Μήνυμα στις 26/8/2012 στις 11:49 @Sex
kαι κατι ακομα παλια τραβιξα μαλακια με εναν φιλο μου και για λιγο επεζα τιν πουτσα του και αυτος τιν δικια μου και μετα χυσαμε ξεχωριστα γινετε να κολλησα aids η τιποτα αλλο?
Πήγαινε στο θέμα: βοήθεια
Μήνυμα στις 26/8/2012 στις 11:29 @Sex
ουφ φιλε λιγο με καθησυχασες δες να δουμε τις πιθανοτιτες επιδι δεν θυμαμε καλα μαλον μπορει να ειταν μεσα σε στο φακελακι μισοανιχτι να μην ειταν χρησημοπιειμενι νομιζο πως αυτην την ειχα δει καμια 2-3μερες και μετα την πειρα και τωρα αυτος αμα ειχε aids αλλα επιδι το επιασα και απο προστα που το εβαλλε στο μουνι τις γυναικας και επιασα και τιν πουτσα μου μιπως κολλησα απο αυτο? τωρα να ρωτισω αμα κανω εξετασεις και με διξει αρνητικο πες μπορει να εχω και να μην το διχνει? πριν καμια 2-3χρονια εγιναν αυτα Πήγαινε στο θέμα: βοήθεια
Μήνυμα στις 24/8/2012 στις 20:39 @Sex
ναι αυτο ειναι και εμενα ξυνονται απο το δυχτακι μαλον λοιπον θα κανω εξετασεις αλλα αμα με διξει οτι ειμαι αρνητικος στο τεστ για aids σημαινει πως δεν εχω? η μπορει να εχω και να εμφανιστη μετα απο καιρο?τορα για τα αλλα με φαρμακα αμα ειναι τα κανω δεν εχω προβλημα αλλα γινετε να μην εχω κολησσει και τιποτα?
Πήγαινε στο θέμα: βοήθεια
Μήνυμα στις 24/8/2012 στις 17:49 @Sex
αυτα τα συπτωματα τα εχω οταν παω θαλασσα απλα φοβαμαι αμα εχω aids ε μαλον δεν εχο?αφροδισιο νοσιμα διλαδι το εχο εδο και 2χρονια?θα παω να κανω εξεταση και θα δω απλα aids να μην εχω πειτε κιαλλες γνωμες Πήγαινε στο θέμα: βοήθεια
Μήνυμα στις 24/8/2012 στις 11:38 @Sex
παιδιά πριν 3χρόνια βρήκα μια καπότα κάτω μισανοιχτη μάλλον ήταν χρησιμοποιημένη την πείρα και την φόρεσα τράβηξα μαλακία με αυτήν δεν θυμάμαι στην αρχή άμα την έπλυνα και τελικά έχυσα kαι την πέταξα μετά μήπως κόλλησα κανένα νόσημα παρακαλώ βοηθήστε με τώρα απλώς όταν πάω θάλασσα με ξύνονται τα μπούτια και κοκκινίζουν τα αρχίδια μου και το πέος μου απλώς θέλω να ξέρω άμα σίγουρα έχω aids παρακαλώ καθησυχάστε με και νομίζω μπορεί να μην ήταν και κάτω πεταμένη μπορεί να ήταν σε σακουλάκι κάτω απλώς Πήγαινε στο θέμα: βοήθεια |