αυνανισμος
Σελ. 2
Μήνυμα #98301 από nikosd στις 18 Απριλίου 2012, 12:21πμ
![]() |
το εχω κανει αυτο δηλαδη εχω σταματησει 4-5 φορες πριν παω να χυσω και οταν τελικα χυνωω δεν περιγραφεται το απολαμβανω στο full πραγματικα σκετη ηδονη |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98308 από telemachus στις 18 Απριλίου 2012, 12:26πμ
![]() |
βγαίνει κ περισσότερο χύσι... νομίζω ότι όσο πιο πολύ το κρατάς τόσο πιο πολλή κινητικότητα αποκτά το σπέρμα κ τινάζεται στο τέλος |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98309 από oakuros στις 18 Απριλίου 2012, 12:27πμ
![]() |
στην αρχη αργα και στο τελος γρηγορα και δυνατα.... εξαρταται και η λαβη...εγω το πιανω πανω απο το πετσακι και η χουφτα μου ειναι μιση στο κεφαλακι μιση στον κορμο, αλλοι που εχω δει στο ιντερνετ πιανουν μονο τον κορμο και το πανε πανω κατω, ενας φιλος μου με κατεβασμενο πετσακι το πιανει απο κατω απτο κεφαλακι με τα δυο δαχυλα αντιχειρα και δεικτη και τρα βαει προς τα κατω κι αφηνει ρυθμικα,μια φορα που το εκανα μου πηρε πολυ χρονο αλλα μιλαμε για τρελο χυσιμο, α και σηυθως οταν εχω πολλες καυλες χυνω πολυ σπερμα και αρκετα υγρο, και οταν το ειχα ξυρισει(τωρα δεν το εχω ξυρισει) δεν εχυνα παρα πολυ και ουτε καυλωνα φουλ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98310 από nikosd στις 18 Απριλίου 2012, 12:28πμ
![]() |
ναι στο τελος εχει πολυ απολαυση αλλα τι εννοεις δηλαδη σε επηρεαζαν οι τριχες σ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98314 από oakuros στις 18 Απριλίου 2012, 12:40πμ
![]() |
ισως να κραταγαν το εργαλειο πιο ζεστο..εσεις νικοσδ και τελεμαχους πως κρατατε το πεος οταν αυνανιζεσθε με τι κινησεις και τι ρυθμο-ταχυτητα; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98317 από telemachus στις 18 Απριλίου 2012, 12:44πμ
![]() |
σίγουρα παίζει ρόλο η λαβή ρε... κατεβάζεις κάτω το πετσάκι να βγει έξω το κεφαλάκι κ χαιδεύεις με λίγο λιπαντικό το κεφαλάκι κ κάτω απ το κεφαλάκι στη βάση του... μιλάμε για τρελή καύλα. εκεί που γίνεται ΤΡΕΛΗ ΚΑΥΛΑ είναι όταν όλο αυτό το κάνει η κοπελιά μ με τη γλωσσίτσα της... :)) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98318 από telemachus στις 18 Απριλίου 2012, 12:49πμ
![]() |
αργά αργά στην αρχή, επικεντρώνομαι εκεί στο κεφαλάκι κ στο τέλος γρήγορα κ αλλάζοντας κ τα 2 χέρια... άμα είσαι κ λίγο "διεστραμμένος" (καλή ώρα :)) σκέφτεσαι ότι στον παίζουν 2 μανούλια, μια ξανθιά κ μια καστανόξανθη! πάντως με τις τρίχες εγώ δε βλέπω διαφορά... κ αξύριστο κ ξυρισμένο όταν είχα τον πούτσο μ δεν είδα διαφορά |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98319 από nikosd στις 18 Απριλίου 2012, 12:49πμ
![]() |
τυχερε τυλεμαχους εγω κατεβαζω το πετσακι μεχρι να βγει κατω και την παιζω σταθερα μεχρι να χυσω |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98323 από nikosd στις 18 Απριλίου 2012, 1:05πμ
![]() |
εγω δεν νομιζω πως θα ξυρισω τις τριχες στο αμεσο μελλον εχω και στα αρχιδι Και στον πουτσο και γενικως και στην κοιλια αλλα αν τ παρεις αποφαση δεν σταματαει μετα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98324 από telemachus στις 18 Απριλίου 2012, 1:09πμ
![]() |
δε σου βγαίνει έξω όλο το κεφαλάκι ρε nikosd; δε σου χει κοπεί ακόμα το πετσάκι; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |