Μήνυμα στις 18/4/2012 στις 00:42 @Sex
εε βασικα δεν ξερω που να βρω καποτα!! και στο δωματιο μου λιγο δυσκολο γιατι δεν κλειδωνει!!
Πήγαινε στο θέμα: χυσιμοο-Γκαλοπ
Μήνυμα στις 18/4/2012 στις 00:40 @Sex
ισως να κραταγαν το εργαλειο πιο ζεστο..εσεις νικοσδ και τελεμαχους πως κρατατε το πεος οταν αυνανιζεσθε με τι κινησεις και τι ρυθμο-ταχυτητα;
Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος
Μήνυμα στις 18/4/2012 στις 00:31 @Sex
εγω ειπα το αντιθετο, χυνω μεσα στη λεκανη γιατι αλλιως θα ψαχνομαι!!ειμαι 16 και φυσιολογικα μενω με την οικογενεια μου, και εσυ τοσο δεν εισαι ; εγω θελω μια φορα να χυσω ελευθερα αλλα φοβαμαι αν θα καθαριζομαι ευκολα,, εσενα σου ξεπλενονται ευκολα;και γενικα εχω τριχες στα αρχιδια και πανω απτον πουτσο γιατι δεν ξυριζομαι, ναι μεν θα τα κρατησουν τα χυσια οι τριχες αλλα μετα θα φυγουν ευκολα απτις τριχες;δεν εχω χυσει ποτε πανω μου η στα χερια μ
Μήνυμα στις 18/4/2012 στις 00:27 @Sex
στην αρχη αργα και στο τελος γρηγορα και δυνατα.... εξαρταται και η λαβη...εγω το πιανω πανω απο το πετσακι και η χουφτα μου ειναι μιση στο κεφαλακι μιση στον κορμο, αλλοι που εχω δει στο ιντερνετ πιανουν μονο τον κορμο και το πανε πανω κατω, ενας φιλος μου με κατεβασμενο πετσακι το πιανει απο κατω απτο κεφαλακι με τα δυο δαχυλα αντιχειρα και δεικτη και τρα βαει προς τα κατω κι αφηνει ρυθμικα,μια φορα που το εκανα μου πηρε πολυ χρονο αλλα μιλαμε για τρελο χυσιμο, α και σηυθως οταν εχω πολλες καυλες χυνω πολυ σπερμα και αρκετα υγρο, και οταν το ειχα ξυρισει(τωρα δεν το εχω ξυρισει) δεν εχυνα παρα πολυ και ουτε καυλωνα φουλ
Μήνυμα στις 18/4/2012 στις 00:22 @Sex
εγω καθομαι κανονικα, το πεος μου εχει κλιση προς τα πανω και αν κατσω μπροστα στη λεκανη θα πανε ολα εξω!! αλλα πες εσυ πως χυνεις το πιο συνηθεστερο;
Μήνυμα στις 18/4/2012 στις 00:09 @Sex
εμενα με ενοχλουν γιατι στο σημειο που ειναι δημιουργουν βρωμα, αλλα το αντιμετωπιζω κανοντας συχνα μπανιο...
Πήγαινε στο θέμα: 3υρισμα
Μήνυμα στις 18/4/2012 στις 00:05 @Sex
φιλε ευτυχως εισαι ονλαιν και σου απαντησα στο αλλο ποστ, και εμενα μου εχει τυχει να χυσω γρηγορα αλλα συνηθως προσεχω και το κραταω αρκετη ωρα ισως και πανω απο μισαωρο γιατι το απολαμβανω περισσοτερο, βεβαια τωρα τελευταια καποιες φορες οταν φτανω στο χυσιμο σαν να μου κοβεται η απολαυση δεν ξερω, το παθαινει καποιος αλλος αυτο; οχι παντα,μονο αμα χυνω πολυ γρηγορα η ''προχειρα''
Μήνυμα στις 18/4/2012 στις 00:01 @Sex
οταν χυνεις πανω σου καθαριζει ευκολα;και ειπες μερικες φορες,δηλαδη συνηθως που χυνεις;εγω επειδη κυκλοφορουν ολοι στο σπιτι μου αναγκαστικα παω στο μπανιο που κλειδωνει και χυνω παντα στη λεκανη,παλια εχυνα και στη μπανιερα αλλα βαριεμαι να τα καθαριζω,εχω χυσει καποιες φορες και σε χαρτι οποιος αλλος το κανει σε χαρτι ας πει αναλυτικα τι κανει,εγω ειχα παρει μπολικο και οταν ηρθε η ωρα να χυσω το ακουμπισα στο κεφαλακι σανν να το τυλιξα και εχυσα μεσα στο χαρτι, περιμενω και γω να ακουσω απαντησεις γι αυτο το ποστ!
Μήνυμα στις 14/4/2012 στις 03:39 @Sex
να σημειωσω οτι η κλιση ξεκινα απο τη βαση του πεους μου. συγνωμη για το σπαμ και τα κεφαλαια τωρα το ειδα. περιμενω απαντησεις
Πήγαινε στο θέμα: Απλα στραβο ή Προβλημα;
Μήνυμα στις 14/4/2012 στις 03:36 @Sex
Κοιταξα το αρθρο που εχω επισυναψει παρακατω και νχωθηκα. Το πεος μου παει παραλληλα με το σωμα μου σηλαση οταν ειμαι ορθιος κοιταζει το ταβανι ακριβως. Συμβαινει αυτο σε κανεναν αλλο; Ειμαι πολυ αγχωμενος ειμαι 16 χρονων υπαρχει περιπτωση να εχω αυτην την ασθενεια; Παρακαλω απαντηστε ειναι μεγαλη αναγκη!! Εχει κανεις απο εσας την ιδια κλιση στο πεος του; Ευχαριστω εκ των προτερων http://www.menshealth.gr/guides/%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%AD%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%BF%CF%85/%CE%BA%CE%AC%CF%84%CE%B9-%CF%80%CE%AE%CE%B3%CE%B5-%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%AC
Πήγαινε στο θέμα: Απλα στραβο ή Προβλημα; |