kalimeraaaa kosmeeeeee
Σελ. 2
Μήνυμα #42979 από senza paura στις 17 Σεπτεμβρίου 2007, 12:00μμ
μέλος από: 21/5/2007 μηνύματα: 332 0 |
Προσωπικά πιστεύω ότι εν μέρει φταίμε και εμείς... Γιατί μας πιάνει τέτοια ηττοπάθεια; Δεν είναι όλοι "ψώνια", απλώς έχουν αυτοπεποίθηση... Και αυτό δεν είναι κακό... Πρέπει να μην φοβόμαστε και εμείς... Και ξέρετε κάτι; Ναι, με νευριάζει όταν ένας "κόπανος" είναι πιο "δημοφιλής" από κάποιον πιο "μαζεμένο" που είναι όμως καλύτερος άνθρωπος... Αλλά γιατί δίνουμε χώρο στους "κόπανους"; Θέλω να πω μην φοβάστε να μιλήσετε, να κάνετε λάθη... Ζήστε λίγο πιο έντονα... Μην σας τρομάζει το "πως θα τα βάλω εγώ με αυτόν"... Μαγκιά (με την καλή έννοια) θέλει...
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42980 από killer4u στις 17 Σεπτεμβρίου 2007, 12:08μμ
μέλος από: 14/9/2007 μηνύματα: 83 0 |
E oloi dikio exete ti allo n pw pia!!!!!! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42981 από Antre στις 17 Σεπτεμβρίου 2007, 12:37μμ
μέλος από: 28/4/2007 μηνύματα: 566 0 |
Αναφορά: (senza paura@17 Σεπτεμβρίου 2007)... Ναι, με νευριάζει όταν ένας "κόπανος" είναι πιο "δημοφιλής" από κάποιον πιο "μαζεμένο" που είναι όμως καλύτερος άνθρωπος... ... Ρε συ senza ότι κάνεις το κάνεις για τον εαυτό σου και όχι για να είσαι δημοφιλής. Άλλωστε πολλές είναι η πτυχές μιας προσωπικότητας και ακόμα περισσότερες οι συνδυασμού του. Είναι λάθος να πεις κάποιον χαζό επειδή δεν τα καταφέρνει στο διάβασμα. Ως γνωστόν η νόηση είναι πολλά πράγματα όπως κατανόηση εννοιών (κείμενο), ευφράδεια, αντίληψη του χώρου, των χρωμάτων, των ήχων, επαγωγικότητα, αφαίρεση, δύναμη συγκέντρωσης, επικοινωνία και κοινωνικότητα.. και άλλα πολλά. Είναι άδικο να καταδικάζουμε αυτούς τους ανθρώπους... απλά μην είστε οπαδοί όχι και εχθροί. Άλλωστε δεν νομίζω ότι η γνώση του Froued ή η καλοσύνη του Ιησού Χριστού έχουν σχέση με το αν είσαι δημοφιλής ή όχι.. είναι καθαρά θέμα επικοινωνίας |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42982 από senza paura στις 17 Σεπτεμβρίου 2007, 1:04μμ
Δεν καταλαβαίνω που διαφωνούμε και τι θέλεις να τονίσεις... Δεν νομίζω να πιστεύεις πως δεν υπάρχουν και πραγματικοί κόπανοι... Και ναι, δεν πρέπει να τους δίνουμε σημασία... Ο καθένας κοιτάει τον εαυτό του... Αλλά δεν πρέπει να θάβουμε και την δική μας προσωπικότητα, να νιώθουμε μειονεκτικά... Θέλει και από την μεριά μας λίγη "τρέλα" η υπόθεση... ΥΓ: Μια μικρή χάρη παιδιά... Μην με φωνάζετε "senza" γιατί σημαίνει "χωρίς" και μου φαίνεται περίεργο έτσι... Καλό θα ήταν να λέτε ολόκληρο το nickname ή έτσω να με φωνάζετε με το αληθινό όνομα... Ευχαριστώ... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42983 από killer4u στις 17 Σεπτεμβρίου 2007, 1:24μμ
μέλος από: 14/9/2007 μηνύματα: 83 0 |
Kala ok entaxi senza paura!!!!!!!! (Una botilla di aqua senza gas gia ton kyrio senza paura) |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42984 από Antre στις 17 Σεπτεμβρίου 2007, 2:27μμ
θύμισε μου λίγο το μικρό σου. Η θες να σε φωνάζω ατρόμητο (το άφοβε δεν μου κάθεται καλά) ; Εκεί που διαφωνούμε ήταν ακριβώς στο σημείο που έβαλα σε παράθεση... δηλαδή ενδεχομένως να είναι και πιο επικοινωνιακά αυτά τα άτομα... βέβαια προφανώς μιλάς για συνομήλικούς σου οπότε είναι λίγο πρόωρο ένα τέτοιο συμπέρασμα. Απλά θέλω να πω ότι εσύ πετυχαίνεις σε αυτούς τους τομείς... μπορεί το δικό του σκαρί να είναι φτιαγμένο για αυτά. Κανένας δεν μπορεί να είναι τέλειος σε όλα... απλά συνήθως αυτά τα άτομα σταματά πρόωρα η γνωστική ανάπτυξη καθώς και της προσωπικότητα τους . Πολλές φορές αυτοί οι άνθρωποι αν είχαν μεγαλώσει σε διαφορετικό περιβάλλον (συνήθως έχουν γονείς με χαμηλές απαιτήσεις για αυτό και γίνονται κάφροι) με καλή διαπαιδαγώγηση μπορεί να γινόντουσαν επιτυχημένοι ηθοποιοί η παρουσιαστές ή ζωγράφοι κλπ |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42985 από senza paura στις 17 Σεπτεμβρίου 2007, 3:01μμ
Αναφορά: (Antre@17 Σεπτεμβρίου 2007) Μα δεν διαφωνώ με αυτά που λες... Εγω τους λέω "κόπανους", εσύ "κάφρους"... Το νόημα είναι ότι καλώς ή καλώς, στην κατάσταση που είναι τώρα, με βάση τα κοινωνικά πρότυπα δεν "αξίζουν"... Δεν αποκλείω το γεγονός ότι υπό άλλες συνθήκες θα ήταν επιτυχημένοι... Και βασικά το πρώτο post μου δεν είχε στόχο τους "κάφρους"... Απλώς είπα πως για την κατάσταση που επικρατεί φταίμε και εμείς οι υπόλοιποι που θεωρούμαστε (δεν εξετάζω αν είμαστε) "κανονικοί"... Μπαίνουμε στην σκιά τους... Και είπα πως λίγη από την "τρέλα" τους είναι τελικά χρήσιμη... ΥΓ: Γιατί "ατρόμητο"; Απλώς "senza paura"... Με λένε Alberto... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42989 από Antre στις 17 Σεπτεμβρίου 2007, 5:11μμ
Μα ούτε εγώ είπα ότι λέμε αντιδιαμετρικά αντίθετα πράγματα... και όμως ο κόπανος είναι διαφορετικο από το κάφρος. Κάφροι είναι jack ass ... οι κόπανοι δεν έχουν κανένα θετικό στοιχείο. Πάντως ας είναι ο καθένας σε κάτι καλός (έστω με τα υποκειμενικά κριτήρια του καθένα) Φυσικά συμφωνώ απόλυτα (το ίδιο λέμε από εκεί και πέρα) όσον αφορά ότι δεν έχει νόημα να θάβουμε και να ζηλεύουμε αλλά μόνο να διεκδικούμε. Απλά θέλω να πω ότι κάτι τέτοιο δεν πρέπει να αποτελεί καν θέμα Υ.Γ. Απλά συνήθως όταν ένα nick αποτελείτε από δύο λέξεις συνήθως προς χάριν ευκολίας χρησιμοποιείς μόνο τη μια. Ok, Alberto θα σε φωνάζω με το όνομά σου |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #42991 από senza paura στις 17 Σεπτεμβρίου 2007, 5:29μμ
Να σου πω την αλήθεια είχα την εντύπωση ότι το "κάφρος" είναι χειρότερο από το "κόπανος"... Νόμιζα ο "κόπανος" δεν έχει σωστή συμπεριφορά ενώ, το "κάφρος" είναι ζώο... Αλλά ok, λέμε το ίδιο πράγμα... Ναι, μάλλον δεν πρέπει να αποτελεί θέμα συζήτησης αλλά αφού τέθηκε είπαμε την γνώμη μας... Πάντως νομίζω βγάλαμε το συμπέρεσμα ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε μαζί τους γιατί γινόμαστε χειρότεροι... Απλώς θα πρέπει να βελτιώνουμε τον εαυτό μας... |
προφίλάλλα... |