καταθλιπτικο τραγουδι...
Σελ. 2
Μήνυμα #78811 από silisav1 στις 06 Ιουνίου 2011, 11:18μμ
μέλος από: 1/1/2011 μηνύματα: 148 0 |
Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο-Πυξ Λαξ 'Εμεινα εδώ-Στέλιος Ρόκος Κάποιος λείπει-Dogmother Δεν είναι εσύ-Βάσια Ρήγα Όλα σ'αγαπανε-Σταμάτης Γονίδης Αλήθεια σου λέω-Σταματης Γονιδης =( Κομμάτια-Δέσποινα Βανδή Ψίθυροι Καρδιάς-Δημήτρης Μπάσης Το δηλητήριο-Βασίλης Καρράς-Κωνσταντίνα Σκληρή Αγάπη-Άντζυ Σαμίου Έχει πάει Μία-Μάρω Λύτρα Γυαλιά Σπασμένα-Μάρω Λύτρα Το τσιγάρο-Γιάννης Κότσιρας Το πάτωμα-Τάνια Τσανακλίδου Για σένανε Μπορώ-Μαρινέλλα Πως-Μαντώ Ένα φως-Μαντώ Δώσ'μου λόγο να σωθώ-Μαντώ Δεν θέλω να ξέρεις-Άννα Βίσση Πράγματα-Άννα Βίσση Τράβα Σκανδάλη-Άλκηστις Πρωτοψάλτη Διθέσιο-Άλκηστις Πρωτοψάλτη Πόσο Σ'αγαπώ-Αλίκη Βουγιουκλάκη Χωρίς Εσένα-Ευσταθεία Πόσο Πολύ Σ'αγάπησα-Χρήστος Θηβαίος Δεν είμαι άλλος-Χρήστος Θηβαίος Μεγάλωσα-Χάρις Αλεξίου Μ'αγκαλιάζει το σκοτάδι-Έλενα Παπαρίζου Μην ορκίζεσαι-Ελευθερία Αρβανιτάκη Μεθυσμένη Πολιτεία-Άννα Βίσση Σ'αγαπώ(Αχ Περιστέρι μου)-Άννα Βίσση Στα χρόνια της υπομονής-Άννα Βίσση Τα ήσυχα βράδια-Αρλέτα Είμαι εδώ-Πέγκυ Ζήνα Γύρνα με στο χθες-Έλενα Παπαρίζου Εδώ να ζεις-Ελενα Παπαριζου Μαζι σου-Έλενα Παπαρίζου Καμιά φορά-Μαρινέλλα Πάρε μ'αγκαλιά και πάμε-Ελευθερία Αρβανιτάκη Θέλω να σε ξεχάσω-Δέσποινα Βανδή Σε σκέφτομαι συνέχεια-Άννα Βίσση My heart will go on-Celine Dion Living in a world Without you-Linkin Park κ.α Ελπίζω να σε κάλυψα με αυτά τα ''λίγα'' τραγουδάκια |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #78816 από blackroseeir στις 06 Ιουνίου 2011, 11:34μμ
μέλος από: 27/2/2011 μηνύματα: 87 0 |
ευχαριστω πολυ παιδια.. πιστευω πως η ποικιλια ειναι τεραστια... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #78823 από M1k3y στις 07 Ιουνίου 2011, 2:05πμ
μέλος από: 29/12/2010 μηνύματα: 846 0 |
Νότης Σφακιανάκης - Γενέθλια Δεν ακούω Σφακιανάκη αλλά αυτό το τραγούδι πραγματικά με άγγιξε. Επίσης: Στέλιος Ρόκκος - Έμεινα εδώ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |