Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η τέχνη είναι το δέντρο της ζωής. Η επιστήμη είναι το δέντρο του θανάτου.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Σπουδες στην Αγγλια.

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #77175 από dennis13 στις 19 Μαΐου 2011, 1:36μμ

dennis13

μέλος από: 19/5/2011
Έγραψε:(stekka@13 Μαΐου 2011)
Κοίτα δεν ξέρω αν ισχύει αυτό στην Ελλάδα πάντως στην Κύπρο αν κάνεις ένα χρόνο σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο, μετά μπορείς να κάνεις μεταγραφή σε πανεπιστίμιο της Αγγλίας και να σου αναγνωρίσει τον χρόνο που έκανες στο ιδιωτικό, και έτσι να κάνεις 2 χρόνια μόνο Αγγλία! Θα έρθει και πιο ωραίο στους γονείς σου αυτό...
Βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει εκεί αυτό, ρώτα να μάθεις!

απο ποιο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα γίνεται αυτό? δεν το ξέρω!
όσο για την Αγγλία αν μπορείς πήγαινε και δεν θα το μετανιώσεις. Το κόστος ζωής στο Λονδίνο όμως δεν συγκρίνεται (προς τα πάνω φυσικά) με καμία άλλη πολή ή χωριό για ένα φοιτητή. Υπολόγισε μίνιμουν +30% στα έξοδα διαβίωσης.. ελπίζω να βοήθησα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #77181 από Pelvic_Thrust στις 19 Μαΐου 2011, 3:22μμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2009
Οποιος εχει τη δυνανοτητα να σπουδασει στο εξωτερικο ΜΗΝ κανει το λαθος της ζωης του και επιστρεψει στο Ελλαντα. Με τετοια χαρτια σας ανοιγουν τις πορτες οπου και να πατε στο εξωτερικο.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #87163 από evanipa στις 12 Οκτωβρίου 2011, 11:06πμ

evanipa

Εικονίδιο
μέλος από: 12/10/2011
Έγραψε:(voodooman@13 Μαΐου 2011)
καλησπερα παιδια!!!
θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση, εσας πως θα σας φενοταν η φοιτηση στο εξωτερικο?
αλλα, ενω φοιτουσατε σε ενα ΙΕΚ εδω στην ελλαδα και επρεπε να το πειτε στον/ην πατερα/μητερα σας, πως θα το λεγατε, με ποιο τροπο δλδ??
*απαντηστε, ειναι κομματακι επειγον..
ευχαριστω προκαταβολικα

δεν ξέρω αν μπορώ να σε βοηθήσω τώρα αλλα μπορεις να δεις εδω http://www.studiesuk.net/ για διαφορες πλιροφοριες σχετικα με σπουδές στο εξωτερικό
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #90056 από dennis13 στις 29 Νοεμβρίου 2011, 12:24μμ

dennis13

μέλος από: 19/5/2011
Έγραψε:(stekka@14 Μαΐου 2011)
Τι ακριβή βρε?? Δεν είναι ακριβή...Αντιθέτως τα ρούχα και τα φαγητά είναι πάρα πολύ φτηνά! Ακριβά είναι τα ενοίκια αλλά εσένα δεν σε νοιάζει γιατί θα μένεις στις εστίες του πανεπιστιμίου!! Σπουδάζει Αγγλία η αδερφή μου και ξέρω...
Και Λονδίνο είναι λογικό να είναι λίγο πιο ακριβά γιατί είναι η πρωτεύουσα και προφανώς αν πήγατε για τουρισμό θα πηγαίνατε και σε τουριστικά μέρη που είναι ακόμα πιο ακριβά! Αλλά γενικά δεν είναι ακριβά!!

για Αγγλία, όντως τα ρούχα είναι πολύ φτηνά, το φαγητό όχι τόσο και τα ενοίκια στο Θεό. Οι εστίες των Πανεπιστημίων δεν είναι και πολύ φτηνές αντικειμενικά. Κατά την άποψή μου, κατά μέσο όρο με δικό σου μπάνιο περίπου καμιά 70-80 λίρες την εβδομάδα. ε δεν το λές και τσάμπα! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #90057 από madame_margo στις 29 Νοεμβρίου 2011, 12:38μμ

madame_margo

Εικονίδιο
μέλος από: 29/11/2011
Γειά σας,

Επειδή μένω στην Αγγλία ήθελα να πώ και εγώ την γνώμη μου. Εγώ μένω σε εστία στο Λονδίνο στην οποία πληρώνω 110 λίρες την εβδομάδα με δικό μου μπάνιο αλλα μοιράζομαι την κουζίνα. Αλλά αν εσύ σκέφτεσαι να πας σε κάποιο πανεπιστήμιο σε μικρή πόλη η εστία θα κοστίζει 70-80 λίρες ανα εβδομάδα.

Οτι χρειάζεσαι, δηλάδη για αιτήσεις η για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία υπάρχει ενα γραφείο που βοηθάει τους φοιτητές: http://www.spoudesagglia.gr
εχουν στείλει εκατοντάδες φοιτητές στην Αγγλια!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login