Μήνυμα στις 29/11/2011 στις 12:24 @Διάφορα
για Αγγλία, όντως τα ρούχα είναι πολύ φτηνά, το φαγητό όχι τόσο και τα ενοίκια στο Θεό. Οι εστίες των Πανεπιστημίων δεν είναι και πολύ φτηνές αντικειμενικά. Κατά την άποψή μου, κατά μέσο όρο με δικό σου μπάνιο περίπου καμιά 70-80 λίρες την εβδομάδα. ε δεν το λές και τσάμπα! :) Πήγαινε στο θέμα: Σπουδες στην Αγγλια.
Μήνυμα στις 23/5/2011 στις 13:33 @Διάφορα
Είναι αξιόπιστο αυτό το site? Κανω Davidoff (και δεν τα αλλαζω!) και βλέπω super τιμές, Τι παίζει? Πήγαινε στο θέμα: ΤΣΙΓΑΡΑ
Μήνυμα στις 19/5/2011 στις 17:32 @Μηχανήματα
παιδιά σοβαρά δεν έχει bluetooth? το είδα κάπου και μου φάνηκε πολύ ωραίο, αλλά αν δεν έχει bluetooth τι να το κάνεις! ούτε handsfree δεν θα μπορείς να βάλεις!
Πήγαινε στο θέμα: x10 mini pro
Μήνυμα στις 19/5/2011 στις 15:48 @Μηχανήματα
Παιδιά κανένα καλό site για να κατεβάσω υπότιτλους ξέρουμε?
Πήγαινε στο θέμα: Subtitles
Μήνυμα στις 19/5/2011 στις 15:02 @Διασκέδαση
δεν θέλω να σου χαλάσω το όνειρο αλλά τα πιο ακριβά σκάφη που υπάρχουν φτάνουν πολλά εκατομυρια! :) Πήγαινε στο θέμα: Αν κερδίζατε 1.000.000 ευρώ?
Μήνυμα στις 19/5/2011 στις 13:52 @Διάφορα
το παπί δεν έχει ταχύτητες στο πόδι παραδοσιακά? Πήγαινε στο θέμα: Μηχανάκι (scoter)
Μήνυμα στις 19/5/2011 στις 13:36 @Διάφορα
απο ποιο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο στην Ελλάδα γίνεται αυτό? δεν το ξέρω! όσο για την Αγγλία αν μπορείς πήγαινε και δεν θα το μετανιώσεις. Το κόστος ζωής στο Λονδίνο όμως δεν συγκρίνεται (προς τα πάνω φυσικά) με καμία άλλη πολή ή χωριό για ένα φοιτητή. Υπολόγισε μίνιμουν +30% στα έξοδα διαβίωσης.. ελπίζω να βοήθησα Πήγαινε στο θέμα: Σπουδες στην Αγγλια. |