Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η σκληρότερα εργαζόμενη τάξη στην Ελλάδα είναι οι μαθητές. (Δ. Σαββόπουλος)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

σχέση με μεγαλύτερη

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #72866 από GrandmasterL στις 22 Φεβρουαρίου 2011, 3:03μμ

GrandmasterL

μέλος από: 22/4/2010
"δεν νομίζω να είναι κακό να κάνω κάτι με μικρότερο ε?"

...Κακο?Ναι,να προσεχεις ειναι ανηθικο και μετα θα σε δειχνουν με το δαχτυλο και θα σε λενε "ευκολη".
Γιατι κολλας σε ασημαντες λεπτομερειες,οπως πχ η ηλικια?Εχετε μολις 1 χρονο διαφορα,τι περιεργο μπορει να εχει αυτη η σχεση?
Μενω στην λεξη "κακο",γιατι μου θυμιζει τις ερωτησεις που καναμε μωρα στους γονεις μας "μπαμπα ειναι κακο αυτο?" "μαμα ειναι κακο εκεινο?"
Δεν υπαρχει καλο και κακο,αυτο ηταν ενας μυθος των γονιων μας για να σταματησουμε να τους πρηζουμε τα συκωτια.Υπαρχει μονο τι θες και τι δεν θες.

Στο θεμα μας:
Ρωτας πως βλεπουν τα αγορια την σχεση με μεγαλυτερη.Τα περισσοτερα αγορια,ειδικα οταν ειναι στο σχολειο,το βλεπουν θετικα γιατι οι μεγαλυτερες κανουν πιο ευκολα σεξ.Κατα τα αλλα,ο καθενας το βλεπει διαφορετικα.Προσωπικα,δεν μου αρεσουν οι μεγαλυτερες αλλα οι μικροτερες.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72926 από Ντανη στις 22 Φεβρουαρίου 2011, 11:18μμ

Ντανη

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 11/11/2009
ειλικρινα .. συμπερανες να εβρισα και να ξεσπασα με το παραπανω σχολιο? αν αυτο συμπερανες τοτε συγνωμη αλλα κατα την γνωμη μου εχεις ή προβλημα ή περιοδο..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #72928 από confused στις 22 Φεβρουαρίου 2011, 11:35μμ

confused

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/9/2010
μπορείς να σταματήσεις εδώ το θεματάκι?αν θέλεις να πεις κάτι πες κάτι επάνω στο θέμα...(ντανη)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login