Γρίφοι..
Σελ. 2
Μήνυμα #37181 από Depy στις 25 Δεκεμβρίου 2006, 10:39μμ
![]() ![]() μηνύματα: 87 ![]() |
υποτίθεται οτι δεν υπαρχουν αλλοι διακοπτες και δεν μπορεις να δεις τις λαμπες
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37182 από deathsinger... στις 26 Δεκεμβρίου 2006, 12:21πμ
Λοιπόν...θα ανάψεις τον διακόπτη για κάμποση ώρα (όση ώρα θέλει για να πυρακτωθεί το κύκλωμα μια κοινής λάμπας, όχι φθορίου) και μετά θα πηγαίνεις σε κάθε έναν όροφο και θα αγγίζεις τις λάμπες. Όποια είναι ζεστή αυτή θα είναι και που ανάβει ο διακόπτης. (λίγο μπακαλίστικο ακούγεται αλλά αυτό μου έρχεται τώρα...) | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37184 από Depy στις 26 Δεκεμβρίου 2006, 9:53πμ
μπακαλιστικο ξε-μπακαλίστικο αυτο ειναι... Γριφος Νο4 τι είναι αυτό που τελειώνει σε φωνήεν αρχίζει απο φωνήεν και περιέχει ενα γράμμα? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37187 από deathsinger... στις 27 Δεκεμβρίου 2006, 9:27πμ
Ααααα εδώ ακαταμόμαστε θα τσακωθούμε μου φαίνεται. Πρέπει να ναι ή το Ωμεγα, ή το έψιλον ή το άλφα ή το όμικρον.... ![]() | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37188 από Depy στις 27 Δεκεμβρίου 2006, 9:42πμ
oxi oxi oxi αλλο αλλο.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37351 από Depy στις 08 Ιανουαρίου 2007, 8:24μμ
να το παρει το ποτάμι? να πω κανενα ακόμα? να το πάρει το ποτάμι και να το κλείσω εδώ το θέμα? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37353 από Depy στις 08 Ιανουαρίου 2007, 10:47μμ
η απάντηση λοιπόν είναι η επιστολή! Γρίφος Νο5 πάντα θα υπάρχει κάποιος στον οποίο είμαί κοντά παρόλα αυτά στο σκοτάδι εξαφανίζομαι πάντα θα είμαι πιστος/η όταν ξυπνήσεις αυτόματα καταδικάζομαι σε σκληρή δουλεία δεν με αισθάνεσαι αν και συνεχώς σε αγγιζω δεν θα χάσεις τιποτα αν χαθώ Τι είμαι?? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37364 από Depy στις 09 Ιανουαρίου 2007, 7:58μμ
σωστός!! Γρίφος Νο6 Η ζώη μου μετριέται σε ώρες Οταν χρήσιμοποιούμαι αφάνιζομαι σιγα σιγά αν είμαι λεπτό, είμαι γρήγορο αν είμαι παχύ ειμαι πιο αργό εχθρός μου ο αέρας Τι ειμαι?? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37369 από Depy στις 09 Ιανουαρίου 2007, 10:15μμ
πρεπει να το ηξερες.... δεν πρόλαβα καλα-καλα να το γράψω.. Γρίφος Νο7 κάνω τις πολικές αρκούδες άσπρες και μπορώ να σε κάνω να κλάψεις μπορώ να κάνω τους διάσημους να φαίνονται χαζοί και τους απλούς ανθρώπους να φαίνονται διάσημοι κάνω τις τηγανίτες καφέ και δημιουργώ φυσαλίδες στη σαμπάνια αν με πιέσεις θα εκραγώ αν με κοιτάξεις θα εκραγείς εσυ Μπορείτε να λυσετε τον γρίφο?? |
προφίλάλλα... |