Μήνυμα στις 25/1/2007 στις 12:37 @Θ. Κλημεντίνη
Mια φιλη μου ειπε καποτε " ΚΑΝΤΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΘΙΜΟ ΑΛΛΑ ΗΡΩΙΚΟ", παντα ζουμε μεσα απο αλλους ανθρωπους και σκεψου οτι οι αναμνησεις ειναι εικονες συνυφασμενες με συναισθηματα και ο χρονος ειναι αυτος που θα τα διαχωρισει με αποτελεσμα να σου μεινουν ειτε οι καλες ειτε οι κακες στιγμες οτι και να ειναι παντως θα ειναι κομματι της ζωης σου...... Πήγαινε στο θέμα: χώρισα σύντροφοι
Μήνυμα στις 25/1/2007 στις 12:22 @Διάφορα
Ας μου επιτραπει η καταθεση μιας προσωπικης εμπειριας. Ειμαι 30 και ειχα σχεση με μια μολις και με τα βιας 17...(το IQ μου ειναι 126 προς αποφυγη παρεξηγησεων).Αυτο το οποιο εξ αρχης με τραβηξε σε εκεινη ηταν το ολο στησιμο..ομορφη , με αψεγαδιαστο σωμα ,εξυπνη ΑΛΛΑ ανεμπειρη(δεν ειχε ακομα τα κριτηρια για να κρινει τα "ΓΙΑΤΙ"και τα "ΠΩΣ" των ανθρωπων). Σε εκεινη αρεσε η ευγενεια μου ,το στησιμο μου και η ικανοτητα να αντιλαμβανομαι τις αναγκες καποιου με τον οποιο συνδιαλεγομαι και ετσι να καταφερνω να συμπλεω μαζι της σε οποιες συζητησεις ...του ¨υψους¨η του βαθους.(η μετρηση με τα δικα της μετρα και σταθμα).Εως εδω τα θεωρητικα...... Αρχισαμε τις βολτες σε "καλα" μαγαζια ,ακριβα εστιατορια και μονοημερες εκδρομες με το αυτ/το μου(ενα RAV 4...δεν κανω επιδειξη πλουτου αλλα εχει σημασια το αυτ/το για τον αντρα ως συμβολο εξουσιας και επιτυχιας στην καπιταλιστικη μας κοινωνια). Η μικρη ενθουσιαστηκε με τον τροπο ζωης μου και εγω με τον τροπο που με αντιμετωπιζε μεσα στη σχεση.Καταφερα να γινω ο μεγαλος της αδερφος , ο ιδανικος συντροφος και ο "δασκαλος" της! Το πιο δυσκολο ομως κομματι σε τετοιες σχεσεις εναι οι κοινωνικες συνευρεσεις...οι παρεες της συμμαθητες οι δικες μου συνεργατες....η χρυση τομη?Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ να κοινωνουμε με ανθρωπους του περιβαλλοντος μας χωρις την επιβαλλομενη παρουσια του συντροφου! Εως εδω τα κοινωνικα.... Με το περασμα ενος εξαμηνου ειχαμε αναπτυξη την ικανοτητα να κοιταμε στα ματια ο ενας τον αλλον και να λεμε ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!,να ανταλλασουμε με ανεση και απολυτη ειλικρινεια το συναισθηματικο λογο, να λεμε ακατεργαστες σκεψεις και να ποσοστωνουμε την επικοινωνια μας σε βεγαλο βαθμο! Αντιλαμβανεστε οτι αναφερομαι σε πραγματικη ΑΓΑΠΗ χωρις συμβατοτητες! Ας μην μας διαφυγει οτι μεταξυ μας υπηρχε συνεχως ενα αλισβερισι, ενα ατερμονο παρε - δωσε..αλλωστε εκει βασιζονται ολες οι ανθρωπινες σχεσεις. Ετσι οταν εγω θα ημουνα 40 η Μαρια θα ηταν 27,στα 50 μου θα ηταν 37 και στα 60 μου 47....τωρα μαλλον δεν διακρινουμε ηλικιακες διαφορες και το ηθικο ζητημα εχει παρει αλλη μορφη.. Πήγαινε στο θέμα: Γιατί οι άντρες είναι υπερεκτιμημένοι?
Μήνυμα στις 16/1/2007 στις 10:26 @Κλάψιμο
Μεσα απο αναριθμητες συζητησεις με καθε καρυδιας καρυδι,διαφορων ηλικιων και ανεξαρτητου κοινωνικης ταξης θετω ενα "βαρυ" ερωτημα για το μικροσκοπιο των ftoy.gr. Ποιοι ειναι οι πραγματικοι λογοι για να αναπαραγουμε τους εαυτους μας....... Γιατι θα επιλεγαμε να φερουμε παιδια στον κοσμο μας..... Να φυτεψω τον σπορο μου στο μελλον?..η το μελλον θα τον αφανησει..... (Ισως αναρωτηθηκαν οι γονοις ολων μας και με την σειρα μας αναρωτιωμαστε) Πήγαινε στο θέμα: Σπορος στο μελλον!
Μήνυμα στις 13/1/2007 στις 11:33 @Διάφορα
Ερημονησι τυπου syrvivor η τυπου Ιμια.....??!!
Πήγαινε στο θέμα: Ερημονησι
Μήνυμα στις 13/1/2007 στις 10:43 @Sex
Καλημερα στις απο πανω(και οχι μονο) Λοιπον απο βιολογικης αποψης το σπερμα του αντρα εκτος απο πρωτεινες ,αλατα,αμινοξεα και πολλα αλλα......περιεχει και ενα μοναδικο στοιχειο πολυ χρησιμο (και αναγκαιο) στον γυναικειο οργανισμο που ΚΑΙ ΟΜΩΣ ο ιδιος δεν παραγει!!!! Σας επεισα??? Αν οχι περισσοτερες πληροφοριες στον γυναικολογο σας... Πήγαινε στο θέμα: Οι γυναίκες καταπίνουν το σπέρμα...???
Μήνυμα στις 12/1/2007 στις 19:48 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:.......Και εχεις τα χιλια δικαια αγαπητε!Υπηρξα κατοικος εξωτερικου τα προηγουμενα 4 χρονια(Γερμανια) και ενα απο τα πολλα που τους βγαζω το καπελο ειναι το θεμα της ΠΑΙΔΙΑΣ στο ¨κυκλοφορω¨. Αν αναλογιστουμε οτι σαν λαος ειμαστε στην 3η μολις γενια που εχει αυτ/το η μηχανη συνυπολογιζομενου και του Ελληνικου ωχαδερφισμου που επικρατει στην ψυχοσυνθεση μας τοτε ειναι σαν να με βαλεις να κουμανταρω μια FAZER π.χ ενω μεχρι χθες καβαλουσα γαιδουρι! Τα διπλωματα δινονται νυχτα.......οι νομοι δεν μας λενε τιποτα.......ο μπαμπας μας εδειξε πως αλλαζουν οι ταχυτητες αλλα του διεφυγαν ολα τα αλλα ........και ετσι ολοι πισω απο ενα τιμονι την εχουμε δει Schummacher!!! Παντως αν σημερα ξαναπερνουσαμε ΟΛΟΙ απο εξετασεις...πρωτα ψυχολογικες και υστερα οδηγικες ,φανταζομαι οτι θα ειχε λυθει εν μια νυκτι το κυκλοφοριακο!!! Πήγαινε στο θέμα: ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ
Μήνυμα στις 11/1/2007 στις 09:56 @Διάφορα
Αγαπημενο αντικειμενο..ενα βιβλιο του ΖΑΝ ΖΑΚ ΡΟΥΣΩ(ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ)το δωρισαν στη μητερα μου πριν 35 χρονια(1971)!!! Δερματοδετο με αναγλυφους τιτλους στο εξωτερικο του και οι σελιδες του εχουν παρει ενα πανεμορφο χρωμα της ωχρας... Το δωρισε σε μενα και εγω με τη σειρα μου στις επομενες γενιες..... Φανταστητε το σε 50 η 100 χρονια απο σημερα......ΑΞΙΑ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ(συναισθηματικη). Πήγαινε στο θέμα: Αγαπημενο αντικειμενο
Μήνυμα στις 11/1/2007 στις 09:36 @Sex
....Aλλωστε τα παντα γινονται για λογους εσωτερικης αυτοκαταναλωσης για να αισθανομαστε παντα εμεις πιο καλα .TIP OF THE DAY: STOP στην αυτολογοκρισια Και παλι καλημερα σας! Πήγαινε στο θέμα: Οι γυναίκες καταπίνουν το σπέρμα...???
Μήνυμα στις 10/1/2007 στις 20:24 @Διάφορα
Διαβασα καμια 20ρια σελιδες με μυστηρια και ζαληστικα λιγουλακι (μαλλον λογω ελλειψης φαιας ουσιας μετα απο τετοιο τεστ!) Λοιπον κατι πιο αναλαφρο και πιο πικαντικο..... Σε ναυαγιο καπου στον Ειρηνικο οι μονοι επιζωντες σε ενα νησι, ενας αραπης(ο μαγειρας του σκαφους) μια μητερα και η κορη της.Μετα απο 6 μηνες η μανα αποκαλει τον αραπη θειο και κορη ανηψιο!!!!......Τι εγινε? Πήγαινε στο θέμα: Γρίφοι..
Μήνυμα στις 10/1/2007 στις 19:02 @Διασκέδαση
ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ!.. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ........ΑΡΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΕΦΕΥΓΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΩΝ ΚΑΘΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΑΝΔΡΕΣ .....ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ SEX ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!!ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΝΟΥ..................ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΣΒΙΑ! :)
Πήγαινε στο θέμα: Λεξοπλαστική |