Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Θέλω ξύρισμα! ©mountrixas, irc.ftou.gr
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου

Proficiency ECPE Michigan Μαΐου 2014

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #127607 από chrispa στις 27 Μαΐου 2014, 11:57μμ

chrispa

Εικονίδιο
μέλος από: 27/5/2014
Εγώ έδινα Θεσσαλονίκη.Διάβασα πολύ και δεν είμαι σίγουρη για το αποτέλεσμα. Για την ακρίβεια δεν ξέρω αν πήγα καλά ή όχι. Το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν πρόλαβα! Μην απογοητεύεσαι, προσπάθησε για τα προφορικά. Δεν ξέρεις ποτέ τί γίνεται. Γενικότερα έχετε ακούσει από άλλους πώς πήγαν?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #127608 από Effi στις 28 Μαΐου 2014, 12:23πμ

Effi

Εικονίδιο
μέλος από: 5/4/2010
Εγώ πάντως στην αίθουσα που έδινα, όταν τελειώσαμε, δεν άκουσα έναν να πει ότι ήξερε ότι έγραψε καλά!!! Οι περισσότεροι έλεγαν ότι στη γραμματική έβαζαν ότι νόμιζαν ότι ήταν σωστό χωρίς να είναι για τίποτα σίγουροι!!! Και σε εμάς ήταν μεγάλες οι προτάσεις της γραμματικής!!! Το cloze ήταν πιο εύκολο, αλλά εγώ απο τη βιασύνη μου να προλάβω και ξέροντας ότι είχα ήδη φάει πολλή ώρα στη γραμματική , δεν πρόσεχα και πολύ τι έβαζα!!! Γι αυτό δεν είμαι σίγουρη ούτε για το cloze!!! Το listening και σε εμάς ήταν πολύ δύσκολο επίσης!!! Δεν καταλάβαινες πολλά σημεία!!! Κι αν το έχανες και λίγο... άστο δε συμμαζευόταν!!! Έτσι το έπαθα κι εγω! Αλλά και οι άλλοι έλεγαν ότι δεν το καταλάβαιναν και μίλαγαν μπερδεμένα! Το vocabulary ήταν αναμενόμενο με πολλές άγνωστες λέξεις!!!!!! Το reading μη με ρωτάς δεν το πρόλαβα!!! Τουλάχιστον τσακίστηκα κι έγραψα έκθεση δύο σελίδες!!! Και η δασκάλα μου, μου είπε ότι έχει προσέξει ότι όταν αλλάζει το σύστημα, οι τελευταίες εξετάσεις έχουν πιο δύσκολα θέματα και ασκήσεις!!!
Τώρα στα προφορικά, αν και δεν είχα διάθεση, προετοιμάστηκα όσο μπορούσα, αλλά εγώ προσωπικά βρίσκω πιο δύσκολο το δεύτερο part εκεί που κάνεις την παρουσίαση και χρειάζεται να κάνεις paraphrase!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131404 από PolGr00 στις 01 Δεκεμβρίου 2014, 9:02μμ

PolGr00

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 1/12/2014
Εγώ έδωσα τώρα το Νοέμβριο του '14. Υποθέτω πως είμαι αρκετά τυχερός επειδή είναι η πρώτη φορά που γίνεται συμψηφισμός των τεσσάρων ενοτήτων. Ελπίζω να το πάρω. Δεν ήταν πολύ δύσκολο αλλά 2 κείμενα δεν τα πρόλαβα και έτσι τα έβαλα τζόκερ
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login