Μήνυμα στις 15/6/2014 στις 06:09 @Διάφορα
Πως είσαι Tralalaasd? Ξεκίνησες θεραπεία?
Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στην κοιλιά και διάρροια με αίμα
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 20:28 @Διάφορα
Έπρεπε να την κάνεις την κολονοσκόπηση!!! Και ευτυχώς βρήκες γρήγορα τι έχεις!!!! Όχι σαν εμένα που φοβόμουν να κάνω κολονοσκόπηση και έπρεπε να πέσω κάτω για να με πάνε με το ζόρι!!! Κι απο τότε κάθε χρόνο έγινε ρουτίνα για μένα....!!! Οπότε τώρα θα πάρεις και θεραπεία και όλα καλά..!!! Εγώ κάνω θεραπεία με salofalk. Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς!!!! Αυτό είναι αυτοάνοσο νόσημα - το γεννάει ο οργανισμός, απ ότι μου έχουν πει, κι αν έχεις και κληρονομική προδιάθεση έχεις περισσότερες πιθανότητες να το αποκτήσεις κάποια στιγμή - αλλά το άγχος είναι το νούμερο ένα που πυροδοτεί την εμφάνιση αργά ή γρήγορα!!! Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στην κοιλιά και διάρροια με αίμα
Μήνυμα στις 28/5/2014 στις 00:23 @Διάφορα
Εγώ πάντως στην αίθουσα που έδινα, όταν τελειώσαμε, δεν άκουσα έναν να πει ότι ήξερε ότι έγραψε καλά!!! Οι περισσότεροι έλεγαν ότι στη γραμματική έβαζαν ότι νόμιζαν ότι ήταν σωστό χωρίς να είναι για τίποτα σίγουροι!!! Και σε εμάς ήταν μεγάλες οι προτάσεις της γραμματικής!!! Το cloze ήταν πιο εύκολο, αλλά εγώ απο τη βιασύνη μου να προλάβω και ξέροντας ότι είχα ήδη φάει πολλή ώρα στη γραμματική , δεν πρόσεχα και πολύ τι έβαζα!!! Γι αυτό δεν είμαι σίγουρη ούτε για το cloze!!! Το listening και σε εμάς ήταν πολύ δύσκολο επίσης!!! Δεν καταλάβαινες πολλά σημεία!!! Κι αν το έχανες και λίγο... άστο δε συμμαζευόταν!!! Έτσι το έπαθα κι εγω! Αλλά και οι άλλοι έλεγαν ότι δεν το καταλάβαιναν και μίλαγαν μπερδεμένα! Το vocabulary ήταν αναμενόμενο με πολλές άγνωστες λέξεις!!!!!! Το reading μη με ρωτάς δεν το πρόλαβα!!! Τουλάχιστον τσακίστηκα κι έγραψα έκθεση δύο σελίδες!!! Και η δασκάλα μου, μου είπε ότι έχει προσέξει ότι όταν αλλάζει το σύστημα, οι τελευταίες εξετάσεις έχουν πιο δύσκολα θέματα και ασκήσεις!!! Τώρα στα προφορικά, αν και δεν είχα διάθεση, προετοιμάστηκα όσο μπορούσα, αλλά εγώ προσωπικά βρίσκω πιο δύσκολο το δεύτερο part εκεί που κάνεις την παρουσίαση και χρειάζεται να κάνεις paraphrase!!! Πήγαινε στο θέμα: Proficiency ECPE Michigan Μαΐου 2014
Μήνυμα στις 27/5/2014 στις 21:15 @Διάφορα
Που έδινες Chrispa? Εγώ έδινα στην Αθήνα στη Μιχαλακοπούλου σε ένα ξενοδοχείο Vassililkos κάπως έτσι! Πήγαινε στο θέμα: Proficiency ECPE Michigan Μαΐου 2014
Μήνυμα στις 27/5/2014 στις 21:01 @Διάφορα
Τι έγινε Tralalaasd??? Πήγες στο νοσοκομείο? Τι σου είπαν?
Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στην κοιλιά και διάρροια με αίμα
Μήνυμα στις 23/5/2014 στις 00:45 @Διάφορα
Εγώ είχα πριν τρία χρόνια το ίδιο πρόβλημα, αλλά δεν πήγα αμέσως στον γιατρό και πήγα αναγκαστικά μετά απο κανα μήνα! Κι ακόμα με πιάνει το ίδιο πράγμα απλώ τώρα ξέρω τι είναι και πως να το αντιμετωπίσω! Λοιπόν, εμένα με πόναγε η κοιλιά μου αρκετές φορές την μέρα και έτρεχα στο μπάνιο κι έκανα διάροιες με αίμα και βλέννη! Πόνο δεν είχα απο πίσω! Πήγα σε έναν πολύ καλό γαστρεντερολόγο και μου είπε να κάνω κολονοσκόπηση! Έπρεπε να την κάνω και την έκανα! Είχα φλεγμονή στο ορθό δηλ στο κάτω μέρος του εντέρου, ελκώδη ορθίτιδα! Κι αυτό δεν φαινόταν με άλλες εξετάσεις φυσικά, αλλά μόνο με κολονοσκόπηση! Ξεκίνησα θεραπεία με χάπια και κλύσματα! Μετά απο 15 - 20 μέρες δεν είχα αίμα! Τα χάπια τα παίρνω απο τότε κάθε μέρα, γιατί το θέμα της κολίτιδας θέλει μια συντηρητική αγωγή για να την κρατάς "κοιμισμένη"! Αλλά βέβαια υπάρχουν περίοδοι που ξαναέχω αίμα δηλ έχω εξάρσεις της νόσου και τότε ξεκινάω πάλι κλύσματα! Η κολίτιδα είναι χρόνιο πρόβλημα κι άμα το αποκτήσεις, θα το έχεις για πάντα! Γι αυτό ακολουθείς μια συντηρητική φαρμακευτική αγώγή συν βέβαια καλή διατροφή!!! Σ' αυτήν την περίπτωση που έχεις κολίτιδα, δηλ φλεγμονή στο έντερο πρέπει να έχεις συχνή επικοινωνία με τον γιατρό σου!!! Εγώ κάθε χρόνο κάνω απο μια κολονοσκόπηση για να ελέγχω την κατάσταση, μόνο φέτος δεν έκανα! Η κολονοσκόπηση μη σε φοβίζει!!! Πιο πολύ κουραστική είναι η προετοιμασία παρά η ίδια η επέμβαση! Σου κάνουν μια ενεσούλα, είσαι σε καταστολή, και δεν καταλαβαίνεις τίποτα! Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στην κοιλιά και διάρροια με αίμα
Μήνυμα στις 19/5/2014 στις 15:22 @Διάφορα
Κατάλαβα......κόπηκα..... Ευχαριστώ! Πήγαινε στο θέμα: Proficiency ECPE Michigan Μαΐου 2014
Μήνυμα στις 18/5/2014 στις 17:58 @Διάφορα
Δηλαδή μπορώ να έχω πάρει στο ένα "fail" και στα άλλα ας πούμε "pass" και να συμψηφιστούν και αν πιάνω το 65% τη βάση, περνάω? Ή δεν πρέπει να έχω πάρει κανένα "fail" για να περάσω κι απλώς να έχω πάρει σε ένα "BP" για να περάσω? Εμένα βασικά με ενδιαφέρει αν έχω πάρει σε μια ενότητα "fail" αν συμψηφίζεται με τα υπόλοιπα και περνάω! Πήγαινε στο θέμα: Proficiency ECPE Michigan Μαΐου 2014
Μήνυμα στις 18/5/2014 στις 14:45 @Διάφορα
Εγώ πόνταρα στην γραμματική, και τελικά μου φάνηκαν σχεδόν όλα άγνωστα!!!!!!!! Άντε 5 - 6 ερωτήσεις να βρήκα κάπως γνωστές!!!!!! Τώρα έχω να δώσω και προφορικά 1 Ιούνη και δεν έχω διάθεση να διαβάσω έτσι όπως πήγα στα γραπτά! Ξέρετε αν ο συμψηφισμός θα ισχύσει απο αυτές τις εξετάσεις? Ή θα ισχύσει απο τις εξετάσεις του Νοεμβρίου? Πήγαινε στο θέμα: Proficiency ECPE Michigan Μαΐου 2014
Μήνυμα στις 17/5/2014 στις 22:32 @Διάφορα
Μήπως έδωσε κανείς το ecpe proficiency Michigan τώρα τον Μάιο 2014? Πως σας φάνηκαν τα θέματα? Εγώ έδωσα και τα θέματα μου φάνηκαν πολύ δύσκολα! Ούτε ο χρόνος με έφτασε!!! Και τα reading τα έβαλα στην τύχη! Στο listening πιστεύω πήγα πολύ πολύ χάλια! Γραμματική - αν και είχα διαβάσει - οι ασκήσεις ήταν πολύ δύσκολες και ήταν σαν να τα έβλεπα πρώτη φορά!!! Πήγαινε στο θέμα: Proficiency ECPE Michigan Μαΐου 2014 |