Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Mια γυναίκα με οδήγησε στο πιοτό και ποτέ δεν βρήκα την ευκαιρία να την ευχαριστήσω.
Τρίτη, 11 Μαρτίου

τι σημαίνει αυτό που έκανε???

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #87430 από psixakias στις 17 Οκτωβρίου 2011, 4:14μμ

psixakias

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 20/7/2011
Έγραψε:(greg96@17 Οκτωβρίου 2011)
σημαινει οτι εχει βαλει στοιχημα με τις φιλες της οτι θα κανει φαση μαζι σου και σε εχει ψιλοχεσμενο.τα κοριτσια δεν κανουν ποτε την πρωτη κινηση

Διαφωνώ. εμένα μου είπε μια που με ήξερε μόλις 1 εβδομάδα στα ξερά ''θες να κάνουμε φάση?'' και φασωθήκαμε... απλά.. έκανε όλην την κίνηση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #112318 από eleka στις 08 Νοεμβρίου 2012, 9:00μμ

eleka

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 29/10/2012
Έγραψε:(greg96@17 Οκτωβρίου 2011)
σημαινει οτι εχει βαλει στοιχημα με τις φιλες της οτι θα κανει φαση μαζι σου και σε εχει ψιλοχεσμενο.τα κοριτσια δεν κανουν ποτε την πρωτη κινηση

Αυτο δεν ισχύει στο λέω εκ πείρας...Και τα κορίτσια μια χαρά πρώτη κίνηση μπορουν να κανουν...Γιατι μερικές φορες εσείς είστε χέστηδες και κότες και καποιος πρέπει να σας το πεί για να καταλαβαιτε οτι του αρέσετε....Και όσο για την κοπελα...Μην τον ακους αυτον παιδι μου...Σε γουσταρει και φαινεται...Και συμφωνω με τον πρώτο...Να την φιλήσεις εννοούσε βλάκα...Και μετα ήθελε να είσαι μαζί της για να την φιλήσεις ή να της πείς κάτι παραπάνω...Ξύπνα πρίν την χασεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #113241 από marinabonataki στις 27 Νοεμβρίου 2012, 10:47μμ

marinabonataki

Εικονίδιο
μέλος από: 26/11/2012
μωρε νουμπα!Σου το λεει ξεκαθαρα!!Σε γουσταρει μεγαλε παρτο αποφαση!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #114196 από eleka στις 13 Δεκεμβρίου 2012, 4:39μμ

eleka

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 29/10/2012
Θέλει να κάνετε κάτι κι εσύ την άφησες έτσ...Συμφωνό με ένα παιδί απο πάνω...Με την ατάκα για το κραγιόν της εννοούσε να την φιλήσεις απλώς δεν ήθελε να το κάνει αυτή και στο έδειξε έτσι..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login