Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Κι αν έχει ο γάιδαρος φωνή, για ψάλτη δεν τον παίρνουν.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

αρχίσαν τα προβλήματα!

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #47873 από Νίκος+ΕΛΕΝΑ στις 24 Μαρτίου 2008, 11:29μμ

Νίκος+ΕΛΕΝΑ

Εικονίδιο
μέλος από: 21/3/2008
όντως αγαπιόμαστε πολυ!!!ευχαριστουμε...πιστεύω οτι θα είμαστε παντα μαζί...και εσένα σου ευχομαι οτι επιθυμείς....ευχαριστώ και για τις συμβουλές σας!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47904 από ksanthoulla στις 26 Μαρτίου 2008, 10:42πμ

ksanthoulla

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/8/2007
H Πιο ρομαντικη σκηνη που εχω δει σε ταινια ειναι στο The notebook Που την περνει και χορευουν στον δρομο...!
Και ετσι και εκανες εσυ Νικο..Συγχαρητηρια..Ζηλευω πολυ την Ελενα..!!Αληθεια.//Αντε στειλε και καμια προσκληση
¨λολ
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47913 από lusifer στις 26 Μαρτίου 2008, 3:45μμ

lusifer

Εικονίδιο
μέλος από: 27/2/2008
aporo pos 8 mporuse mia gineka n ine k n paramini lipimeni exontas kapio sto plai ts pou tn agapa toso poli,,,ouf exis tpt aderfia mikrotera s ilikia alla m paromio xaraktira??lool..gt vare8ikame kemis n 4axnume kapion pou n a3izi k tpt n mn ginete,,tlp s efxome n gini entelos kala i kopella s k naste panta toso agapimeni opos tora,,ps.pio the notebook?ts forese gialia o nikos lol
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47948 από Νίκος+ΕΛΕΝΑ στις 27 Μαρτίου 2008, 3:05μμ

Νίκος+ΕΛΕΝΑ

Εικονίδιο
μέλος από: 21/3/2008
nai ksanthoulla...ακριβώς!!είναι από την ταινία the notebook πολύ ρομαντική σκηνή...οντως απο τις καλύτερες!!!lusifer δεν εχω μεγαλύτερο αδερφό!!!!!αλλα σίγουρα ο άντρας της ζωής σου θα εμφανιστεί...ακόμα και αν αργήσει λίγο θα ερθει σίγουρα να σε αγαπήσει!!σας εύχομαι να είστε και εσεις αγαπημενοι και πολυ ερωτευμενοι με αυτόν που θέλετε για πάντα!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47953 από lusifer στις 27 Μαρτίου 2008, 8:29μμ

lusifer

Εικονίδιο
μέλος από: 27/2/2008
που που θα εμφανιστεί??ξέρεις κάτι και δεν μου το λες???γιατί απο τη τύχη μου εμενα ακόμα και ο άντρας τις ζωής μου να μπει απτή πόρτα του σπιτιού μου αυτή τι στιγμή μπορεί και να μην τον στραβωθώ..η ακόμα να έρθει αλλα εγώ να λοιπό!!τόσο γρουσούζα είμαι lol
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login