Γρίφοι..
Σελ. 16
Μήνυμα #38146 από puke-lerry στις 15 Φεβρουαρίου 2007, 12:47πμ
![]() |
σωστοτατος
|
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #38147 από papi στις 15 Φεβρουαρίου 2007, 12:48πμ
![]() |
καλημερα και απο μενα! puke-lerry καλως μας βρηκες καλος ο γριφος σου αλλα υπαρχει ηδη ενας αλλος σε εξελιξη! ακατανομαστε προτεινω: 5 στον σοφο 4 στον αγροικο 3 στην κοπελα 2 στον ευρωπαιο και 1 στον βαρκαρη ![]() ![]() ![]() |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #38148 από puke-lerry στις 15 Φεβρουαρίου 2007, 1:00πμ
![]() |
λοιπον εγω βαζω 1 στον πολιτισμενο γιατι εκρινε οτι ειδε χωρις να ψαξει και να εμβαθυνει παραπανω, 2 στην κοπελα που ηταν το απολυτο ερμαιο της υποθεσης, 3 στο σοφο που τους ειχε ολους γραμμενους, 4 στον βαρκαρη και 5 στον αγριο που ηξεραν τι ηθελαν |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #38150 από puke-lerry στις 15 Φεβρουαρίου 2007, 2:09πμ
![]() |
"It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer." για τον akatonomasto |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #38152 από puke-lerry στις 15 Φεβρουαρίου 2007, 2:30πμ
![]() |
για την λυση που εδωσες στο προβλημα μου. μπορει να εκανα και λαθος αλλα αυτη ηταν ακριβως η λυση που ειχε που ειχε η σελιδα εκει που το βρηκα (μεχρι και το κομμα). απο κατω ηταν το συγκεκριμενο αποφθεγμα |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #38155 από puke-lerry στις 15 Φεβρουαρίου 2007, 3:04πμ
![]() |
δεν υπονοουσα κατι τετοιο.για αστειο το εκανα. εγω σ'αυτο για το site για την προκληση των γριφων μπηκα (και οχι για να διαφημιστω με λυσεις αλλονων) |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #38156 από xiozil στις 15 Φεβρουαρίου 2007, 1:52μμ
Εγώ το ξέρω ως εξής: Μια κοπέλα και ο καλός της βρίσκονται στις δυο όχθες ενός ποταμού. Eκείνη την έχει χτυπήσει ο φτερωτός θεός κατάκαρδα και παρακαλάει τον καλό της να περάσει απέναντι να την συναντήσει. Αυτός με τη σειρά τους της στέλνει μήνυμα πως δεν μπορεί και την καλεί να πάει εκείνη. Στην άκρη του ποταμού είναι ένας βαρκάρης που εκτελεί κάθε είδους μεταφορά από την μια όχθη στην άλλη. Φουλ ερωτευμένη λοιπόν η μικρή πηγαίνει και το ρωτάει τι ζητάει για να την περάσει απέναντι. Ο βαρκάρης, έμπειρος και περπατημένος της απαντά πως το μόνο που θέλει είναι να κάνουν σεξ και μετά την πάει όπου θέλει. Το σκέφτεται η νεαρά, άλλος τρόπος να περάσει απέναντι δεν υπάρχει και συναινεί στην πρότασή του. Με το που φτάνει απέναντι λέει στον καλό της πόσο της κόστισε να πάει να τον βρει κι εκείνος την διώχνει. Απελπισμένη απομακρύνεται από την όχθη, βαδίζει χωρίς προορισμό, κάποια στιγμή βρίσκεται να περπατάει στο δάσος όπου και φτάνει στην καλύβα ενός ξυλοκόπου. Την βλέπει ο ξυλοκόπος, της δίνει να φάει να συνέλθει, την φιλοξενεί χωρίς να κάνει ερωτήσεις και καταλήγουν να ζουν μαζί. Η αξιολόγηση από το 1-4 δεν έχει σωστό και λάθος αλλά που κατατάσσει ο καθένας τις διάφορες αξίες: κοπέλα-παρορμητισμός βαρκάρης-εξουσία/δύναμη ο καλός της-ηθικοί κανόνες ξυλοκόπος-συναίσθημα | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #38157 από papi στις 15 Φεβρουαρίου 2007, 4:58μμ
![]() |
λοιπον με τη σειρα που τα εχεις και βαση τις πρωσοπικης μου αποψης λεω. (με αυξοντα αριθμο το ενα ειναι η κορυφη) 4-3-2-1 ![]() ![]() ![]() |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #38170 από Depy στις 16 Φεβρουαρίου 2007, 12:44μμ
![]() ![]() μηνύματα: 87 ![]() |
εγώ χάνω επισόδια όποτε δεν μπορώ να μπω.... εμένα στις αρκετές φορές που έπαιξα μόνο 2 φορές δεν το βρήκε... καλό είναι πάντως... |
προφίλάλλα... |