Γρίφοι..
Σελ. 10
Μήνυμα #37825 από !me! στις 30 Ιανουαρίου 2007, 8:42μμ
![]() |
Το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να συνειδητοποιήσουν ότι το χωριό δεν το σώζουν σε καμμία περίπτωση και ότι ουσιαστικά θα πρέπει να ενδιαφερθούν για το πως θα σώσουν τους κ*λους τους. Αφού το λήξουν αυτό θα πάνε ανάμεσα στο χωριό και την πυρκαγία και θα ανάψουν μια νέα φωτιά η οποία θα ακολου΄θήσει τρελή πορεία για το χωριό θα κάψει το σύμπαν και μετά θα σβήσει αφού δεν θα έχει τι να κάψει. Θα πάνε τα άομα να αράξουν στην καμμένη γη και η φωτιά που έρχεται όταν θα φτάσει στην καμμένη γη δεν θα έχει τι να κάψει. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37835 από xiozil στις 31 Ιανουαρίου 2007, 12:41πμ
Δεν ξέρω τι σκέφτηκε ο συγκεκριμένος θανατοποινίτης. Εγώ πάντως αν ήμουν στη θέση του θα έλεγα στο διευθυντή να ανοίξει το κουτί και αν υπάρχει μέσα άσπρη μπίλια να με θανατώσει. ![]() | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37837 από xiozil στις 31 Ιανουαρίου 2007, 1:47πμ
Οκ. Θα εξηγούσα ευγενικά ότι θέλω να πάρω παραπάνω ρίσκο από το 20% και θα του ζήταγα να βάλουμε στοίχημα, εγώ κατά της θανατικής καταδίκης κι εκείνος υπέρ και όποιος τραβήξει πρώτος την άσπρη μπίλια κερδίζει! Υ.Γ. Εχω μπερδευτεί... ![]() | |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37840 από !me! στις 31 Ιανουαρίου 2007, 10:19πμ
![]() |
A!A!Να πω; Να πω; Θα τραβήξει μια μπίλια, θα την κρατήσει μέσα στο χέρι του και θα ζητήσει από τους άλλους να δουν αν η άσπρη μπίλια έχει μείνει μέσα στο κουτί. Οι άλλοι δεν θα δουν καμμία άσπρη μπίλια΄άρα θα θεωρηθεί ότι την έχει αυτός και θα γλυτώσει. Παράλληλα ο διευθυντής δεν θα μπορεί να του πει να ανοίξει την παλάμη του γιατί έτσι θα φανερωθεί η απάτη του |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37842 από baduras στις 31 Ιανουαρίου 2007, 1:17μμ
![]() |
Ο ΚΡΟΤΑΛΙΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37844 από baduras στις 31 Ιανουαρίου 2007, 1:37μμ
![]() |
το παρενοχλειση ετσι γραφετε??????????? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #37846 από baduras στις 31 Ιανουαρίου 2007, 1:39μμ
![]() |
Αναφορά: (baduras@31 Ιανουαρίου 2007) |