Μήνυμα στις 28/2/2008 στις 20:08 @Διάφορα
Ώρες ώρες πιάνω σήματα και σηνιάλα από παντού και καταρριέμαι την ώρα και τη στιγμή που έκανα ιστορία στο σχολείο. Τις υπόλοιπες ώρες κράζω χαμηλόφωνα την αχρηστεία μου να καθήσω να διαβάσω τίποτα να ξεστραβωθώ! Θυμάμαι όταν έκανα το 1ο μου ταξίδι, στα 8, πηγαίναμε οδικώς Γερμανία... Ξεσπούσε πόλεμος, είχαμε χαθεί μέσα στην ας πούμε, ως τότε Γιουγκοσλαβία και ο μπαμπάς μου ζητούσε οδηγίες από τους σημερινούς Μακεδόνες Σκοπιανούς μιλώντας Ρώσσικα...μετά από λίγο κοιμήθηκα και ξαφνικά ακούω τη μαμά μου "ξυπνήστε και κοιτάξτε τι όμορφα που είναι έξω"...άνοιξα τα μάτια μου, σηκώθηκα από την αγγαλιά της αδερφής μου και είδα ένα μελαγχολικό, ομιχλώδη λόφο γεμάτο μικρά μικρά σπιτάκια...ακινησία, γαλήνη... μόνη σφήνα το μικρό σιτροενάκι μας και οι καπνοί από τις καμινάδες...Κι όμως εκείνη η εικόνα ήταν ειρήνη ακόμη! Κι όμως δεν είχαμε φράγκο και πηγαίναμε οικογένεια ολόκληρη στα χαμένα! Δυο τρία χρόνια περίπου αργότερα, το σχολείο συγκέντρωνε τρόφημα, ρούχα και άλλα χρειώδη για τους Γιουγκοσλάβους (εμείς τουλάχιστον σε όλους τα στέλναμε). Η οικογένεια αν και αντι-αγαθοεργής έβγαλε τις καλύτερες κούτες της. Μέσα σε όλα, βάλαμε τα καλύτερα παλιά μας ρούχα και παππούτσια. Ο μπαμπάς μου έβαλε τα καλύτερα φασόλια μας, η μαμά τις δικές της χιλοπίτες, η αδερφή μου την φυσαρμόνικά της και εγώ ένα κουτί κόκο ποπς που τόσο μου άρεσαν "για να τρώνε και τα άλλα παιδάκια"...και ναι αν δεν ήμασταν όλοι μαζί θα κλαίγαμε. Να μην διαβάσω,να μην ακούσω, να μην μάθω ποτέ τίποτα...να μείνουν αυτές οι εικόνες και τόσες άλλες στο νου μου όπως τώρα! Να χέσω και τις κυβερνήσεις και τους λογίους και τις κωλοιστορίες που μας μαθαίνουν!Η ζωή είναι εκεί και εδώ, τότε και τώρα!Αλλά βλέπεις η ιστορία δεν έχει ανταγωνιστή...για να αρθρώσει λόγο έχει πρώτα σκοτώσει το αντικείμενό της."Όταν κοιμάσαι άλλος γράφει ιστορία" θα μου πείτε...δίκιο θα χετε Λευτεριά στους βασανισμένους λαούς αυτού του καταρραμένου τόπου...μακάριοι όσοι καρνάβαλοι θα βγουν στους δρόμους με πλαστικές συνειδήσεις, σημαιάκια περιπτέρου και γεμάτα στομάχια μετά την σημερινή τσίκνα. Πήγαινε στο θέμα: Ζούμε στα ΒΑΛΚΑΝΙΑ .....
Μήνυμα στις 23/2/2008 στις 23:06 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Έτσι μας μάθανε! να καμαρώνουμε για τις μάχες και τις νίκες των προγόνων μας (τι υπήρξαν και ήττες? άντε καλέ...φήμες). Φόρος τιμής στον άγνωστο παππού-στρατιώτη Λεωνίδα, Αρχίδαμο, Οδυσσέα, Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, Διγενή, Ανδρούτσο, Μελά, Βελουχιώτη, και πάνω απ' όλα στον παππού τον Αγγελή που γύρησε ξυπόλυτος απ'το κρύο (Αλβανία)!Παίρνοντας πάντως ως δεδομένο (ιστορικά τεκμηριωμένο) το ύψος των Αλεξάντερ δε γκρέιτ και Ναπολέοντα καθώς επίσης την σοβαρή πιθανότητα να έπασχαν μαζί με τον Ιούλιο από επιληψία, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι όσο πιο κομπλεξικός είσαι, τόσο μακρύτερα φτάνεις τα σύνορα της αυτοκρατορίας σου. Τοιουτοτρόπως συμπεραίνω το επίσης οφθαλμοφανές του μικρού μήκους του μορίου τους. Όπου δεν φτάνει το πουλί, φτάνει το εκάστοτε "στέμμα" και ο δύστυχος στρατιώτης, απλά αντί να το ρίξουν στις ευγενείς τέχνες επέλεξαν άλλους τρόπους εκτόνωσης. Εκατομύρια χαμένες ζωές ανά τους αιώνες στο βωμό του Ιμπερ(τ)ιαλισμού και της ματαιοδοξίας. υ.γ. Αν ήταν το πουλί βιολί θα το παίζανε πολλοί!Προτεινόμενη ταινία "Οι υπέροχοι ληστές και τα κουλουβάχατα της ιστορίας"...και μετά Ράμπο Νο 6521 για παραδειγματισμό! Πήγαινε στο θέμα: Για τον κάθε στρατιώτη....
Μήνυμα στις 25/1/2008 στις 12:20 @Ftou.gr admin
Ωραίο θέμα (άχρηστο με ανεξέλεγκτες προεκτάσεις) Ως προς το νικ σου Ουτοπικέ...να το κάνεις Utopikos_Stokas το σκέφτηκες?...και παραπλανητικό και πιασάρικο για κολλημένους πυξλαξικούς (μουχαχαχαχαχα) Ρε! Πάτε καλά? όχι δεν πάτε και από ένα γεια αρχίζετε να μιλάτε για κοινωνική παρακμή, νομοτέλεια και άλλα τέτοια διανοουμενίστικα! Και επειδή ζούλεψα θα πω ότι ΝΑΙ η εποχή είναι γ.τ.π.κ (gtpk μεταγλωτισμένο)και οκ μετά από μια καταστροφή δεν μπορεί παρά να υπάρξει μια δημιουργία (πάλι γεμάτη λάθη και παραβλέψεις, αλλά νέα). Το κακό είναι ότι ενώ η ανθρωπότητα κυλιέται στην λάσπη, δεν πιάνει πάτο με τίποτα (καθόλου τυχαία βέβαια) να το πάρουμε απόφαση και αναγκαστικά να περάσουμε σε αλλαγή κοινωνικού παραδείγματος. Μένουμε εκεί προσμένοντας με ανυπομονησία το μεγάλο και απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ! Όχι δεν είναι απαισιοδοξία ...όλα θ'αλλάξουν! "Πρέπει να πάρουμε τις τύχες του έθνους στα χέρια μας" να πιάσουμε ο ένας το χέρι του άλλου και στο τέλος να βγει μια μεγάλη πατροπαράδοτη χαμογελαστή ΜΟΥΤΖΑ σε όλη την κατήφια και τη μιζέρια! Έμπρος όλοι μαζί στον αγώνα αδέρφια! υ.γ. bigblue και Rizla καλώς ορίσατε στο φόρουμ! Πήγαινε στο θέμα: Ενα γεια
Μήνυμα στις 25/11/2007 στις 20:42 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή κοιτούσα τον ήλιο μέχρι να επικρατήσει εκείνο το πιτσιλωτό disco μαύρο...Μετά σηκωνόμουν τυφλή και παραπατώντας καρφωνόμουν σε γωνίες επίπλων ή σε άλλους παρευρισκόμενους... Όλα τελείωναν με την γνωστή μητρική φράση "γιατί δεν ακούς? θα χαλάσεις τα ματάκια σου"... Τώρα είμαι η Εύα μεταλλαγμένη, το μήλο εκπέμπει υπεριώδεις ακτινοβολίες και η μαμά μου δεν είναι ο Θεός... Και μιας που τώρα βάλαμε μυαλό (ελπίζω λίγο) δεν κοιτάμε επίμονα τον ήλιο παρά μόνο αν μας λέει "αντίο για σήμερα" God I hate nature Nature I hate god ...I'm not the only one who is staring at the sun υ.γ. αλήθεια ο Αδάμ που είναι τόσα χρόνια? (μετά το δημοτικό χαθήκαμε...) Πήγαινε στο θέμα: Ζώντας
Μήνυμα στις 19/11/2007 στις 21:44 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Πάντα ευγενής ο Ουτοπικός...Δεν θα κάνω λόγο για οράματα και θαύματα, είναι άλλωστε τόσο δύσκολο να μιλά κανείς για τέτοια σατανιστικά στην Θεσσαλονίκη του 2007. Όπου κι αν κοιτάξεις απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, κήνσορες μητροπολητών δημάρχων και νομαρχών. Ναι μα δεν είναι μόνο αυτοί οι Θεσσαλονικείς...Θα συμφωνήσω, είναι και οι οπαδοί, είναι και οι οκνηροί φραπεδαράδες, είναι και οι κάγκουρες που αγωνίζονται να φτιάξουν το αμάξι τους χωρίς να ενοχλούν κανέναν. Είναι και οι εναλλακτικοί φοιτητοπαρατρεχάμενοι της Ζεύξιδος, της Βογατσικού και της Δραγούμη. Είναι και οι 5 10 δημιουργικοί, τα ανοιχτά και παραγωγικά μας μυαλά, που θα τολμήσουν να εκφράσουν μια άποψη έξω απ' όλα αυτά. Και μετά τι? Όλα στα κουτάκια τους, εμείς πότε σε ένα από αυτά, πότε δίπλα προσπαθώντας να αποφύγουμε την συντριβή και πότε ψηλά στην ταράτσα να πετάμε στραγάλια. Παντού σύμβαση, Μακεδονία και ναρκωτικά. Τρίπτυχο φιλόδοξο, σχεδόν μαγικό. Πλασάρεται στην δεύτερη θέση και συναγωνίζεται αγκώνα με αγκώνα να πιάσει το χέρι του κάθε Καρατζαφέρη. Και γιατί να μείνει κανείς τελικά σε μια τέτοια πόλη;...θα πει κανείς...Ελα ντε! μάλλον μάθαμε να την αγαπάμε με όλα τα ελατώματά της και αν κρίνουμε από το γεγονός ότι αυτά είναι πολλά, μάλλον η αγάπη μας αγγίζει τα όρια φωσκολικής σαπουνόπερας και διαστροφής. Τεσπά να θυμηθώ να φάω μπουγάτσα με τυρί, να πιω coco milk και να θαυμάσω πάλι τον Πύργο τον Λευκό το πρωί...η ζωή είναι ωραία και το flauner attitude πάντα επίκαιρο! υ.γ. η λου ή λούλου σε χαιρετά και ανταποδίδει τα καλά λόγια Ουτοπικέ...(φαε και λίγη μπουγάτσα κρύα μεν, επιβεβλημένη δε...) Πήγαινε στο θέμα: Θέλουμε πίσω τη Θεσσαλονίκη μας
Μήνυμα στις 27/10/2007 στις 03:20 @Διάφορα
http://uncyclopedia.org/wiki/Emo-Hitler oh yeah this is emo! sorry αλλά τέτοια πετυχεσά δεν έχει ματαγίνει η μία καλύτερη απ' την άλλη οι fotos! Πήγαινε στο θέμα: Ti einai emo???
Μήνυμα στις 30/9/2007 στις 02:09 @Διάφορα
Είναι δικαίωμα ή όχι τελικά? Καταλήξατε κάπου να ξέρουμε κι εμείς που να σταθούμε? Πολλά δίκια και η μία και η άλλη πλευρά... Από την άλλη ποιος έχει το δικαίωμα να με κάνει να νιώθω είδος υπό εξαφάνιση μέσα σε φορμόλη, δινοντάς μου το "δικαίωμα" να καπνίζω μέσα σε γυάλινες κυλινδρικές αίθουσες 2χ2 (οι οποίες ήταν και βιτρίνα στους υπόλοιπους παρεβρισκόμενους σε λόμπυ ξενοδοχείου)? Δηλαδή αν εγώ πάθαινα ψυχολογικά γυρνώντας στην αρρωστημένα αγαπημένη υπανάπτυκτη χωράκλα μας, να ζητούσα αποζημείωση για το ψυχολογικοπολιτισμικό σοκ θα χα δίκιο? Είναι δικαίωμα ναι! Σεβασμός στην αυτοδιάθεση και την αυτοπροστασία, αν ήθελαν όλοι αυτοί να προστατέψουν ανθρώπινους οργανισμούς και συστήματα υγείας να τα έκοβαν όλα! Μπορούν? όχι φυσικά...Εδώ να χωρίσουν δυο γαιδάρων άχυρα δεν μπορούν(ναι ναι όλοι άχυρα είμαστε) θέλουμε και πρόνοια... Και μία καθυστερημένη διόρθωση: "Δεν υπάρχουν παθητικοί καπνιστές...μόνο αντιπαθητικοί αντικαπνιστές" Και έτσι είναι...εντάξει δε γουστάρετε και σας τη σπάει? πείτε με όμορφο τρόπο στον συνάνθρωπο το πόνο σας και θα σας καταλάβει...αν είναι ζώο εξαδάχτυλος ΝΑΙ βρίστε τον! Πήγαινε στο θέμα: Τελικά είναι δικαίωμα?
Μήνυμα στις 25/8/2007 στις 15:13 @Κλάψιμο
Ναι οκ...μου την έδωσε να γράψω για περσινά ξυνά σταφύλια! Στο φτου μπαίνω κανα 8μηνο τώρα και με το φόρουμ έχω λίγες παρτίδες...Επομένως τα παλιά μεγαλεία (όπως λέτε) δεν τα χω προλάβει. Πάντως θυμούμενη τα ποστς μου, νομίζω ότι μόνο πλάκα μπορώ να κάνω εδώ μέσα και μάλιστα αποτυχημένη! Ή θα μου τη λένε 13χρονα ή δεν θα συμμερίζεται κανείς τη διαθεσή μου για καζούρα... Επίσης θα συμφωνήσω απόλυτα με την !me!...δλδ εμάς τις κακομοίρες που δεν μας προίκησε η φύση με κατούρημα στο όρθιο και δεν μπορούμε να μιλάμε για τροχιά πήδακα και τα σχετικά να το βουλώσουμε? (ρητορικό...όποιος απαντήσει τον έφαγα...εκτός αν προτίθεται να προβεί σε σχόλια του τύπου "ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ"...ελευθερία λόγου και τα συναφή τα χω "γραμμένα" ) υ.γ. α! Puke είσαι ηλίθιο ρε! Πήγαινε στο θέμα: εκείνες οι ενδοξες μέρες...
Μήνυμα στις 25/8/2007 στις 03:02 @Κλάψιμο
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα αγόρι θεϊκά πλασμένο... ασυγκίνητο από τον έρωτα θνητών γυναικών και νυμφών, περνούσε τις ώρες του θαυμάζοντας το ειδωλό του στα νερά μιας λίμνης... Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη γλύκα της διαστροφής... ερωτεύτηκε τον εαυτό του... Υπερβολική αυταρέσκεια...αυτοερωτισμός...τρέλλα...αυτοκτονία μπροστά στη ματαιότητα του πόθου... Όλα καλά με το μύθο...ίσως αμφίβολη η κατάληξη. Το ότι έχουμε να κάνουμε με υπολανθάνουσα αυτοαναφορική ομοφυλοφιλία το τσέκαρε κανείς? Και όλα οκ με τον αυτοθαυμασμό, την ωραιοπάθεια και το γκεϊλίκι της φάσης...δεν θα θελα όμως να φανταστώ σε τι στάση ηδονιζόταν να βλέπει το είδωλο του ο Νάρκισσος... (αν δεν απατώμαι το ομώνυμο φυτό, είναι άκρως ευέλικτο και αναρριχώμενο...δεν πρέπει να ναι τυχαίο). Πήγαινε στο θέμα: Ναρκισσισμός
Μήνυμα στις 13/8/2007 στις 15:51 @Διάφορα
χαχαχχαχαχχαχαχαχαχα...λουλ ρε!Αν δεν υπήρχαν κι αυτά τα νούμερα τι θα κάναμε σε τούτη τη πλάση? Περιττό να επισημάνω οφθαλμοφανείς ομοιότητες με τους αντίστοιχους Θεόπληκτους...οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος (άλλωστε και το ίδιο το νόμισμα όπως νομίζει το βλέπει κανείς)...με παραλλαγή στο outfit. Και καλά αν δεν υπήρχαν αυτοί οι μεταμοντέρνοι,θαυματοχτυπημένοι κήρυκες του καλού και του κακού, θα γελούσαμε λιγότερο...αν δεν υπήρχαν οι πανταχού παρώντες διψασμένοι για πίστη και σωτηρία, δεν θα μασταν κατάτι καλύτερα (λέω εγώ τώρα)? Μάθαμε τώρα (όπως ξέραμε και από πάντα) ό,τι δεν εξηγείται εύκολα και είναι τίγκα στη σύμπτωση, είναι σήμα Θεού ή Διαβόλου...για take it easy λίγο... Πήγαινε στο θέμα: VIDEO - 666 !!! |