Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Ο υπολογιστής δε θ' αντικαταστήσει ποτέ τις εφημερίδες. Τι μπορεί να τυλίξει κανείς με έναν υπολογιστή;
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

pote kanate sex proti fora

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #38104 από Maximos στις 13 Φεβρουαρίου 2007, 10:15μμ

Maximos

Εικονίδιο
μέλος από: 28/8/2006
pote kanate sex proti fora? eisastan kalos/kalh?poso kai se ti staseis to kanate?eixate tin aparaititi empeireia apo tainiesklpklp h pigate me vasi to enstikto?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #38123 από !me! στις 14 Φεβρουαρίου 2007, 3:20μμ

!me!

Εικονίδιο
μέλος από: 27/7/2006
Γιατί νομίζω ότι αυτό το θέμα παίζει και άλλη φορά... σαν να θυμάμαι να έχω ξανααπαντήσει. Η πρώτη φορά λοιπο ήταν όταν ήμουν 17 (μιας και μέχρι τότε όλοι μου οι γκόμενοι με σεβόντουσαν και δεν μου το κάνανε εξού και το παρατσούκλι σεβαστή που με συνόδευσε σε όλο λύκειο) στο σπίτι μου, με ένα παιδί που είμασταν μαζί τα καλοκαίρα και μόνο, free τύπου σχέση. Χειμώνιασε, ήρθε στην Αθήνα και έγινεεεε. Τι έγινε δηλαδή, μπήκε βγήκε... άντε ξαναμπήκε και ξαναβγήκε... τίποτα εγώ... μια δροσιά από τα @ρχ**ι@ του και αυτό...
Στάση, η κλασική, δεν ήταν για πειράματα το παληκάρι αλλά δεν με χάλασε κιόλας.
Τώρα για ταινίες και περιοδικά δεν βοηθάνε τόσο... θα εκπλαγείς από το πόσο ενστικτωδώς λειτουργεί. Και καλύτερα τα εφέ (τσοντοεφέ) να τα αφήνουμε για όταν έχουμε πάρει το κολάι, πας να τρέξεις μαραθώνιο χωρίς να προπονηθείς? Δεν νομίζω! Θα φας τα μούτρα σου...
Τώρα που το γύρισα στον πρωταθλητισμό είναι αλλιώς τα πράγματα όσον αφορά το δημιουργικό μέρος της υπόθεσης, αλλά η πρώτη φορά καλύτερα που έγινε έτσι, στα basics. Δεν ξέρεις τι μπορεί να πάει στραβά και να σε ξενερώσει γενικότερα με το 'αθλημα
προφίλάλλα...
4
Μήνυμα #39836 από hakkthan στις 01 Ιουνίου 2007, 1:52πμ

hakkthan

Εικονίδιο
μέλος από: 31/5/2007

Αποδεκτή απάντηση

Γεια σας παιδια και απο μενα!!
Οπως παρατητησατε ειμαι νεος στο φορουμ.
Διαβαζω αρκετη ωρα τα διαφορα ποστ, ωραια ειναι ειδικα για τα νιατα ειναι πολυ ενημερωτικα. Αρκετα ειπα λοιπον θα μπω στο θεμα.
Εγω ως κλασσικος ντροπαλος γκαντεμης (μετα καταλαβα οτι αυτα τα δυο μαζι μας κανουν ενα μαλακα!!!) το εκανα για πρωτη φορα στα 23. Τωρα ειμαι 25 παρα κατι και μετα απο 1 χρονο σχεσης (τελειωσε πια) προσπαθω απεγνωσμενα να βρω τη δευτερη (οχι φορα αλλα γυναικα) εχοντας διωξει τον κακο ντροπαλο εαυτο μου (δυστυχως η γκαντεμια δεν φευγει ευκολα)
Γι αυτο λεω σε ολους τους μικρους της παρεας ΞΕΚΟΛΑΤΕ ρε κυνηγατε τα κοριτσια γιατι χανομαστε εσεις οι φοβεροι και τρομεροι γ@μι@δες του σχολειου βοηθηστε και κανεναν αλλον.
Οσο ποιο γρηγορα μπειτε στο χορο τοσο περισσοτερη εμπειρια θα αποκτισετε!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39977 από vagelis στις 07 Ιουνίου 2007, 4:23μμ

vagelis

Εικονίδιο
μέλος από: 6/6/2007
Καλησπερα κ απο μενα. Η πρωτη μου φορα ηταν οταν εκλεισα τα 16 μου χρονια. Την ημερα των γενεθλιων μου που λετε ειχα παει με τους φιλους μου σε ενα κλαμπ. Ετυχε κ γνωρισα μια 20αχρονη που ηθελε πιτσιρικαδες κ ετσι μου εκανε το πιο ομορφο δωρο εκεινης της χρονιας!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #39991 από sexy στις 09 Ιουνίου 2007, 1:48πμ

sexy

Εικονίδιο
μέλος από: 9/6/2007
Λοιπόν εμένα η πρώτη μου φορά ήταν στα 14 με έναν κούκλο 17χρονο.Το απόλαυσα κ φάνηκε αν κ την επόμενη μέρα το μετάνιωσα γιατί το είχε βγάλει βούκινο. Δεν βαριέσαι?Αυτά έχει η ζωή!
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login