Μήνυμα στις 17/7/2015 στις 00:54 @Κλάψιμο
Γκουγκλαρε :"autolile for facebook" Άνοιξε το προτω και κάνε ότι λέει ;) Είναι δωρεάν Αν βοήθησα πατα αποδεκτη Πήγαινε στο θέμα: πως παίρνουν τόσα like?
Μήνυμα στις 15/7/2015 στις 16:40 @Διάφορα
Βασικά θα φενεται λίγο :/ και θα περπαταω σαν γκομενα :(
Πήγαινε στο θέμα: κύφωση στην εφηβια :(
Μήνυμα στις 14/7/2015 στις 19:05 @Διάφορα
Ειμαι αγόρι 14 και έχω 60° κύφωση σήμερα το έμαθα και θα βάλω κηδεμόνα για 2-3 χρονια και θα το φοράω 20 ώρες το 24 :( όλα είναι ΣΚΑΤΑΑΑ Θα ειμαι χάλια :'( Πήγαινε στο θέμα: κύφωση στην εφηβια :(
Μήνυμα στις 14/7/2015 στις 18:35 @Κλάψιμο
Γεια σας ειμαι 14 και προσέχω παρα πολύ τη διατροφή μου έχω χάσει 8 κιλά αλλα κάποια απογευματα έχω την αναγγη να φάω ένα βαχο μερεντα τι να κάνω σας παρακαλω βοηθήστε γρήγορα Πήγαινε στο θέμα: εχω παθει μανια ? :(
Μήνυμα στις 13/7/2015 στις 22:05 @Διάφορα
Γεια σου ειμαι 14 και εχασα 8 κιλά σε μια βδομάδα Τα πράγματα είναι πολυ απλά ,για λίγο απλά μην τρως 3 φορές την μέρα αλλα μόνο μια το πρωί !άμα τι κανεις αυτό σου εγγυομαι θα χάσεις γρήγορα πολλά κιλά Πήγαινε στο θέμα: αδυνατισμα βοηθεια
Μήνυμα στις 11/7/2015 στις 12:26 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου ειμαι 14 και 1,70Ήμουν 60 κιλά και πήρα απόφαση να χάσω λίγα , Έκανα αυστηρή δίαιτα και έτρωγα μόνο το βράδυ μια σαλάτα για μιάμιση βδομάδα μετά σήκωσα πυρετό και μετά από 4 μέρες που αναρωσα ηχα χάσει 8 κιλα!! Δεν μπορώ να πω ότι ήταν δύσκολο αλλα πρέπει να θες να μην φας Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια με κιλά.
Μήνυμα στις 9/7/2015 στις 02:04 @Κλάψιμο
Γεια σου ειμαι επεισης 14 και μένω μενιδι και γω δεν έχω αγόρια φίλους ,μόνο κάποια κορίτσια ,όχι δεν είμαι γκεει και έτσι και δεν έχω κάνε πρόβλημα με τους γκεει. Αν μένεις κοντά πάμε καμια βόλτα μια φορά θα θελα και γω έναν φίλο :/ Καλή επυτιχια καιποτε μην προσπαθείς να μοιάζεις στους άλλους για να σε κάνουν παρέα ;) Πήγαινε στο θέμα: δεν εχω παρεα
Μήνυμα στις 9/7/2015 στις 01:56 @Κλάψιμο
Λοιπόν άκου εγώ ειμαι 14 και την έχω πατήσει ατσι ,αυτό που πρεπι να κανεις είναι να βρεις την αυτοπεποίθηση σου δηλαδή να νιώθεις ωραία με τον εαυτό σου ,μετά στειλτεις κάποιο μήνυμα στο facebook η κάπου αλλου ρωτα την τι ακνει και τέτοια καντο αυτό για πρπ μια βδδομαδα (αν δεν μιλάτε γενικά) και ζητά της να βγείτε καμια βόλτα άμα πει όχι ξέχασε την άμα πει ότι δεν μπορεί αλλα θα ήθελε μια άλλη φορά να βγείτε έχεις ελπίδες αν πει ναι ακει που μιλάτε βρες κάτι γλυκό και πες της και φιλα την όσο ποιο καλά μπορείς μην της τα ζητήσεις δεν πετυχενει πάντα Καλή τύχη :) Πήγαινε στο θέμα: Γερο κολλημα
Μήνυμα στις 8/7/2015 στις 21:13 @Sex
Γεια σας ειμαι 14 και μεγαλοσα κυρίως με την μητέρα μου :/ αυτό σημενει οτι όταν ήμουν μικρός δε μου μαθε να τραβάω το πετσακι όταν κατουραω και το πετσακι με το κεφάλι είχε κολησει τώρα έχει ξεκολεισει αρκετά αλλα στην αριστερή πλευρά δεν ξεκολαει και όταν προσπαθώ να το ξεκολησω ματονει και πονάει,τι να κάνω ?
Πήγαινε στο θέμα: πεος :/
Μήνυμα στις 8/7/2015 στις 21:09 @Sex
Είναι σαν να κάνετε έρωτα αλλα με ρούχα ,ουσιαστικά φιλιέστε για πολύ ώρα ενώ ακουμπάει ο εμας στον άλλον και κουνιεσται έντονα ,ξερω το περηγραφω χάλια :3 αλλα καλή επιτυχία :$
Πήγαινε στο θέμα: φασωμα????? |