Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μόνο ένα πράγμα είναι χειρότερο από το να σε κουτσομπολεύουν: Το να μη σε κουτσομπολεύουν.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Υπαρχει φιλια;;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #131583 από ioannageo. στις 20 Δεκεμβρίου 2014, 9:05μμ

ioannageo.

Εικονίδιο
μέλος από: 20/12/2014
Γεια σας ειμαι η Ιωαννα 14 χρονων.Εχω 3 κολλητες την Αθανασια την Δημητρα και την Παναγιωτα.Απο την μια διχνουν ολες οτι με αγαπανε και απο την αλλη μερικες φορες με περιφρονουν και νομιζω οτι δεν ειμαστε καν φιλες. Τις αγαπω πολυ αλλά αυτες δεν με εμπιστευονται τοσο πολυ κατα καιρους μαθαινω απο αλλους για την Δημητρα (οτι εχει κανει σεξ) και για την Παναγιωτα (ότι εχει φιληθει με το αγορι της αλλης μου κολλητης της Αθανασιας βαιβαια αυτη υποστηρίζει οτι δεν θα το εκανε ποτε αυτο στην Αθανασια γιατι ειναι σαν αδελφες και οτι το εκανε επιτιδες για να δει ποιες φιλες της θα το πουν στην Αθανασια). Να πω οτι με την Αθανασια και με την Παναγιωτα ειμαστε φιλες απο την πεμπτη δημοτικου ,με την δημητρα απο την δευτερα γιναμε φιλες και εχω ακομα καποιες επιφιλαξεις βαιβαια εγω την αγαπω και αυτη με αγαπαει και θα ηθελα πολυ να μου ελεγε αμα ειχε κανει σεξ. Τελος παντων το προβλημα μου ειναι αλλο.Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται καποιες φορες να ειμαι τοσο περιφανη και ευτιχησμενη με τις φιλες μου και καποιες να ντρεπομαι για αυτες. Εμενα με θεωρουν χαζη της παρεας(δεν ξερω αν οντως ειμαι ΧΑΖΗ εχω αρχισει να το πιστευω και εγω πια ) και αυτο που την δινει. Ολα μεσα μου ειναι θολα σαν να ειμαι τυφλη και να μην βλεπω τιποτα αραγε αυτο ειναι εφηβεια;; γιατι αν ειναι αυτο θελω να περασει οσο πιο γριγορα μπορει γιατι δεν αντεχω αλλοοοο,για εμενα οι φιλια ειναι το πιο σημαντικο πραγμα που υπαρχει (μετα την οικογενεια μου). Και υπαρχει αληθινη φιλια στην εφηβεια;;;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #131584 από BabisSougias στις 20 Δεκεμβρίου 2014, 10:40μμ

BabisSougias

Εικονίδιο
μέλος από: 14/9/2014
κοιτα αυτο που περιεγραψες ειναι πανω κατω οι φιλιες των κοριτσιων γενικα , δεν ειναι σαν τα αγορια , οποιον και να ρωτησεις οι αντρες εχουν πιο δυνατες φιλιες , δειξε κατανοηση και υπομονη και παντα να φιλαγεσε! επισης αν εχεις θεμα με καποια μιλα τους
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login