Μήνυμα στις 23/2/2013 στις 18:12 @Διάφορα
Σκεφτομαι τωρα με την αποφοιτηση απο το λυκειο να σπουδασω στο κολλεγιο ACT. Υπάρχει καποιος που εχει σπουδασει η ακομα σπουδαζει εκει? Αν ναι πως ειναι σαν σχολειο? Ποιο ειναι το μεγαλυτερο GPA ου μπορει να εχει καποιος? ειναι το 2.70 δυσκολο να επιτευχθει?
Πήγαινε στο θέμα: Κολλέγιο ACT
Μήνυμα στις 17/1/2013 στις 14:46 @Διάφορα
ενοειτε οτι πρεπει να το κατανοεις. απλα λε οτι το προβλημα του δεν ειναι αυτο. το θεμα του ειναι πως να αποστηθιζει. δεν ειπε οτι δεν μπορω να το κατανοησω αμα δεν το λεω δυνατα που του λες οτι υπαρχει και προβλημα
Πήγαινε στο θέμα: διαβασμα
Μήνυμα στις 14/1/2013 στις 20:22 @Διάφορα
Σε ευχαριστω πολυ..θα πινω και γω καθε μερα 2-3 ποτηρια γιατι κανω αρκετη γυμναστικη καθε μερα και προσπαθω να κανω γραμμωση. ελπιζω να βοηθησει
Πήγαινε στο θέμα: πρασινο τσαι η τσαι του βουνου
Μήνυμα στις 14/1/2013 στις 17:35 @Διασκέδαση
Memento. ειναι πολυυυ παραξενο σεναριο. οποιος το σκεφτηκε ηταν πανεξυπτος. τελεια ταινια. δειτε τηηηηηηηηηννν
Πήγαινε στο θέμα: Ταινία που παει μπρως πισω τον χρονο
Μήνυμα στις 14/1/2013 στις 17:28 @Διάφορα
παντου εχω διαβασει για τις αντιοξειδωτικες ικανοτητες του πρασινου τσαγιου και οτι βοηθαει στην καυση του λοιπους στην κοιλια και γενικα. τωρα σε ενα αλλο site διαβαζω οτι το πρασινο τσαι δεν κανει καλο. αντιθετως λεει κανει κακο και οτι απλα εχει γινει διασημο απο τις διαφημησεις οπως λεει και η κοκα κολα και κατι τετοια. Εγω παλι συνεχιζω να πιστευω πως ειναι καλο. τζαμπα δν το λενε παντου 3-4 ποτηρια την ημερα. εσυ τι ξερεται? και επισεις τι διαφορα εχει με το τσαι του βουνου? μηπως ειναι καλυτερο?
Πήγαινε στο θέμα: πρασινο τσαι η τσαι του βουνου
Μήνυμα στις 14/1/2013 στις 17:23 @Διασκέδαση
πραγματικα ΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ SWAG. αν ειναι δυνατον. καταρχας βγαινει απο την λεξη swagger=κορδωνομαι,αλλαζονευομαι. υπτιθεται ειναι στυλ. δεν υπαρχουν συγκεκριμενα swag ρουχα. ακριβα αθλητικα παπουτσια,ακριβο ρολοι,μοντερνο ντυσιμο και εγινες "swag". το θεμα ειναι να ξες να ντυνεσαι,και συγκεκριμενα να ξες να ντυσεσαι ετσι οπως σου παει. οχι ντε και καλα ακουγεται ενα swag τωρα και ααιντε ολοοι.
Πήγαινε στο θέμα: Ντύσιμο swag
Μήνυμα στις 14/1/2013 στις 17:08 @Διάφορα
Το παιδι απ'οτι καταλαβαινω ρωταει για μαθηματα του σχολειου και οχι για καποια εφημεριδα. για αποστηθηση δηλαδη και οχι για κατανοηση. ο καλυτερος τροπος ειναι να το λες φωναχτα και οχι απο μεσα σου. και οταν πιστευεις οτι τοχεις μαθει κλεινεις το βιβλιο και το ξαναλες 3-4 φορες. αν το πες σωστα χωρις κανενα λαθος το εμαθες.! ακομα πιο βοηθητικο,το ξερω και απο site που τοχω διαβασει αλλα και απο καθηγητες που μου το εχουν τονισει,ειναι (ειδικα για ορισμους,που εχουν σχετικα μικρη εκταση) να το γραφεις την ωρα που το λες φωναχτα. σιγουρα θα θυμασαι τι εγραψες! οσο για την βιολογια...νταξει..αποστηθηση. αρκετο διαβασμα και παλευεται,δεν ειναι κατι ευκολο παντως
Πήγαινε στο θέμα: διαβασμα
Μήνυμα στις 14/1/2013 στις 17:00 @Διάφορα
και γω σκεφτομαι οτι πρεπει να το κανω..αφου εχω σεξουαλικες επαφες εδω και 2 χρονια και δεν το εχω κανει...αλλα ειμαι 17 και ενοειται δεν θελω να παω με την μαμα μου..που πας και ποσο κοστιζει?
Πήγαινε στο θέμα: Test pap
Μήνυμα στις 14/1/2013 στις 03:33 @Διάφορα
ειμαι 17 χρονων..δεν ξερω κατα ποσο θα πρεπει να χρησημοποιω ενυδατικες και διαφορες κρεμες αν θα μου χαλασουν το προσωπο. παντως ενα γαλακτωμα καθαρισμου λεω να το παρω..εχω διαβασει οτι πρεπει καθε βραδυ να κανεις ντεμακιγιαζ ειτε εισαι βαμμενη ειτε οχι.
Πήγαινε στο θέμα: scrub προσωπου
Μήνυμα στις 13/1/2013 στις 11:37 @Διάφορα
οντως εχεις δικιοοοοο... thank you!
Πήγαινε στο θέμα: scrub προσωπου |