Στείλε λεφτά στο ftou.gr
29A, ο δεκαεξαδικός αριθμός του Θηρίου.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

πρασινο τσαι η τσαι του βουνου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #116202 από ani.90able στις 14 Ιανουαρίου 2013, 5:28μμ

ani.90able

μέλος από: 16/8/2012
παντου εχω διαβασει για τις αντιοξειδωτικες ικανοτητες του πρασινου τσαγιου και οτι βοηθαει στην καυση του λοιπους στην κοιλια και γενικα. τωρα σε ενα αλλο site διαβαζω οτι το πρασινο τσαι δεν κανει καλο. αντιθετως λεει κανει κακο και οτι απλα εχει γινει διασημο απο τις διαφημησεις οπως λεει και η κοκα κολα και κατι τετοια. Εγω παλι συνεχιζω να πιστευω πως ειναι καλο. τζαμπα δν το λενε παντου 3-4 ποτηρια την ημερα. εσυ τι ξερεται? και επισεις τι διαφορα εχει με το τσαι του βουνου? μηπως ειναι καλυτερο?
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #116209 από pantelis20 στις 14 Ιανουαρίου 2013, 6:31μμ

pantelis20

Εικονίδιο
μέλος από: 9/4/2010

Αποδεκτή απάντηση

Δυστυχώς δε μπορείς εύκολα να βρεις την αλήθεια. Σίγουρα έχει πέσει πολύ διαφήμιση και μάρκετινγκ γενικότερα στο θέμα του πράσινου τσαγιού αλλά δε νομίζω να βλάπτει κιόλας.

Ένα τσάι όπως όλα τα άλλα είναι. Όλα τα τσάγια έχουν τις ιδιότητες τους πχ ματζουράνα, μελισόχορτο, βαλεριάνα κτλ Βότανα της φύσης που τα κάνεις συνήθως τσάι και τα πίνεις.

Εκεί που χάνεται το μέτρο έρχονται τα προβλήματα. Πχ κάψουλες πράσινου τσαγιού που παίρνει ο άλλος και είναι σαν να ήπιε 8 ποτήρια πράσινο τσάι...

Και όμως το πράσινο τσάι δεν αδυνατίζει μόνο επειδή έχει κάποιες δραστικές ούσίες που πήγαν και κλείσαν σε κάψουλες αλλά επειδή πίνοντας πράσινο τσάι κάποιος ουσιαστικά πίνει και πολύ περισσότερο νερό που έτσι και αλλιώς τον βοηθάει να κάψει λίπος.

Εγώ προσωπικά το πάω πολύ το πράσινο τσάι γιατί παλαιότερα που έκανα γράμμωση με είχε βοηθήσει πολύ να δω κοιλιακούς σε μικρό διάστημα...
Φυσικό πράσινο τσάι από μαγαζί με τσάι βότανα κτλ και όχι υπερβολές έπινα 1-2 ποτήρια την ημέρα μαζί με σπιρουλίνα και παρόλα αυτά είχα δει διαφορά.

Επίσης αυτό που λένε πως βοηθάει τα δόντια και τα ούλα και δε ξέρω γω τι είναι σχετική υπερβολή. Αλλά αν μείνεις στο 1 ποτήρι την ημέρα σίγουρα δε πρόκειται να πάθεις κάτι ίσα ίσα μπορεί και να ωφεληθείς σε κάτι. Εγώ πάντως το καταναλώνω πάνω από 2 χρόνια αλλά όχι σε καθημερινή βάση. Καλοκαίρι το βάζω σε κανάτα στο ψυγείο και πίνω αρκετό 2-3 ποτήρια γιατί το έχω αντί για ice tea.

Και ολόκληρο καλοκαίρι που έπινα 3 ποτήρια την ημέρα έτσι κρύο ούτε τα δόντια έβαψε που λέει πως το τσάι τα κιτρινίζει...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #116219 από ani.90able στις 14 Ιανουαρίου 2013, 8:22μμ

ani.90able

μέλος από: 16/8/2012
Σε ευχαριστω πολυ..θα πινω και γω καθε μερα 2-3 ποτηρια γιατι κανω αρκετη γυμναστικη καθε μερα και προσπαθω να κανω γραμμωση. ελπιζω να βοηθησει
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login