Φιλί
Μήνυμα #104538 από piou-the black στις 07 Ιουλίου 2012, 2:17μμ
μέλος από: 29/6/2012 μηνύματα: 3 0 |
Γεια σας παιδιά του φτου!!! Επειδή είμαι άπειρος σε αυτό το θέμα και δεν έχω ξαναφιλήσει μπορείτε να μου πείτε πω φιλάμε???Έχω και μια απορία όμως!Τα χείλη μου ολόκληρα πρέπει να ακουμπάνε πάνω στα δικά της στην αρχή και μετά φιλάω το άνω χείλος???Σαν το ρουφηχτό στην αρχή???Και επίσης μπορείτε να μου πείτε διάφορα κοπλιμέντα και λόγια για να πλησιάσω μια κοπέλα???Εσείς τι λέτε??? Ευχαριστώ από καρδίας!!!!!!!!!:):):) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #104558 από γεωσκώληξ στις 07 Ιουλίου 2012, 5:22μμ
μέλος από: 24/6/2012 μηνύματα: 235 0 |
Εμμμ κοίτα αυτό είναι δύσκολο να στο εξηγήσουμε...θα προσπαθήσω όμως. Το πως είναι "τοποθετημένα" τα χείλια εξαρτάται από το φιλί,στο πεταχτό τα χείλη σου ακουμπάνε ακριβώς τα δικά της,στα υπόλοιπα πάει κάπως έτσι: -Δικό σου χείλος -Δικό της -Το άλλο δικό σου -Το άλλο δικό της ή το ανάποδο. Και κάνεις την απαραίτητη κίνηση με τα χείλια σου,θα σου βγει μην ανησυχείς. Το ρουφηχτό τι εννοείς;Πιπιλιά; Τα λόγια που μας ζητάς δεν είναι εύκολο να στα πούμε. Αν είναι φίλη σου,κοπλιμέντα (της λες ότι είναι όμορφη,ότι έχει ωραίο σώμα κλπ-όχι υπερβολές πρόσεχε είναι σημαντικό). Αν δεν είναι πρώτα την γνωρίζεις και μετά περνάς στα "έξυπνα λόγια",βέβαια με ένα κοπλιμέντο (αν είσαι και εμφανίσημος) μπορείς να γνωρίσεις και μια κοπέλα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |