Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Ειδικός: Ένας που έρχεται από άλλο μέρος και δείχνει σλάιντς.
Κυριακή, 24 Νοεμβρίου

Τρόποι για να ξεπεράσεις μια κοπέλα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #119889 από maxri στις 28 Απριλίου 2013, 1:06μμ

maxri

μέλος από: 8/1/2012
Καλησπέρα! Θα σας πω λίγο την ιστορία για να μπείτε στο κλίμα! Είμαι 20 χρονών και μου αρέσει μια κοπέλα η οποία το ήξερε ήδη πριν της το πω εγώ γιατί ο "κολλητός" μου ο οποίος δεν είναι πια για το λόγω ότι έμμεσα πήγε και της το είπε (αυτό είναι άλλη ιστορία...) Αυτή την στιγμή μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα αν όχι πολλή ώρα τουλάχιστον μισή ώρα... Πρόσφατα τα χάλασε και μετά από 2 η 3 εβδομάδες τα έχει με άλλον αλλα λέει ότι το πάνε χαλαρά.. Αυτή είναι που μου είπε για το τι έκανε ο "κολλητός" μου και ότι τις είπε ότι είχε αισ8ήματα για εκεινή αλλά δεν έκανε κάτι λόγω εμένα και ότι είχε ηδη κοπέλα!! Το ερώτημα μου είναι το πως μπορώ να βγάλω αυτά τα ισχυρά αισθήματα που έχω για κείνη γιατί νιώθω ότι άμα δεν τα βγάλω ποτέ δεν θα μπορέσω να την δω σαν φίλη οπότε όταν συζητάω μαζί της πονάω που δεν την έχω και δεν ευχαριστιέμαι τις συζητήσεις που κάνουμε!! Άμα δεν έχετε καταλάβει κάτι, ρωτήστε με ελεύθερα! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login