Μήνυμα στις 21/6/2011 στις 17:04 @Διάφορα
θελω να γινω ψυχολογος...αν εχω και αρκετα μορια σκεφτομαι για στρατιωτικη ψυχολογια (βεβαια αυτο για μια κοπελα θελει κοτσια, που δεν ξερω αν εχω!)
Πήγαινε στο θέμα: μελλοντικο επαγγελμα
Μήνυμα στις 7/6/2011 στις 02:28 @Διάφορα
ειμαι στην ηλικεια σου και δυστυχως εχασα σε μικρη ηλικεια τον μπαμπα μου απο καρκινο...η μητερα μου εκλαιγε πολυ συχνα και γινοταν πολυ αυταρχικη μαζι μου, αφου ειχε διπλο ρολο στην οικογενεια.εγω νομιζα πως ημουν υπευθυνη για ολο αυτο.δεν ξερω γιατι αλλα οσο μεγαλωνω εχω την αναγκη να μιλησω σε καποιον και συχνα σκεφτομαι τον πατερα μου...για αυτο που λυπαμαι περισσοτερο ειναι που δεν προλαβα να τον γνωρισω καλα.μπορει να σου φανει πολυ μελο ή τραβηγμενο αυτο που γραφω αλλα ετσι ειναι.με την μαμα ποτε δεν ειχαμε ουσιαστικη επικοινωνια.το μονο που εχω να πω ειναι πως πρεπει να ζεις το σημερα,αλλα να εισαι επιφυλακτικη για το αυριο...να εισαι προετοιμασμενη για ο,τιδηποτε αρνητικο.εγω προσπαθω να δω τον θανατο σαν λυτρωση γιατι η ζωη ειναι πολυ σκληρη!
Πήγαινε στο θέμα: η μαμα μου και ο καρκινος
Μήνυμα στις 22/5/2011 στις 19:03 @Θ. Κλημεντίνη
εμενα προσωπικα δεν θα με πειραζε καθολου!!! πιστεβω για μια κοπελα μετραει λιγοτερο το υψος απο ο,τιδηποτε αλλο... πιο σημαντικο ειναι ενα αγορι να ειναι ομορφο και να εχει καλο χαρακτηρα παρα να ειναι ψηλο. συμφωνω με τον δοκτορα, αν νιωσεις ανετα ουτε που θα δωσει σημασια η κοπελα που σου αρεσει.
Πήγαινε στο θέμα: Τι πιστευετε για το υψος?
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 02:19 @Θ. Κλημεντίνη
βασικα νομιζω δυο περιπτωσεις παιζουν 1) ή εχει κοπελα και θελει να σε αποφυγει 2)ή κατι εχει υποθει με τον προην σου και σε γουσταρει αλλα δεν θελει μπλεξηματα!!! ετσι δικαιολογειται το γεγονος της αποριψεις στο φβ και γενικα ολη η σταση του... Πήγαινε στο θέμα: Πως να το πλησιασω.???
Μήνυμα στις 21/5/2011 στις 01:48 @Sex
βασικα ολες οι κοπελες, κυριως στην εφηβια που ο κυκλος μας δεν εχει στρωσει απολυτα εξαιτιας ορμονων εχουμε τετοια προβληματα... εσυ απλος μην τις θυμωνεις αν σου μιλαει αποτομα και οσο μπορεις προσπαθησε να εισαι χαλαρος και τρυφερος μαζι της...
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση περι περιοδου
Μήνυμα στις 19/5/2011 στις 19:34 @Μηχανήματα
βασικά πριν λίγες μέρες αντιμετώπισα κι εγώ το ίδιο προβλημα! Δεν είναι τίποτα κάποια στιγμή θα φτιάξει μόνο του...
Πήγαινε στο θέμα: fb |