Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Διαφημίσεις τσιγάρων παντού. Το κάπνισμα να θεωρείται μαγκιά και απόλαυση και όχι όπως τώρα ντροπή κι αδυναμία.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

εχει μεγεθη τελικα???

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #78523 από heypanos στις 02 Ιουνίου 2011, 8:28μμ

heypanos

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
ρε παιδια αλλοι λενε ναι αλλοι οχι.τελικα τα προφυλακτικα εχουν μεγεθη????(εγω παντως δυο φορες που εχω παει ν παρω δεν βρηκα σε μεγεθη)
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #78529 από Doctoras στις 02 Ιουνίου 2011, 9:33μμ

Doctoras

μέλος από: 31/8/2009

Αποδεκτή απάντηση

Βασικα εχω ακουσει οτι υπαρχουν μερικα που λεγονται extralarge η αληθεια ειναι ομως οτι δεν εχω δει ποτε στην αγορα.Και οτι διαφορερικο εχω δοκοιμασει ηταν πανω κατω το ιδιο.Οτι θα υπαρχουν υπαρχουν αλλα μαλλον μονο σε sexshop και ebay.Εψαξα και βρηκα αυτο δεν ξερω αν αληθευει και τι ειναι Q<--KLICK.Ομως εσενα σε ενδιαφερει για το παχος οποτε δεν ειναι πολυ χρησημο...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #78530 από asap στις 02 Ιουνίου 2011, 9:39μμ

asap

μέλος από: 12/2/2011
τα "ελληνικα" προφυλακτικα που μπορεις να βρεις εδω δηλαδη εχουν 2 μεγεθη . τα απλα δηλαδη durex-duo-trojan κλπ και τα XL(τα οποια συνηθως ειναι αγνωστες μαρκες επειδη ειναι και μη εμπορικες) πρεπει να την εχεις αρκετα μεγαλη και χοντρη για να παρεις XL . Γενικα η καθε μαρκα(για τα normal μιλαω) καθετε διαφορετικα σε καθε πεος οποτε ο καθενας βρισκει το προφυλακτικο που του εφαρμοζει καλυτερα αλλα και αμα του αρεσει σαν αισθηση...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login