απιστία
Σελ. 1
Μήνυμα #72037 από 123lolita456 στις 06 Φεβρουαρίου 2011, 4:50μμ
μέλος από: 13/11/2009 μηνύματα: 155 0 |
αν η απιστία δεν ήταν κάτι το 'απαγορευμένο' θα το κάνατε? δηλαδή ας πούμε ότι ο/η σύντροφος σας δεν το μαθαίνει ποτε..δεν θα το κάνατε? ας πούμε ότι ήταν κάτι φυσιολογικό...δηλαδή ο μονος λόγος που δεν απατάμε είναι γιατί φοβόμαστε? η επειδή δώσαμε μια υπόσχεση? εγώ προσωπικά δεν θα απατούσα τον αγόρι μου...δηλαδή άλλο να φαντασιώνεσαι κάποιον...και αυτό μπορεί να συμβεί σε όλους..αλλα δεν θα τον απατούσα γιατί νιώθω πλήρως ικανοποιημένη και τον αγαπάω.δεν μιλάω για κάτι που μπορεί να σου περάσει από το μυαλό απλώς..αυτό δεν μετράει πιστεύω..αλλα για απιστία..και καιρός να περνούσε και ένα και δυο χρονια δεν θα τον απατούσα ποτε αν ήξερα ότι δεν με απατάει και ήμουν σίγουρη.αλλα έχω την εντύπωση ότι μονο εμείς τα κορίτσια είμαστε έτσι(οι περισσότερες τουλάχιστον) τα αγόρια σκέφτονται πολύ περισσότερο το sex και είμαι σίγουρη ότι δεν θα άντεξαν για πολύ καιρό χωρίς sex μονο και μονο επειδή έχουν κοπέλα..δηλαδή έχω ακούσει και άτομο να λέει την αγαπάω αλλα την απατάω..ρε παιδιά πως γίνεται αυτό? είναι δηλαδή απιστία στη φύση μας και έχουμε γίνει εμείς πολύ εγωιστές? η τελικά η μονογαμία στους άντρες είναι ένας μύθος που το επινόησαν πληγωμένες γυναίκες..υπάρχουν πραγματικά πιστοί άντρες? περιμένω απαντήσεις σας.. p.s sorry for the huge context |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72039 από panosx στις 06 Φεβρουαρίου 2011, 5:20μμ
μέλος από: 1/9/2010 μηνύματα: 720 0 |
πηγαινε μια βλτα ως το flock να σου πω ποσο πιστες ειναι οι γυναικες |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72040 από Verus στις 06 Φεβρουαρίου 2011, 5:38μμ
μέλος από: 30/12/2010 μηνύματα: 504 0 |
Κατά τη δική μου άποψη: Οι άντρες πιστοί είναι, αλλά εμείς τους οδηγούμε στην απιστία με τη συμπεριφορά μας. Κάποια που αγαπάει πραγματικά το σύντροφό της δε τον περιορίζει, αλλά του έχει εμπιστωσύνη. Επειδή όμως σήμερα έχουμε συνδέσει στο μυαλό μας τη σχέση με την απιστία έχουμε ως αποτέλεσμα τη ζήλεια, τους καυγάδες, τους περιορισμούς... Σε μια σχέση δεν σημαίνει ότι ο άλλος σου ανήκει, αλλά συνυπάρχετε αρμονικά. Η δέσμευση δεν καταργεί τα δικαιώματά του αλλά ούτε τον κάνει άπιστο. Σίγουρα σε μια σχέση που υπάρχει εμπιστωσύνη και εκτιμάται και από τις δύο πλευρές δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Εμείς όμως, λόγω της έμφυτης ανασφάλειάς μας, καταπιέζουμε το σύντροφό μας θέλοντας να νιώθουμε "μοναδικές" ή δεν ξέρω κι'εγώ τι άλλο. Έτσι, ένας άντρας μπορεί να αγαπάει μεν, αλλά την ίδια στιγμή να απατάει. Μηχανικά, χωρίς να σκεφτεί. Αντιλαμβάνεται την έλλειψη εμπιστωσύνης και αυτό είναι αρκετό. Όσο γι'αυτό που λες, ότι δεν θα απατούσες το αγόρι σου ακόμη κι'αν περνούσε αρκετός καιρός: Είσαι έξω απ'το χορό, γι'αυτό μιλάς. Δεν είχες αυτή την εμπειρία μάλλον, οπότε δεν είσαι σε θέση να κρίνεις τη συμπεριφορά σου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72041 από 123lolita456 στις 06 Φεβρουαρίου 2011, 5:54μμ
Verus πίστεψε με έχω την εμπειρία και για αυτό μιλάω...έχω περάσει από παρόμοια φάση |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72042 από Verus στις 06 Φεβρουαρίου 2011, 5:57μμ
μέλος από: 30/12/2010 μηνύματα: 504 0 |
Παρόμοια, όχι ίδια =) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72043 από 123lolita456 στις 06 Φεβρουαρίου 2011, 6:04μμ
καμια περίπτωση δεν είναι ακριβώς ίδια. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72054 από Anexartitos στις 06 Φεβρουαρίου 2011, 8:45μμ
μέλος από: 6/2/2011 μηνύματα: 3 0 |
Ακόμα κι όταν φαντασιώνεσαι απιστία είναι. Η συναισθηματική απιστία έχει πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα και σημασία απ' τη σαρκική. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72062 από nikos200 στις 06 Φεβρουαρίου 2011, 9:52μμ
μέλος από: 17/11/2010 μηνύματα: 244 0 |
κοιτα.. μιλα με κοσμο πολυ οπως εγω και κυριως με κοριτσια και θα δεις ποιος ειναι απιστος.. εσεις πατε με αλλους για να δειξετε ποια ειναι μεγαλητερη πουτανα...σορρυ κιολας αλλα ετσι ειναι.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72081 από extemepaoki στις 07 Φεβρουαρίου 2011, 3:51πμ
μέλος από: 29/12/2010 μηνύματα: 26 0 |
Πες τα ρε Νικο!!!!!!!!!!!!!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #72082 από 123lolita456 στις 07 Φεβρουαρίου 2011, 9:14πμ
εμενα μου φαίνεται τελικά ότι και τα δυο φύλλα απιστούν και κανέναν δεν εμπιστεύεται το άλλο απόλυτα σε αυτό το θέμα.η ερώτηση μου είναι αν είχατε την ευκαιρία..παράδειγμα αγαπάτε κοπέλα/αγόρι και σας αγαπάει και δεν σας έχει απατήσει...και σας δίνεται ευκαιρία να απατήσετε δεν θα το κάνατε? κυρίως αναφέρομαι στα αγόρια..γιατί ναι υπάρχουν κορίτσια που τα κάνουν αυτά που λέτε για να δείξουν πια είναι μεγαλύτερη πουτάνα..αλλα κυρίως είναι στα λόγια για να το παίζουν κάποιες..επίσης μια σοβαρή κοπέλα που είναι σε σχέση δεν πηγαίνει δεξιά και αριστερά..γιατί είναι ερωτευμένη..είμαι σίγουρη σε πολλές θα έχει συμβεί να αισθάνονται έτσι.(άμα είναι ερωτευμένη πάντα) ενώ τα αγόρια και ερωτευμένα να είναι (δηλαδή έτσι όπως μου έχει πει ένας φίλος μου)άμα τους δοθεί ευκαιρία δεν θα πουν και όχι..γιατί πάντα τα αγόρια βγαίνουν οι ''μάγκες'' και τα κορίτσια πουτάνες σε κάτι ανάλογο...και δεν σας αδικώ και κορίτσια απατάνε..αλλα να ξέρετε ότι (ΣΧΕΔΌΝ Π’ΝΤΑ) όταν γυναικα απατάει (για σχέση μιλάμε πάντα) αυτό θα πει ότι έχει αισθήμα για το άλλο άτομο(με αυτό που πάει) ενώ ο άντρας μπορεί να απατήσει τη γυναικα του και ακόμα να λέει σαγαπώ..η απιστία του άνδρα συνήθως είναι απλώς σαρκική ευχαρίστηση ενώ στις γυναίκες λειτουργεί πολύ το συναίσθημα...αυτό είναι που με τρελαίνει... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |