Τα Windows,οι ενημερώσεις και τα κουφά
Μήνυμα #66279 από allstar στις 16 Σεπτεμβρίου 2010, 8:20πμ
μέλος από: 8/9/2010 μηνύματα: 73 0 |
Γεια σας παιδιά και πάλι-ελπίζω να βοηθήσετε και αυτή τη φορά Λοιπόν,στο laptop μoυ έχω Windows Vista Home Premium.Μου εμφανίζει μια ειδοποίηση να κάνω κάτι ενημερώσεις,αλλά με το που τις έκανα εξαφανίστηκε το Windows Aero(το θέμα) και μου γύρισε στα κλασικά Windows-σαν τα Windows 2000 ένα πράγμα και μου εμφανίζει και ένα μηνυματάκι σφάλματος,ότι τα Windows δεν κατάφεραν να συνδεθούν σε κάποια υπηρεσία συστήματος.Το πρόβλημα το διόρθωσα με επαναφορά,αλλά πρέπει να ξανακάνω τις ενημερώσεις,και θα ξανακάνει τα ίδια τρελά.Έχετε καμιά ιδέα? ps.σόρρυ για το σεντόνι,τα έγραψα όσο πιο συνοπτικά μπορούσα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #67128 από antonispanou στις 15 Οκτωβρίου 2010, 2:37πμ
μέλος από: 15/10/2010 μηνύματα: 10 0 |
Γεια σου Allstar! Λοιπόν, κατά πάσα πιθανότητα το αρχείο που επηρεάζεται από τις ενημερώσεις είναι το dwm.exe! Κράτα το αυτό προς το παρόν. Για αρχή θα σου πρότεινα πριν κάνεις λήψη των ενημερώσεων των windows να επιλέξεις χειροκίνητα ποιες θέλεις να κατεβούν! Αυτό γίνεται με τον εξής τρόπο. Όταν θα σου ξαναπετάξει το κλασικό "μπαλονάκι"-μήνυμα για update κάτω δεξιά πάτα το και θα σου ανοίξει το παράθυρο των update. Εκεί λοιπόν θα δεις κάτω από το κίτρινο θαυμαστικό να γράφει "xx important updates are available". Πάτα εκεί πάνω και θα σε πάει στην λίστα με τις ενημερώσεις που πρόκειται να κατεβούν. Τώρα αρχίζει η κουραστική δουλειά! Πρέπει να επιλέγεις (απλά με μονό κλικ) την κάθε ενημέρωση ξεχωριστά και να βλέπεις πια ενημέρωση έχει κάποια σχέση με τα γραφικά. Το γράφει στα δεξιά του παραθύρου. Γενικά θα προσπερνάς και θα αφήνεις τσεκαρισμένες όσες λένε για θέματα ασφάλειας ή για άσχετα από αυτό που ψάχνεις εσύ! Επειδή δεν ξέρω ούτε τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου αλλά ούτε και το ποιες ενημερώσεις έχεις ήδη κάνει, δεν μπορώ να σου πω αμέσως ποια είναι αυτή που δημιουργεί το πρόβλημα. Όταν και αν βρεις αυτό που ψάχνεις απλά ξε- τσεκάρισε το! Κάνε το ίδιο και για το "xx optional updates are available". Τέλος κάνε κανονικά τα update! Η πρώτη λύση ήταν αυτή αν δεν θες να μπλέκεις με μάρκες και εξτρά προγράμματα. Στην συνέχεια, αν δεν επιλυθεί το πρόβλημα σου τότε πάμε στην λύση 2. Κάνε κλικ στην έναρξη, και στην αναζήτηση πάτα run (ή εκτέλεση) θα σου βγάλει ένα προγραμματάκι των windows (μπλε εικονίδιο), άνοιξέ το και πάτα dwm.exe και μετά ΟΚ. Λογικά τώρα θα πρέπει να επανέλθει η εμφάνιση στην φυσιολογική της κατάσταση. Αν δεν λειτουργήσει ούτε αυτό τότε πρέπει να μου πεις τον τύπο της κάρτας γραφικών για να κατεβάσεις τα πιο ενημερωμένα drivers γιατί μάλλον εκεί θα είναι το πρόβλημα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |