Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Γκάλης, Γιαννάκης, Φασούλας, Χριστοδούλου, Καμπούρης – Μπάσκετ.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Μοναξιά...

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #69908 από agelaki1 στις 03 Ιανουαρίου 2011, 12:46πμ

agelaki1

Εικονίδιο
μέλος από: 25/10/2009
Παω 2α γυμνασιου και στην ταξη μου τα αγορια ειναι λιγο χαζοχαρουμενα να το πω,λιγο ιλιθια τελοσπαντων. Και εγω στην ταξη μου κανω περισσοτερο παρεα με τα κοριτσια...

Το θεμα ειναι οτι ποσο φιλος μπορει να ειναι ενα κοριτσι με ενα αγορι και ποσο ενα κοριτσι θα μοιραστει τα μυστικα της με ενα αγορι...?

Παρολαυτα στο φροντηστηριο αγγλικων και στο δημοτικο εκανα παρεα καθαρα με αγορια γιατι ηταν πολυ εξηγημενα και cool!

Αλλα σε μια εκδρομη οταν ειναι 10 κοριτσια μαζεμενα και λενε κοριτσιστικα πραγματα σας φαινεται ωραιο να υπαρχει και ενα αγορι..?

Γι'αυτο πολλες φορες νιωθω μονος μου και οταν σκεφτομαι πραγματα που κανουν τα αγορια μαζι που δεν μπορει ενα αγορι και κοριτσια να το κανουν μαζι στεναχωριεμαι και σκεφτομαι οτι δεν προκυται να ζησω ολες αυτες τις ωραιες στιγμες που ζουν καποια αγορια(μαλακιες στις εκδρομες,μπιλιαρδα κλπ...)

Στο σχολειο στο κατω κατω περναμε την μιση μας μερα. Εγω νιωθω ανετα με τα κοριτσια και μπορω να πω καποια μυστικα μου αλλα το ποσο ανετα νιωθουν αυτες απεναντι μου δεν μπορω να το ξερω...?

Το ξερω οτι ειναι δυσκολο να με συμβουλευσεται πανω σε αυτο το θεμα αλλα please χρειαζομαι την αποψη σας και τις συμβουλες σας...!!!

ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΟΣ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69909 από weed στις 03 Ιανουαρίου 2011, 12:52πμ

weed

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 2/1/2011
σε νιοθω εως ενα σημειου αλλα εχεις ψυχολογικα προβληματα που θα σε οδηγησουν στην αυτοκτονια γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις την ομιοφιλια σου που 8α το καταλαβεις πολλυ αργοτερα λογο της ψυχοκινιτικηες σου ακερεοτητα που θα σε οδηγηση να πεθανεις μονος και μυζερος
αντιο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69910 από Σηπτικό Βόδι στις 03 Ιανουαρίου 2011, 1:02πμ

Σηπτικό Βόδι

μέλος από: 8/4/2010
Weed, λείπει ο Νταλάρας απόψε και θα κάνεις εσύ τον μαλάκα, έτσι;
Υπάρχει και η περίπτωση να μιλάει σοβαρά και πίπες σαν τις δικές σου να τον κάνουν χειρότερα, ίσως; ΛΕΩ 'ΓΩ ΤΩΡΑ.

Αγγελάκι, προσπάθησε να βρεις περισσότερα κοινά που θα έχεις (σίγουρα) με αγόρια, προσέγγισε μια αγορίστικη παρέα κάποια στιγμή και κάνε μια προσπάθεια να μπεις στις συζητήσεις/ταρζανιές τους, ακόμα κι αν σου φαίνονται μαλακίες. Αν πάλι τα βρεις όλα σαχλαμάρες, του πούστη, θα υπάρχει κάποιος (ή κάποια) με τον οποίο θα αισθάνεσαι πιο κοντά, και θα 'χεις για κολλητό σου, που θα μπορείς να συνεννοηθείς κανονικά. Κάνε μια προσπάθεια και βρες τον.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69932 από M1k3y στις 03 Ιανουαρίου 2011, 1:16μμ

M1k3y

Εικονίδιο
μέλος από: 29/12/2010
Έγραψε:(weed@03 Ιανουαρίου 2011)
σε νιοθω εως ενα σημειου αλλα εχεις ψυχολογικα προβληματα που θα σε οδηγησουν στην αυτοκτονια γιατι δεν μπορεις να καταλαβεις την ομιοφιλια σου που 8α το καταλαβεις πολλυ αργοτερα λογο της ψυχοκινιτικηες σου ακερεοτητα που θα σε οδηγηση να πεθανεις μονος και μυζερος
αντιο

Αυτό πρέπει να έχει σπάσει το ρεκόρ μαλακίας που μπορεί να περιέχεται σε ένα ποστ.

Τι διαβάζω ο άνθρωπος πρωινιάτικα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69960 από TRaF στις 03 Ιανουαρίου 2011, 6:09μμ

TRaF

Εικονίδιο
μέλος από: 20/12/2010
και εγω τα ιδια με εσενα περναω...και ειμαι και στην ιδια ηλικια.....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #69979 από silisav1 στις 03 Ιανουαρίου 2011, 10:37μμ

silisav1

Εικονίδιο
μέλος από: 1/1/2011
Έγραψε:(agelaki1@03 Ιανουαρίου 2011)
Παω 2α γυμνασιου και στην ταξη μου τα αγορια ειναι λιγο χαζοχαρουμενα να το πω,λιγο ιλιθια τελοσπαντων. Και εγω στην ταξη μου κανω περισσοτερο παρεα με τα κοριτσια...

Το θεμα ειναι οτι ποσο φιλος μπορει να ειναι ενα κοριτσι με ενα αγορι και ποσο ενα κοριτσι θα μοιραστει τα μυστικα της με ενα αγορι...?

Παρολαυτα στο φροντηστηριο αγγλικων και στο δημοτικο εκανα παρεα καθαρα με αγορια γιατι ηταν πολυ εξηγημενα και cool!

Αλλα σε μια εκδρομη οταν ειναι 10 κοριτσια μαζεμενα και λενε κοριτσιστικα πραγματα σας φαινεται ωραιο να υπαρχει και ενα αγορι..?

Γι'αυτο πολλες φορες νιωθω μονος μου και οταν σκεφτομαι πραγματα που κανουν τα αγορια μαζι που δεν μπορει ενα αγορι και κοριτσια να το κανουν μαζι στεναχωριεμαι και σκεφτομαι οτι δεν προκυται να ζησω ολες αυτες τις ωραιες στιγμες που ζουν καποια αγορια(μαλακιες στις εκδρομες,μπιλιαρδα κλπ...)

Στο σχολειο στο κατω κατω περναμε την μιση μας μερα. Εγω νιωθω ανετα με τα κοριτσια και μπορω να πω καποια μυστικα μου αλλα το ποσο ανετα νιωθουν αυτες απεναντι μου δεν μπορω να το ξερω...?

Το ξερω οτι ειναι δυσκολο να με συμβουλευσεται πανω σε αυτο το θεμα αλλα please χρειαζομαι την αποψη σας και τις συμβουλες σας...!!!

ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΟΣ

ολα,οσα ειπες,ΟΛΑ συμβαινουν ακριβως σε εμενα!
μονο π εμενα για αυτον τον λογο με κοροιδευουνε κ ολας..εγω παω 3η γυμνασιου...
εχω κανει ενα ποστ στο emo :/
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #70023 από TRaF στις 04 Ιανουαρίου 2011, 6:51μμ

TRaF

Εικονίδιο
μέλος από: 20/12/2010
Έγραψε:(silisav1@03 Ιανουαρίου 2011)

ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΟΣ

και εμενα με κοροιδευανε μεχρι περσυ....με αποκαλουσανε gay-αδερφη κλπ...μεχρι καποια στιγμη νομιζα πως ειχαν δικιο αλλα μετα το καλοκαιρι καταλαβα πως ελεγαν βλακειες....φετος δεν με κοροιδευουν...(ετσι νομιζω τουλαχιστον αν το κανουν το κανουν πισω απ την πλατη μου και δεν με πειραζει τοσο...)βεβαια ακομα και φετος οποτε πετανε καμια σποντα μπροστα μου με ενοχλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.....σας καταλαβαινω.....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #70050 από agelaki1 στις 05 Ιανουαρίου 2011, 12:16πμ

agelaki1

Εικονίδιο
μέλος από: 25/10/2009
απλα δε μου αρεσουν οι χαρακτηρες των ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ αγοριων!!
Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορουμε να απολαυσουμε πραγματα που θα καναμε με τα αγορια... και δεν ξερω που θα οδηγησει αυτη η κατασταση....
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #70054 από maR189 στις 05 Ιανουαρίου 2011, 12:50πμ

maR189

μέλος από: 9/5/2010

Αποδεκτή απάντηση

Έγραψε:(TRaF@04 Ιανουαρίου 2011)
Έγραψε:(silisav1@03 Ιανουαρίου 2011)

ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΟΣ

και εμενα με κοροιδευανε μεχρι περσυ....με αποκαλουσανε gay-αδερφη κλπ...μεχρι καποια στιγμη νομιζα πως ειχαν δικιο αλλα μετα το καλοκαιρι καταλαβα πως ελεγαν βλακειες....φετος δεν με κοροιδευουν...(ετσι νομιζω τουλαχιστον αν το κανουν το κανουν πισω απ την πλατη μου και δεν με πειραζει τοσο...)βεβαια ακομα και φετος οποτε πετανε καμια σποντα μπροστα μου με ενοχλει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.....σας καταλαβαινω.....

Λοιπον παιδια και εγω ειμαι 2α λυκειου και περνουσα παρομιες φασεις στην ηλικια σας και πραγματικα αισθανομουν πολυ μονος μεχρι που βρηκα την κολλιτη μου που ειμαστε μαζι συνεχεια και τα μοιραζομαστε ολα και μου είναι παρα πολυ εμπιστη..απο περσυ αλλα πιο πολυ φετος αρχισα να κανω παρεα και με αγορια και να κανουμε ολες αυτες τις μαλακιες που λετε αλλα ξερω πως δεν μπορω να μοιρατω οσα θελω μαζι τους..το προσωπο που νιωθο διπλα μου ειναι κοριτσι και αν τους αρεσει!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #77853 από KostasConfused στις 26 Μαΐου 2011, 2:42μμ

KostasConfused

μέλος από: 26/5/2011
Agelaki1 Απο την πρωτη λεξη που εγραψες ενιωθα λες και περιεγραφες την ζωη μου! Βασικα ολα αυτα που ειπατε, τα ζω! Τα αγορια σ αυτην την ηλικια (κι εγω 3η γυμνασιου) ειναι πολυ οτι να ναι, και πολλες φορες μου φαινονται ηλιθια αυτα που λενε, μακαρι να ησασταν στο σχολειο μου, τα λετε τοσο ωραια και συμφωνω, στο σχολειο μου ολα τα παιδια ειναι ελεος, ψαχνω να βρω ανθρωπους οπως εσας να κανω παρεα :-( Ελπιζω και φανταζομαι οτι καποια στιγμη θα βρω! Βασικα ειδα οτι το θεμα αυτο γραφτηκε τον Ιανουαριο, μετα απο τοσους μηνες αλλαξε κατι παιδια? Βρηκατε ανθρωπους να επικοινωνητε?
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login