Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
"Λάθος" είπε ο σκαντζόχοιρος και κατέβηκε απ' τη βούρτσα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ti ginete otan...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #47182 από ksanthoulla στις 26 Φεβρουαρίου 2008, 10:01μμ

ksanthoulla

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/8/2007
Προσπαθεις να κανεις μια νεα αρχη,να αφησεις οσα ζουσες και σε ρουτινιαζαν,και κανενας δεν σε υποστηριζει...?

Εννοω οτι οι φιλες μου,δεν βλεπω να με υποστηριζουν σε αυτο,
Η μια μου ειπε να παω να βρω τις φιλες μου εκει που θα παω σχολειο(επειδη θα αλλαξω μαλλον)και περιμενει να της συμπεριφερομαι οπως πρωτα...
Θελω πολυ να μετακομισω στο χωριο της γιαγιας μου,να πηγαινω εκει σχολειο..
Επειδη αλλο ειναι να ξυπνας και να νιωθεις τελεια επειδη πας σχολειο και αλλο το να σε πιανει η καταθλιψη με την σκεψη οτι θα κανεις τα ιδια καθε μερα σε ενα ανουσιο σχολειο...

Βαρεθηκα να πηγαινω στα ιδια μερη,να βλεπω τους ιδιους και τα ιδια,και φυσικα να συχναζωστα ιδια μερη...Τα οποια ειναι περιορισμενα...!
Κουραστηκα να λεω στους γονεις μου να μην παρουν τον Μαριο(μεγαλη ιστορια για οσους δεν ξερουν)στην δουλεια γιατι θα αν γλιτωσα τοσες φορες την καταθλιψη αυτη την φορα δεν την γλιτωνω και να μου την λενε και απο πανω...

Αν μετακοιμισω ή τουλαχιστο να αλλαξω σχολειο και να πηγαινω με τον dad το πρωι εκει,θα με κανει να νιωσω ωραια,,θα σταματησω να νιωθω χιλια κομματια,οτι με πατησε ενα μεγαλο λεωφορειο και δεν λεει να γιατρευτει η πληγη μεσα μου..!!!

Τι να πω στους γυρω μου αφου δεν με υποστηριζουν?Με κανουν να νιωθω οτι παω να κανω κατι φριχτο..!Τι να πω στους γονεις μου για να καταλαβουν οτι εμενα δεν μου αξιζει να βλεπω τον ανθρωπο που μου ειπε καταμουτρα οτι δεν ημουν τιποτα για εκεινον,στο ιδιο μου το σπιτι?
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47196 από little_lady! στις 27 Φεβρουαρίου 2008, 2:13μμ

little_lady!

Εικονίδιο
μέλος από: 13/11/2007
Στους γύρο δεν είσαι υποχρεωμένη να πεις τίποτα.Αν είναι φίλοι και σε καταλαβαίνουν θα σε βοηθήσουν και θα σε υποστηρίξουν από μόνοι τους.
Όσο για τους γονείς σου,μπορείς να πιάσεις είτε τον πατέρα σου,είτε τη μητέρα σου,εκείνον που έχεις τις καλύτερες σχέσεις και μιλάς πιο ανοιχτά,και να μιλήσεις ξεκάθαρα.να πεις πως πραγματικά νιώθεις και πως αισθάνεσαι και σίγουρα θα σε καταλάβουν ως κόρη τους.
προφίλάλλα...
4
Μήνυμα #47199 από lusifer στις 27 Φεβρουαρίου 2008, 4:54μμ

lusifer

Εικονίδιο
μέλος από: 27/2/2008

Αποδεκτή απάντηση

mpori apla n fovunte mn s xasun apo konta ts m afto t tropo...oso g ts gonis s mpori t sigkekrimeno atomo n ine simantiko sti zoi ts k n mn mporun apla n t pun n mn 3anar8i apto spiti sas idika an tn 3erun apo kero..mi 3exnas omos oti afto t meros tora fenete n ine t katafigio s apo tn rutina k giafto ola miazun telia..t ginete meta p 8 gini k afto rutina..?gt arga i grigora ola ginonte meros ts rutinas ms...dn ginete n 4axnume panta mia e3odo diafigis,tn efkolo dromo p sti periptosi ine n apomakrin8is..prepi n menume k n antimetopizume t provlimata ms..tora an 8eoris ps afto 8 s voi8isi n 3eperasis orismena apta provlimata s tote exi kalos...oso k an fovunte i diki s ps 8 s xasun mn 3exnas ps ola afta t kanun gt s agapun k logo aftis ts agapis p trefun g sena en teli 8 apodextun tn opia apofasi s gt 8 8elun t kalo s
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47202 από _evita_ στις 27 Φεβρουαρίου 2008, 5:00μμ

_evita_

Εικονίδιο
μέλος από: 25/2/2008
σιγουρα θα απομακρινθεις απο τουσ γονεις σου ισως και αυτος ειναι ο λογος που δεν σε αφηνουν!!ισως η φιλη σου να ενιωσε προδομενη και γι αυτο σου απαντησε ετσι!!!αν ειναι καλη σου φιλη προσπαθησε να τις εξηγησεις τι νιωθεισ!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47227 από sk8er.b.i.i.l στις 28 Φεβρουαρίου 2008, 10:29μμ

sk8er.b.i.i.l

Εικονίδιο
μέλος από: 21/2/2008
den yparxei logos na apologi8eis stous allous..apla kane auto pou nomizeis oti einai kalutero gia sena k min se niazei an 8a to sxoliasoun oi upoloipoi..i zwi sou,sou anikei k prepei na ti ziseis opws 8es...an oi files sou den se ypostirizoun,apla 3efige ligo apo autes k kane kainourgies gnwrimies,pou 8a sou kinisoun k to endiaferon..min kollas se tetoia pragmata..APLA ZHSE!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #47261 από ksanthoulla στις 02 Μαρτίου 2008, 9:55πμ

ksanthoulla

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 12/8/2007
Evtixws arxisan na txwnevoun..Egw edw kai meres menw sinexeia ekei p 8a paw,piga sto sxoleio to episkeftika kai fisika m arese perissotero apo avto p eimai twra...
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login