Μήνυμα στις 25/7/2010 στις 15:52 @Μηχανήματα
Απο τι ξερω δευτερο πληκτρολογιο δεν γινεται ακομα και αν ειναι με usb. Ο υπολογιστεις αναγνωριζει δυο ποντικια κτλ. Μπορεις αμα θες να παρεις 2 τηλεχιριστηρια ps2 ειδικο usb που τα συνδεει με pc και εισε ενταξι εγω αυτο εχω κανει. Πήγαινε στο θέμα: Παιχνιδι με πληκτρολόγιο
Μήνυμα στις 25/7/2010 στις 12:37 @Διάφορα
Σωστο.Μην το κανεις.Δυο λυσεις υπαρχουν.Η να βαλεται καποιον συγκενη του οπου ο πατερας σου ας πουμε οτι του εχει καπια εκτιμηση να του πει τι ειναι το σωστο να κανει.Σε θεμα με το ποτο γιατι μην ξεχνιωμαστε η επιθετικοτιτα απο κει πηαγαζει.Τετια ατομα ειναι σε πολυ δυσκολη κατασταση.Και το χειροτερο ειναι οτι δεν κανουν κακο μονο στο εαυτο τους αλλα και στους γυρο του.Η αλλη λυση ειναι το διαζυγιο και ασφαλιστικα μετρα.Αλλα αυτο θα κανει πολυ κακο στον πατερα σου πραγμα που δεν το θεωρω σωστο.Δεν μπορω να κρινω δενε χω βρεθει στην θεση σου για αυτο στο παρουσιαζω ετσι και πραγματικα σου ευχομαι να πανε οσο καλυτερα γινονται τα πραγματα.Εχετε δοκοιμασει για λιγο διαστημα εστω και να μην το ενοειτε να του φερθητε με αγαπη και να κανεται οτι σας ζηταει με σκοπο να του διμιουργησεται ενα κλιμα καλης και αγαπημενης οικογενιας ωστε να τον απομακρυνεται απο το ποτο ολοι μαζι γιατι αυτο ειναι η πηγη μησους.Ειναι δυσκολο το εργο αλλα αμα δεν το εχεις δοκοιμασει πρεπει να το προσπαθησεται. Πήγαινε στο θέμα: syxenomai ton patera mou.....!!!
Μήνυμα στις 24/7/2010 στις 11:51 @Διάφορα
Τοτε εαν και δεν πρεπει επιδη ειναι δικιες διακοπες και πρεπει κανεις οτι γουσταρεις μιας και νιωθεις οτι σου κανει ζημια θα πρεπει να βρεις ενα τροπο να ΄γυρισεις μονος σου και να πας να την βρεις.Εγω αν εωιωθα ετσι οτι χανομαστε αυτο θα εκανα.Προσωπικα δεν θα με ενδιεφερε θα της μιλαγα απο το τηλ οσο και βαρετο να ειναι ,θα εκανα πλακα μαζι της και δεν θα υπηρχε καμια περριπτωση να εχανα τις διακοπες μου.Ηρεμησε κανε υπομωμμωνη ,παρτεις κανα καλο δωρο για οταν συναντηθητε (οταν λεω καλο καλο να της αρεσει) και θα ειστε οπως παλια.(: Τωρα ρι μπορεις να κανεις τιποτα.Να ανοιγετε συζητηση περα απο τα γνωστα μου λυπεις σαγαπω,με αστεια και υπονοουμενα για να ειναι ενδιαφερουσα και οσο λιγοτερο βαρετη.(:
Πήγαινε στο θέμα: Συζητηση,,,
Μήνυμα στις 23/7/2010 στις 20:18 @Sex
Με ενιωσες φιλε.Δεν λεω αμα ειναι παρθενα η αλλη να της φερθεις ετσι τοτε αλλαζει αμα ξερει και δεν εχει προβλημα why not?Aλλες φορες σε καπιες περριστασεις κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες η τριφεροτητα και διακριτικοτητα απετουντε και επιβαλονται.Σε αλλες εφοσον δεν εχει προβλημα κανενας απο τους δυο ολλα ειναι ελευθερα χωρις συνορα και κανονες αμα αυτο σε ευχαριστει. Πήγαινε στο θέμα: μαρεσει να την...
Μήνυμα στις 23/7/2010 στις 20:15 @Sex
θεωρο πως να κανεις κατι να αυξηθει η αντοχη του ειναι δισκολο.Καλο θα ειναι να του προτεινεις να σου κανει καλα προκατακτικα μεχρι να νιωσεις οτι πλησιαζεις στην κοριφωση και μετα ζητα του να μπει μεσα σου ωστε να τελειωσετε μαζι.Θα του πεις που σου αρεσει να σε γλυφει στην περιοχη,ακομα και αν σου αρεσει να σου ψιθιριζει η ακομα και να σου δαγκωνει τα αυτακια θα του το πεις.Αστον η πες του να δουλεψει σε ολλα τα μερη του σοματος και να σε σου δινει φιλακια στα βυζακια.Εφοσον θες ζητα του την ωρα που αγκαλιαζεστε (την ωρα τον προκατακτικον να σου βαζει δακτυλο απο πισω στον ποπο οχι να στο βαζει να σε τριβει στην περιοχη αν με καταλαβαινεις.Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να σταθεις χαλαρη και μολις σου ερθει αυτη η εξαψη και η αναγκη να μπει στην κυριολεξια μεσα σου ζητα του να μπει και ειναι πολυ πυθανον αν τελειωσετε μαζι και να κοιταζεστε και οι δυο απο χαρα στα ματια.Να βρεθητε οπως ειπες στον ευδομο ουρανο.
Πήγαινε στο θέμα: kalhspera se olous!tha hthela na mou peit
Μήνυμα στις 23/7/2010 στις 17:29 @Sex
Λολ δεν ενοω να πεθαινει απο το πονο και να συνεχιζο βλεποντας την να ουρλιαζει και να με παρακαλαει να βγω ποτε δεν το εχω κανει αυτο ουτε εχω πιεσει η ζωρισει καμια.Αλλα γενικα οταν ποναει ισως ελαχιστα και δεν διαμαρτηρεται να βγω γιατι ισως της αρεσι λιγο ο συνδιασμος πονου και ολλα τα σχετικα ειναι ... με φτιαχνει.Τι να πω. Γενικα οι θοριβοι που κανεται ειτε ψεματα ειτε αληθεια ειτε επιδη βγαινουν ετσι με φτιαχνουν και μου δημιουργουν τετιες ιδεες. Δεν ειμε σηγουρος τι ακριβως. Οτι καταλαβατε.Τωρα αμα σας πω οτι και το βρισιμο θα μου αρεσαι αλλα αυτο ντρεπομαι να το ξαναδοκοιμασω?Γιατι δεν μου ειχε βγει σε καλο οταν το εκανα χαχαχα. Πήγαινε στο θέμα: μαρεσει να την...
Μήνυμα στις 23/7/2010 στις 16:03 @Sex
Το σηγουρο ειναι οτι δεν θα την χρειαστεις ποτε.
Πήγαινε στο θέμα: κολπική κρέμα
Μήνυμα στις 23/7/2010 στις 16:02 @Διάφορα
Τι ειδος δουλεια αν επιτρεπεται?Μεσα απο το youtube?Ειναι σηγουρα οτι ειναι ενταξη δουλεια?
Πήγαινε στο θέμα: Διαβατηριο & Ταυτοτητα - Ταξιδι > Σουηδια
Μήνυμα στις 22/7/2010 στις 01:11 @Διάφορα
gamato.it/me.Οχι παω να δω αλλα δεν νομιζω.
Πήγαινε στο θέμα: Το ψαχνω καιρο.Αμα ξερετε Help.
Μήνυμα στις 22/7/2010 στις 00:33 @Διάφορα
Ρε συ το βρεικα και εγω .Αλλα θελω το βιντεο κλιπ. Πήγαινε στο θέμα: Το ψαχνω καιρο.Αμα ξερετε Help. |