Μήνυμα στις 13/7/2007 στις 18:42 @Διάφορα
Καλη ερωτηση δεν το ειχα σκεγτει ποτε. ΑΒΥΣΟΣ η ψυχη του ανθρωπου Πήγαινε στο θέμα: απορια μεγαλη εχω
Μήνυμα στις 13/7/2007 στις 18:38 @Διασκέδαση
Γιατι οι ποντοι οταν πανε στην τουαλετα βγαζουν την πορτα? Για να μην τους βλεουν απο την κλειδαροτρθπα Πήγαινε στο θέμα: Πως πεθανε ο τελευταιος Ποντιος....
Μήνυμα στις 13/7/2007 στις 12:52 @IRC admin
σε εμενα δεν λεει κανααλια 0 Πήγαινε στο θέμα: δεν μπορω να μπω
Μήνυμα στις 13/7/2007 στις 12:49 @IRC admin
ουτε εγω μπορω να μπω προσπαθησα να μπω και απο τον υπολογιστη του αδερφου μου αλλα τσιφος Μου λεει αυτο: *** Καλωσορίσατε στο chat του ftou.gr - Χρησιμοποιείτε CGI:IRC 0.5.9 (6/6/2006) + ftou.gr patch 3 (19/5/2007) *** Αναζήτηση για irc.ftou.gr *** Σύνδεση με irc.ftou.gr (208.98.33.139) στην πόρτα 6667 Πήγαινε στο θέμα: δεν μπορω να μπω
Μήνυμα στις 13/7/2007 στις 12:40 @Sex
Δεν θελω να σε ανχωσω αλλα κι εγω γεννηθηκα απο τρυπια καποτα. Μαλλον καποιος σαν τον προβοσκιδα τρυπισε τα προφυλακτικα για να λυσει το δημογραφικο. Να 'ναι καλα ο ανθρωπος τι κακο θα προκαλουσε στην κοινωνια αν δεν γεννιομουν (πλακιτσα) Μακαρι η κοπελα σου να μην ειναι εγκυος τελικα εκανε τεστ εγκυμοσυνης? Πήγαινε στο θέμα: Καθυστερηση.Μια βοηθεια...
Μήνυμα στις 12/7/2007 στις 23:21 @Διάφορα
Εγω ειμαι υπερ των παιδιων και πιστευω πως οταν γινεται ενα ζευγαρι οικογενεια ειναι για να κανει παιδια (εκτος αν υπαρχει προβλημα στον ενα απο τους 2. Ομως γι' αυτο εχει προχορησει η επιστημη μετην βοηθεια της εξοσωματικης μπορει να καταφερεις να κανεις παιδι κι αν οχι υπαρχουν παρα πολλα παδια που χρειαονται ενα σπιτι) Ομως δεν ειμαι κατα της εκτρωσης γιατι οπως λεει και η katerina ειναι καλυτερα να ριξεις ενα παιδι παρα να το γεννησεις και να ζει σε αθλιες συνθηκες (αλλα δεν γινονται ολες οι εκτρωσειςγια αυτον τον λογο γι΄αυτο εγω λεω να προςσεχουμε κι εμεις πως ανοιγουμε τα ποδια μας. Γιατι αμα γινεται καμια βλακεια τα ριχνουμε ολα στους αντρες σαν να μην υπηρχαμε οταν καναμε οτι καναμε.......) Πήγαινε στο θέμα: Υπογεννητικότητα
Μήνυμα στις 2/7/2007 στις 10:25 @Sex
Εγω σου λεω "βουρ του πατσα" πηγαινε και πεστα του ολα εξω απ' τα δοντια ισως να κοπλαρει λιγο στην αρχη αλλα που ξερεις μπορει ναηθελε να σου πει κι αυτος τα ιδια. Οπως λες κι εσυ ζησε την στιγμη πριν γινει αναμνηση ![]() Πήγαινε στο θέμα: Τον θέλω τόσο πολύ.. κ αυτός..
Μήνυμα στις 2/7/2007 στις 10:05 @Διάφορα
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΙΩΑΝΝΑ!!!! ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ? Πήγαινε στο θέμα: Όνομα
Μήνυμα στις 27/6/2007 στις 20:26 @IRC admin
Αποδεκτή απάντηση:προσπαθησε να μπεις με αλλα ονομα και εγω το εχω παθειΠήγαινε στο θέμα: banned from irc.ftou.gr |