Μήνυμα στις 2/1/2011 στις 18:27 @Μηχανήματα
παιδια επειδι ειμαι λιγο ασχετι με το ιντερνετ και ολα τα σχετικα... οταν κατεβαζο ταινιεσ παντα χρεονομαι??? αν οχι πωσ 8α το ξερω ποτε χρεονομαι και ποτε οχι???
Πήγαινε στο θέμα: Χρεώνομαι όταν κατεβάζω ταινίες;
Μήνυμα στις 12/11/2010 στις 11:27 @Διάφορα
μηπως 3ερετε πως λεγεται το τραγουδι που εχει αυτα τα λογια:i want you i need you i love you??? οχι του elvis...!
Πήγαινε στο θέμα: τραγουδι
Μήνυμα στις 12/11/2010 στις 11:24 @Διάφορα
το θεμα ειναι οτι ακουω εδω και εξι εφτα χρονια γονιδι εχω φτιαξει απειρεσ μπλουζες εχω κανει τρεισ φορεσ χενα με το ονομα του και δεν τον εχω βαρε8ει ακομα... εχω ολα του τα cd ακουω τραγουδια του το πρωι οταν ξυπναω στα διαλειματα στο σχολειο το μεσιμερι που τρωω στο φροντιστιριο εχω μα8ει ολα του τα τραγουδια απ εξω... και τωρα αυτο που θελω να του μιλισω αλλα δεν ξερω τον τροπο....!
Πήγαινε στο θέμα: χρειαζομαι βοη8εια...
Μήνυμα στις 11/11/2010 στις 22:17 @Διάφορα
παιδια οσο χαζο κι αν σας φαινεται θελω να επικοινωνησω με τον σταματη γονιδη δεν ξερω πωσ ομωσ και εδω θα ηθελα την βοηθεια καποιων που να ξερουν... ειμαι πωρομενη μαζι του θελω να τον δω να του μιλισω αλλα αυτο δεν γινεται γτ ειναι αθηνα και εγω ειμαι μακρια θελω βοι8εια....
Πήγαινε στο θέμα: χρειαζομαι βοη8εια...
Μήνυμα στις 3/10/2010 στις 12:17 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Giwrgi το θέμα δεν είναι πως ε βλέπουν τα κορίτσια αλλά το πως αισθάνεσαι εσύ με αυτό... Νομίζω πως δεν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου γιατί αλλιώς δεν θα έγραφες γι αυτό το θέμα... Λοιπόν άκουσε τι θα σου πω πρώτα πρέπει να κάτσεις να σκεφτείς αν αυτό που είσαι εσένα σε πειράζει και να καταλήξεις σε κάποιες αποφάσεις όπως αν πιστεύεις ότι σου αρέσει έτσι όπως είσαι συμπονετικός και καλός τότε πρέπει να μείνεις έτσι αν πάλι αποφασίσεις ότι δεν είναι καλό αυτό προσπάθησε να το ελαττώσεις, αλλά πρόσεξε ποτέ μην προσπαθήσεις να αλλάξεις για κάποιον άλλον εκτός του εαυτού σου, στο λέω από προσωπική εμπειρία θα καταλήξεις να είσαι χειρότερα... Και να σου πω και τι θέλουν τα κορίτσια??? Κατά την άποψη μου πάντα τα κορίτσια μπορεί να τείνουν να θέλουν αγόρια με τσαμπουκά και "μαγκιά", αλλά αυτούς δεν τους θέλουν για σοβαρές σχέσεις γιατί είναι πολύ ανώριμοι... Εγώ πάντως για να σου πω την αλήθεια κάποια στιγμή προσπάθησα να κάνω σοβαρή σχέση με τον γόη του σχολείου αλλά μάταιος κόπος ήταν το πιο ανώριμο άτομο που ξέρω.... τελικά τα έχω με ένα παιδί εδώ και ένα χρόνο περίπου που είναι σαν και εσένα και τα πάμε πολύ καλά...Πήγαινε στο θέμα: Φιλησυχος... Καλο η Κακο???
Μήνυμα στις 2/10/2010 στις 18:12 @Διάφορα
ωραία η ιδέα σου VeTeRaNe και έχεις δίκιο είναι μια εργασία που θα είναι ωφέλιμη για όλους....
Πήγαινε στο θέμα: ιδέες για εργασία...!
Μήνυμα στις 2/10/2010 στις 14:59 @Διάφορα
γιατί σου φαίνεται περίεργο που μας ζήτησε εργασία??? ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως..... Πήγαινε στο θέμα: ιδέες για εργασία...!
Μήνυμα στις 2/10/2010 στις 14:57 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:σκεφτηκα κατι αλλα δεν ξερω αν σου κανει..."Όλοι συμμετέχουμε στην καταστροφή του πλανήτη. Στην σωτηρία του;" Πήγαινε στο θέμα: Ένα σύνθημα για τα δικαιώματα της φύσης
Μήνυμα στις 2/10/2010 στις 14:51 @Διάφορα
δευτέρα λυκειου....!
Πήγαινε στο θέμα: ιδέες για εργασία...!
Μήνυμα στις 2/10/2010 στις 14:42 @Κλάψιμο
βαρελάκι, άμα θέλεις να χάσεις κιλά δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο εκτός από το να το πάρεις απόφαση και να κάνεις δίαιτα και γυμναστική... αν επιτρέπεται πόσα κιλά είσαι????
Πήγαινε στο θέμα: βοήθεια!!!! είμαι βαρελάκι |