Μήνυμα στις 2/2/2011 στις 15:04 @Sex
Ενοει περιμετρικα (το εθεσαι λαθος).Καλα εισε ρε.Χαλαρωσε. Λιγο μετραει. Πήγαινε στο θέμα: Μονο για κοριτσια! Προτιμιση πεους
Μήνυμα στις 2/2/2011 στις 15:01 @Μηχανήματα
Μπορει πιο απλα την ωρα που εκανες φορματ να διεγραψες και τα διυο διαμερισματα.Να εγκαδεστησες τα windows στον διακοσαρη και τα αλλα 100 να τα αναγνωριζει σαν μη κατεστημενο χωρο.Ακομα και να εισε σηγουρος τσεκαρετο γιατι μπορει αν το εκανες αθελα σου.
Πήγαινε στο θέμα: Σκληρος δισκος
Μήνυμα στις 2/2/2011 στις 14:58 @Διάφορα
Θα πας στον οδοντιατρο και μετα οτι σου ειπαν τα μελη για να αποφυγεις δευτερη μελλοντικη επισκεψη.Αν και απο τι λενε μια φορα το χρονο ειναι καλο πηγαινεις για απλο ελενχο.
Πήγαινε στο θέμα: Πετρα δοντια
Μήνυμα στις 2/2/2011 στις 14:54 @Κλάψιμο
Mπορω να πω οτι με καλυψατε αλλα πραγματικα θα ηθελα να μυραστειτε και αλλες απο τις επμυριες σας.Ευχαριστω. (Κατι ασχετο λετε για τον σεισμο του 99?Εγω αυτον εχω ζησει μονο καθως ειμε απο αθηνα.)Webmaster εχεις κανα σχετικο λink γιατι οτι βρηκα με παραπεμπει σε forum συγκεκριμενα και ειναι απαντηση απο μελη ουτε καν θεμα.... Πήγαινε στο θέμα: Προαίσθημα ότι θα πεθάνει κάποιος
Μήνυμα στις 31/1/2011 στις 21:50 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε ξερω πως νιωθεις δεν καταλαβα πιος ακριβως ειναι λογος το θεμα ειναι οτι οσο και χαλια να νιωθουμε δεν ειμαστε οι μονοι ... Το θεμα ειναι οτι σε αυτων τον σκληρο κοσμο που ζουμε που η αδικια και το κακο κυριαρχει πρεπει με τον δικομας τροπο να παλευουε για κατι καλυτερο.Να κανουμε ενα βημα εστω και μικρο για να φτιαξουμε πρωτα απο μεσα μας και μετα γυρο μας τον κοσμο οπως εμεις θελουμε.Ατομικα! Να μην περιμενουμε τιποτα απο τους αλλους.Το τονιζω δεν εισαι μονος.Σηγουρα αυτη την φραση θα την εχεις ακουσει 1000δες φορες αλλα η ουσια ειναι να την καταλαβεις.Ο καθενας οπως εσυ εγω καποιο αλλο ισως και καποια αλλα ατομα εχουμε τους λογους μας να νιωθουμε ετσι. Το θεμα ειναι να μην τα βαζουμε κατω και να εχουμε πιστη.Να μαθουμε να ζουμε με αυτες τις αχαρες συνθηκες και να περνουμε δυναμη απο αυτα τα οποια νιωθουμε οτι εχουμε ελπιδα να τα αλλαξουμε αν σταθουμε στα ποδια μας... Πήγαινε στο θέμα: πιο χαλια απο ποτε...
Μήνυμα στις 31/1/2011 στις 21:03 @Κλάψιμο
Καλησπερα σας μελη του ftou.Ισως αυτο που θα σας πω να σας κανει να νομιζεται οτι μαλλον ειμε λιγο χαζος ,τρελος δεν ξερω ουτε εγω ο ιδιος.Και πραγματικα μπορει αν εχετε και δικιο. Ας μπω στο ψητο λοιπον. Νομιζω οτι για καποιο λογο οταν καποιος προκειται να παιθανει μεσα σε καποιο χρονικο διαστημα (μιλαω για υγειη ατομο) το προαισθανομαι. ![]() Δεν το λεω ετσι εχουν συμβει πολλες συμπτωσεις και πραγματικα μου κανει εντυπωση για αυτο θελω να το συζητησω. Οταν γνωριζω καποιο ατομο το οποιο προκειται να πεθανει νιωθω ενα αισθημα οικτου για αυτο.Και μου περναει το αισθημα οτι στεναχωριεμαι που δεν μπορω να περασω πολυ χρονο μαζι του να ΤΟΥ μιλισω κτλ.Μια αισθηση λυπης για τους γυρο του χωρις να ξερω το λογο. Εχουν συμβει πεντα περιστατικα μεσα σε διαστημα 6 χρονων εκ των οποιων τα δυο μου συναιβησαν πριν δυο χρονια και τα ατομα πεθαναν προσφατα. Μπορει να ειναι ολλα στο μυαλο μου ισως να το προκαλω εγω και απλα να νομιζω οτι ενιωθα ετσι.Οπως και να εχει ομως θα ηθελα να μαθω αν σας εχει συμβει κατι παρομοιο. Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων... Πήγαινε στο θέμα: Προαίσθημα ότι θα πεθάνει κάποιος
Μήνυμα στις 4/1/2011 στις 19:34 @Μηχανήματα
Λοιπον να καταλαβεις ποσο ανυπομονος ειμε.Εβαλα τα mint.Εντάξη καλα μου φαινονται,Και ολλα τα εκανα πριν καλα καλα παρο απαντηση.Anyway thanks. Κατι αλλο.Μηπως ξερεις πως μπορω να το κανω να αλλαζει απο ελληνικα σε αγγλικα και το αντιστροφο με shift+alt? Πήγαινε στο θέμα: Θέλω απάντηση από ειδικό.
Μήνυμα στις 4/1/2011 στις 18:08 @Μηχανήματα
Λοιπόν αγαπητά μέλη του ftou θα ήθελα όσοι και όσσες χρησημοποίειτε τα linux να μου πείτε ποιό είναι το καλύτερο linux distribution για να εγκαταστησω.Το θέλω για να κάνω μια αλλάγη.Δεν ημουν πότε χρήστης linux ουτε καν παρατηρητης αλλα η ιδεα το οτι ειναι ανοικτο σε οποιαδηποται επεξεργασια του με εξιτάρει.Σκευτομαι για τα ubuntu πια λετε ομως οτι ειναι τα καλυτερα.(Γνωριζω το οτι δεν ειναι συμβατα με ολλα τα προγραμματα).Θα τα εγκαταστησω αμεσως οταν παρω απαντηση.Σας ευχαριστω εκ των προτερων.Και αν ειμε ευχαριστημενος θα σας ευχαριστησω ξανα και μετα....:P ![]() Πήγαινε στο θέμα: Θέλω απάντηση από ειδικό.
Μήνυμα στις 4/1/2011 στις 17:32 @Θ. Κλημεντίνη
Συνεχισε να κανεις οτι κανεις και αν δεν καταλαβαινει να παει να πνιγει*.ΔΕΝ θα σκασεις εσυ για αυτην.
Πήγαινε στο θέμα: η φίλη μ είναι κολλημένη με τ σχέση της |