Μήνυμα στις 23/2/2011 στις 20:05 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Εγω θα σου προτινα να το κανεις τελειως κοντο.Ετσι το εχω και εχω βρει την υγειά μου.Τωρα αν νομιζεις οτι δεν σου παει η απλα δεν σου αρεσει κανε ενα κλασικο κοντα γυρο γυρο και λιγο πιο μακρια πανω ετσι ωστε να βαζεις ζελε και γραμμες στα πλαγια (απο την μια μερια).Πήγαινε στο θέμα: πως να κανω τα μαλλια μου?
Μήνυμα στις 23/2/2011 στις 19:57 @Μηχανήματα
Εχω φτειξει κανα δεκαρι φορες server c6-c4-και gracia epilogue καθως και Freya.Σε τετιες περιπτωσης εαν εισε σηγουρος πως δεν εχεις κανει καμια λαθος αλλαγη στο gameserver και στο login server να δοκοιμασεις αλλο pack καθως μπορει να μην ειναι fixarismeno και ποιο συγκεκριμενα να εχει καποια σφαλματα. Ελενξε τα τεσσερα βασικα αν ειναι ολλα οκ. 1)Firewall ανοιξε πορτες. 2)Κανε edit to login/game server και βαλε οπου ip καικαλυτερα 127.0.0.1 Θα ειναι OFFLINE αλλα απλα για να τον τρεξεις να δεις αν δουλευει.Και το λεω αυτο γιατι μπορει να μην εχεις static ip και να χρειαζεται να μπεις στο no-ip και τετιες ιστοριες.Ενω με το 127.0.0.1 θα μπορεις να μπεις και χωρις ιντερνετ και firewall γιατι το σηκωνεις απο το pc σου. 3)Ελενξε το hexid...(αν χρειαστει φτειαξε αλλο) 4)Κανε edit το run gameserver και σηγουρεψου πως τρεχει την σωστη εκδοση cql που εχεις εκδοση π.χ μπορει να λεει 5.0 και εσυ να εχεις την 5.1. Αν τιποτα απο ολλα αυτα δεν πιασει αλλαξε pack ισως δεν ειναι καλο. Εμενα μου κανει για λαθος ριθμησεις στα αρχεια (gameserver login server ,και στο bat run game server)καθως λεει unknow source δηλαδη εχει λαθος πληροφοριες για το που ειναι h dir των απαρετητων αρχειων. Πήγαινε στο θέμα: java help
Μήνυμα στις 23/2/2011 στις 19:45 @Θ. Κλημεντίνη
Καλα το οτι ειστε στο ιδιο σχολειο κανει την ολη ιστορια δυσκολη.Σηγουρα οσο και καλα να το χειριστεις θα υπαρξουν ατομα που θα καταλαβουν τι παιζει και θα μαθευτουν τα νεα γρηγορα.Αν αποφασισεις να το κανεις θα πρεπει και καλα να το παιξεις ντροπαλος (ξεκαθαριζοντας τες να μην φιλιεστε και να μην μενετε πολυ ωρα μαζι στο σχολειο γιατι και καλα δεν θες να συζηταν για σενα οι αλλοι μαθευτει τιποτα).Και να γραψεις το ονομα τους στο κινητο σου αντρικα ωστε αν σου πουν ποιος ηταν στο τηλεφωνω να τους πεις ηταν ο ταδε που δεν τον ξερεις και αν επιμενουν να τους το διξεις.Να εισε καλος ηθοποιος και ψευτης ταυτοχρονα.(Λυπαμε αλλα αυτη ειναι η αληθεια και δεν ειναι καθολου ευκολο).Εγω τα εχω σκατωσει προσωπικα ενας μεγαλυτερος καλος μου φιλος τα εχει παει περιφημα...
Πήγαινε στο θέμα: καραμπερδεμα
Μήνυμα στις 23/2/2011 στις 17:17 @Θ. Κλημεντίνη
Γιατι δεν δοκοιμαζεις παραλληλη σχεση?Πες μο κατι οι κοπελες βρισκονται στο ιδιο περριβαλλον?Ενοω συναντιουνται συχνα μιλανε?Εχεται κοινους γνωστους που μπορει να στο χαλασουν? Πήγαινε στο θέμα: καραμπερδεμα
Μήνυμα στις 23/2/2011 στις 16:28 @Κλάψιμο
Εγω ειμε υπερ i phone.Aμα σπασει η οθονη σημενει οτι πρεπει να εχεις γαμιθει στο κουνημα και να εισε ανεσθητος ωστε να σου πεσει ενω κρατας ενα τοσο καλο κινητο.Με αυτα προσεχουν.Αλλα και παλυ τα i phone εχουν εγγυηση και σου αλλαζουν δωραιαν την οθονη γιατι αν πεσει θα χαλασει το touch-screen και αυτο αλλαζει.Τωρα αν θα παθει μεγαλυτερη ζημια δεν σημαινει πως ειναι μειωνεκτημα των i phone.ΟΚ δεν λεω πολλα τα λεφτα αλλα αμα προσεχεις τα αξηζουν με το παραπανω.
Πήγαινε στο θέμα: κηνιτα
Μήνυμα στις 22/2/2011 στις 22:47 @Θ. Κλημεντίνη
Βασικα γινεται αν το χειριστης σωστα αν οι κοπελες βλεπονται συχνα καλυτερα ξεχασετο αν και παλι οχι δοκοιμασε το.Παντος αν την μια την αγαπας πραγματικα σαν φιλη τιποτα αλλο και δεν θες να την πληγωσης θα πρεπει να βρεις το θαρρος να της πεις οτι δεν νιωθεις κατι για αυτην γιατι αν το μαθει αλιως θα πονεσει περισσοτερο.Εγω στην θεση σου θα εβλεπα αν η αλλη που μου την νομιζω οτι μου την πευτη με γουσταρει στα σηγουρα και δεν το κανει για αλλο λογο, θα εκανα κατι μαζι της και μετα θα ελεγα στην αλλη οτι δεν νιωθω το ιδιο για αυτην και τετια.Βεβαια εσυ την αγαπας και δεν θες να την πληγωσης οποτε το να παιξεις μαζι της θα την καταστρεψει. Λοιπον εγω πιστευω οτι πρεπει να σηγουρευτεις για την αλλη.Πριν κανεις σχεση με την αλλη εξηγησου ηρεμα και ωραια με την κοπελα που τα εχεις και μετα πηγαινε στην αλλη που γουσταρεις πραγματικα. Και θα μου πεις γιατι σου λεω να παρατησεις αυτη που τα εχεις? Γιατι οπως ειπες δεν εισε τρελα ερωτευμενος μαζι της και αυτο καποια στιγμη θα σε κουραση και θα πας με καπια αλλη ητος η αλλος.Ενω αν της εξηγηθης απο την αρχη θα πονεσει λιγοτερο. Πήγαινε στο θέμα: καραμπερδεμα
Μήνυμα στις 22/2/2011 στις 17:18 @Διάφορα
Mπα αλλου παει με τα φιλαδια αλου με την ωρα.Μαλιστα εγω πριν 4 χρονια αν θυμαμαι καλα που ειχα μυρασει επιδη βαρεθικα τα πεταξα ολλα σε μια πολυκατικια και εφυγα.Πειρα τα λεφτα (20 EURO) αλλα δεν τολμησα να ξαναπαω να παω απο κει γιατι καποιος απο την πολυκατικια εκανε παραπονα στην πιτσαρια. Προπερσυ που πηγα με εναν φυλο μου πληρονομασταν με την ωρα και περναμε το εξεφτελιστικο ποσο των 4 ευρο...s:.Ειναι σπανιο να βρεις καποιον να δινει με τα φυλαδια.Εγω ειχα παει σε μια πιτσαρια που την ειχε ανηξει ενας ινδος η πακιστανος και απο κει πληρωνε με τα φιλαδια. Πήγαινε στο θέμα: μοιρασμα φυλλαδιων εργασια
Μήνυμα στις 21/2/2011 στις 18:26 @Sex
Τι οπως θελει ακουω και τετιες αιδιες?Οταν την παιζεις υπαρχουν κανονες και μαλιστα πολυ αυστηροι.Παντα την παιζεις ορθιος, ποτε με κλειστο πετσακι και το πιο βασικο ειναι να μην ξεχασεις να το διατηρεις σε στροφη 30 μυρον προς τα πανω.χα0χ0χα0χα0χα .Νομιζω πως ολοι οι προλαλλησαντες σου εδωσαν μια πολυ καλη απαντηση...Οπως σε βολευει και κανε οτι θες. Πήγαινε στο θέμα: Πως ειναι το σωστο?
Μήνυμα στις 20/2/2011 στις 21:07 @Κλάψιμο
iPhone 4 αν εχεις σκοπο κανα 400-500ευρο. Κανα sonny ericcson αν εχεις σκοπο για λιγα. Πήγαινε στο θέμα: κηνιτα
Μήνυμα στις 20/2/2011 στις 21:02 @Sex
Μπα απλα ιδεα σου θα ειναι.Απο την στιγμη που βγηκατε κανατε τοσα πραγματα το κοριτσι νιωθει για σενα πραγματα.Απλα και οι δυο νιωθεται λιγο περιεργα με την ολη κατασταση (αποσταση,διακοπη) για αυτο να εσθανεσαι αυτο το συναισθημα το ιδιο θα ειναι λογικα και απο την κοπελα.Εκτως αν η κοπελα θελει κατι να σου πει που της εχει συμβει και δυσκολεβεται να το βγαλει.Συναιπως θα σου προτεινα να σηζητησετε λιγακι για τα πραγματα που εγιναν τον τελεφταιο καιρο.
Πήγαινε στο θέμα: Χρειαζομαι βοηθεια |