Μήνυμα στις 20/9/2012 στις 14:59 @Θ. Κλημεντίνη
προσπάθησε να του ξαναμιλήσεις κι αυτή τη φορά να επιμείνεις περισσότερο, απαίτησε να μάθεις τι έχει γίνει, κι αν αρχίσει πάλι τις βλακείες μη ξανασχοληθείς μαζι του, ο τύπος είναι τελειωμένη υπόθεση, δεν αξίζει....
Πήγαινε στο θέμα: Εχει πρόβλημα μαζί μου?
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 22:15 @Θ. Κλημεντίνη
βασικά το παιδί έχει πρόβλημα... είναι δυνατόν μέχρι πριν λίγο καιρό να κάνατε παρέα και τώρα να λέει αυτα που λέει για σένα???? το να ξεκόψει μαζί σου επειδη σε θέλει ο κολλητός του το καταλαβαίνω γιατι μπορεί να νιώθει αμήχανα αλλα όχι και να σε βρίζει... κάτι άλλο παίζει εδώ φίλη μου δεν γίνεται έτσι ξαφνικά να άλλαξε συμπεριφορά, μάλλον έχει γίνει κάτι που δεν ξέρεις... εγώ προτείνω να τον πιάσεις και να του μιλήσεις στα ίσια, να τον ρωτήσεις τι έχει γίνει και συμπεριφέρεται έτσι... μόνο έτσι θα μάθεις τι έχει γίνει....
Πήγαινε στο θέμα: Εχει πρόβλημα μαζί μου?
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 21:59 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπόν, πρώτον δεν θα παίρνεις ή στέλνεις μήνυμα πρώτη θα αφήνεις αυτόν να τα κάνει, να έρχεται αυτός να σου μιλάει, και τα πολλά γουτσου γούτσου κομμένα στην αρχή,θα είσαι άνετη ρε παιδί μου, τύπου εντάξει και να μη μιλήσουμε μια μέρα δεν έγινε τίποτα, παράλληλα όμως όποτε είστε οι δυο σας θα είσαι πολλή θερμή... θα τον τρελάνεις σίγουρα... με 2 λόγια θα είσαι χαλαρή και cool... πρέπει να του αφήνεις λίγο χώρο όλοι αυτό λένε ότι θέλουν, όμως στην πραγματικότητα δεν ξέρουν τι να το κάνουν και μετά κολλάνε... βεβαια αυτά θα τα κάνεις τον πρώτο καιρό μεχρι να καταλάβεις ότι έχει δεθεί μαζι σου και μετά θα είστε τέλεια μαζι... είμαι σίγουρη....
Πήγαινε στο θέμα: πως ψηνεις καποιον αγρια?
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 14:54 @Θ. Κλημεντίνη
δεν μου έχει τύχει (ευτυχώς),αλλά αν μου τύχαινε θα έφευγα τρέχοντας... τι νόημα έχει να είσαι με κάποιον/ἄ που ασχολέιται με τον/την πρώην του, δηλαδή εσυ τι είσαι η καβάτζα που σε χρησιμοποιεί για να ξεπεράσει τον/την αλλον/αλλη????... ε, όχι ρε παιδιά, λίγος εγωισμός πρέπει να υπάρχει.. μη μπλέξεις σε μία τέτοια σχέση, είναι τελειωμένη υπόθεση, και σίγουρα θα πληγωθείς στο τέλος, δεν αξίζει όσο σημαντικός/η να είναι για σένα ο άλλος/άλλη... σίγουρα θα βρεις κάτι καλύτερο....
Πήγαινε στο θέμα: Μαζι αλλα αλλου
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 14:42 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπόν φίλη μου είχα ένα παρόμοιο θέμα πριν λίγο καιρό.. το φτύσιμο είναι εγγύηση χωρίς όμως να φτάσεις σε ακραία σημεία, τώρα που είστε σε μεταβατικό στάδιο παίξτο χαλαρή ότι δεν σε πολυενδιαφέρει, ότι εντάξει καλά περνάμε αλλά μη τα παίρνεις όλα τόσο σοβάρα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη κολλήσει ακόμα και να μη σε θέλει που απ ότι μας λες δεν ισχύει ... τα αγόρια χάνουν τη μπάλα όταν τους κάνεις κατι τέτοια, νομίζουν ότι αυτοί είναι οι άνετοι στη σχέση που δεν θέλουν και πολλά πολλά και ότι εμείς είμαστε οι βδέλλες που κολλάμε πάνω τους... το ίδιο έκανα και με τον πρώην μου το πρώτο καιρό που είμασταν μαζί και είχε τρελαθεί με έπαιρνε τηλέφωνα συνέχεια μου έστελνε μηνύματα δεν έχανε ευκαιρία να με δει και να φανταστείς πως ήταν απο τους τύπους δεν μπορούσαν τα πολλά πολλά... πρέπει να τον έχεις στη πρίζα συνέχεια, να μη σε έχει δεδομένη, χωρίς αυτο να σημαίνει ότι θα είσαι ψυχρή μαζί του, θα εισαι ο εαυτός σου αλλά πιο χαλαρή... α! και καντον λίγο να ζηλέψει, προς θεού μην αρχίσεις να παίζεις με άλλους απλά δείξτου ότι δεν είναι και μοναδικόςς ο τέλειος για σένα, σχολίασε κανέναν που σ αρέσει μπροστά του έστω και στην πλάκα, θα τσιτώσει σίγουρα....
Πήγαινε στο θέμα: πως ψηνεις καποιον αγρια?
Μήνυμα στις 16/9/2012 στις 16:17 @Θ. Κλημεντίνη
σταμάτα να είσαι απότομος και δειξτης ότι ενδιαφέρεσαι πραγματικά είναι πολύ απλό και για να στο είπε κι αυτή σημαίνει ότι σε γουστάρει απλά θέλει να της δείχνεις περισσότερο ότι ενδιαφέρεσαι αλλιως θα είχες φαει χυλόπιτα....
Πήγαινε στο θέμα: Δώστε Γνώμη
Μήνυμα στις 16/9/2012 στις 16:01 @Κλάψιμο
όντως εξαρτάται από την ανάπτυξη σου... πάντως κι εγώ δεν νομίζω να μεγαλώσουν άλλο... εγώ είμαι 17 και έχω ύψος 1.70 και φοράω 40 εδώ και 3 χρόνια... πάντως μην έχεις πρόβλημα αν μεγαλώσουν κι άλλο και εγώ παλιά είχα φοβερό κόμπλεξ με τα πόδια μου σε σημείο που δεν ήθελα να φοράω πέδιλα γιατί όλες μου οι φίλες είχαν πολύ μικρότερα πόδια αλλά με τον καιρό το ξεπέρασα γιατί κατάλαβα ότι δεν είμαι η μόνη, στα περισσότερα μαγαζιά υπάρχουν γυναικεία παπούτσια μεχρι 41 νουμερο, προφανώς υπάρχουν κι άλλες με μεγάλα πόδια... άσε που η μέση γυναίκα φοράει γύρω στο 38-40....
Πήγαινε στο θέμα: Εχω μεγαλα ποδια
Μήνυμα στις 16/9/2012 στις 15:43 @Θ. Κλημεντίνη
σωστοοος!
Πήγαινε στο θέμα: συμβουλες για ριξιμο σε κοπελα
Μήνυμα στις 16/9/2012 στις 10:05 @Θ. Κλημεντίνη
εγώ θα διαφωνήσω με τον iJohn_97 αφού σ αρέσει κάνε κάτι για να της το δείξεις, πλησίασε την,μίλα της περισσότερο εντόπισε τα κοινά σας ενδιαφέροντα και με αφορμή αυτά ξεκίνα να κάνεις περισσότερη παρέα μαζί της, με 2 λόγια προσπάθησε να τη γνωρίσεις, πρότεινε της να βγείτε και γενικά δείξε της ότι ενδιαφέρεσαι... αυτά τα κόλπα τύπου τη μια ενδιαφέρομαι και την άλλη το παίζω αδιάφορος τα κάνουν οι ανώριμοι, προσωπικά με ξενερώνουν πάρα πολύ και δεν νομίζω ότι είμαι η μόνη... τα πράγματα είναι απλά αφού σ αρέσει κάνε την πρώτη κίνηση, δεν έχεις να χάσεις τίποτα, το πολύ πολύ να φας χυλόπιτα και τι έγινε??? ούτε ο πρώτος θα είσαι ούτε ο τελευταίος....
Πήγαινε στο θέμα: συμβουλες για ριξιμο σε κοπελα
Μήνυμα στις 15/9/2012 στις 13:51 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:εγώ νομίζω ότι πρέπει να της μιλήσεις, δεν ξέρεις ποια θα είναι η αντίδραση της και δεν θα το μάθεις ποτέ αν δεν το κάνεις... το να αρχίσεις να ξεκόβεις σιγά σιγά δεν είναι λύση άλλωστε από τη στιγμή που είστε στην ίδια παρέα θα είναι πολύ δύσκολο... πάντως μην είσαι απαισιόδοξος, το ότι είπε στην φίλη της ότι σε βλέπει φιλικά και δεν θα τα έφτιαχνε μαζί σου είναι απόλυτα λογικό πρώτον γιατί έχει σχέση και δεύτερον γιατι ακόμη κι αν της αρέσεις μπορεί να μη θέλει να πει τίποτα γιατί δεν ξέρει αν νιώθεις το ίδιο... μίλα της και χυλόπιτα να φας δεν τρέχει τίποτα ίσα ίσα που θα το ξεπεράσεις πιο γρήγορα και θα μπορέσεις να προχωρήσεις, μην αποκλείεις όμως και την πιθανότητα να γίνει κάτι μεταξύ σας πόσο μάλλον τώρα που έχει προβλήματα με την σχέση της... και κάτι τελευταίο, καλύτερα να μετανοιώνεις για πράγματα που έχεις κάνει παρά για πράγματα που δεν έχεις κάνει...p.s. συγγνώμη αν σε κούρασα με την τεράστια απάντηση μου! Πήγαινε στο θέμα: Κόλλημα με κοπέλα |