Μήνυμα στις 25/5/2014 στις 13:37 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Άλλοι παρακαλάνε,οι κοπέλες τους να θέλουν να προχωρήσουν και εσύ ντρέπεσαι να του το πεις...Πέτα κάνα υπονοούμενο ή εκεί που φιλιέστε,χούφτωσε του το εργαλείο..Απλά πράματα.. Πήγαινε στο θέμα: πως να του το φέρω να το καταλάβει μόνος
Μήνυμα στις 25/5/2014 στις 13:31 @Μηχανήματα
Σε λίγες μέρες κλείνω 16 και θέλω να πάρω δίπλωμα για μηχανάκι 50άρι ότι επιτρέπεται σε αυτή την ηλικία.. Το πρόβλημα μου όπως σε όλα τα παιδιά της ηλικίας,είναι ότι δεν με αφήνουν οι γονείς μου..Από την μια δίκιο έχουν επειδή φοβούνται..Αλλά ρε γαμώτο,το θέλω να πηγαίνω μόνο,προπόνηση,γυμναστήριο,σχολείο..Ειλικρινά μαλακίες δεν κάνω ούτε με το ποδήλατο..Δεν έχω κάνει σούζα ποτέ.. Πως να τους πείσω για να πάω να δώσω? Πήγαινε στο θέμα: Δίπλωμα για μηχανάκι
Μήνυμα στις 25/5/2014 στις 01:01 @Sex
Ναι θα περάσει,προσπάθησε κάθε μέρα,να το τραβάς λίγο προς τα κάτω...
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση του εργαλειου
Μήνυμα στις 24/5/2014 στις 00:42 @Sex
1)Επιλογή σου είναι..Πιστεύω δίκιο θα έχει..Είσαι ακόμη μικρή,αλλά αφού ένιωθες έτοιμη,κανείς δεν μπορεί να σου πει τίποτα.. 2)Όχι δεν σταματάει! Πήγαινε στο θέμα: σεξ προβλημα
Μήνυμα στις 24/5/2014 στις 00:21 @Θ. Κλημεντίνη
Η κοπέλα σε θέλει. Αν πραγματικά ήθελε να κάνει κάτι με αυτόν,θα το είχε κάνει ήδη από την 1η φορά.. Χαλάρωσε! Πήγαινε στο θέμα: Αρχισαν παλι τις επαφες μεταξυ τους!
Μήνυμα στις 23/5/2014 στις 23:29 @Θ. Κλημεντίνη
Όποτε θες της μιλάς..Αν σου απαντήσει συνεχίζεις.. Αν δεν σου απαντήσει της μιλάς μετά από 2-3 μέρες.. Αν συνεχίζει να σε αγνοεί,την γράφεις. Πήγαινε στο θέμα: Νομιζω με αγνοει
Μήνυμα στις 23/5/2014 στις 23:01 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Κλασσικός ενθουσιασμός πρώτων 5 ημερών..Θα σου περάσει..Είναι ανώριμο το κορίτσι.. Και μην περιμένεις κατευθείαν και εσύ,από τις 2 πρώτες μέρες να μιλάτε μέχρι τις 3 το πρωί..Χαλαρά.. Μπορεί να ήθελε να σου πει μόνο ένα γεια ξέρω εγώ. Μίλα της και κάποια στιγμή θα απαντήσει..Σιγά σιγά,μην πέφτεις με τα μούτρα. Πήγαινε στο θέμα: Νομιζω με αγνοει
Μήνυμα στις 22/5/2014 στις 02:02 @Sex
Τελευταία φορά,πριν 16 χρόνια..(16 είμαι :P) Όχι,μην νιώθεις άβολα..Θα έρθει η στιγμή μην αγχώνεσαι! Πήγαινε στο θέμα: Ποτε ολοκληρωσατε πρωτη φορα?
Μήνυμα στις 22/5/2014 στις 01:59 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Ξαναπροσπάθησε..Όμως από ΚΟΝΤΑ!!!Έχω ζήσει και εγώ τέτοια κατάσταση και να σου που την αλήθεια και την 2η φορά όχι μου είπε..Τα ίδια μου είπε με εσένα.. Για να τα λέει τα εννοεί.. Αν όμως θες να προσπαθήσεις,προσπάθησε,δεν θα χάσεις και τίποτα.. Φρόντισε να είστε μόνοι! Καλή τύχη!! Πήγαινε στο θέμα: Θέμα σχετικά με αυτήν που αγαπάω...
Μήνυμα στις 18/5/2014 στις 12:17 @Κλάψιμο
Πολύ σωστό σε βρίσκω!!Ακριβώς,δεν ξέρουμε να εκτιμάμε πλέον.. (Για τον Dieftharmenos) Πήγαινε στο θέμα: Προβλήματα με γονεις |