Μήνυμα στις 28/4/2011 στις 18:15 @Διάφορα
πίστεψε με κανείς την πρώτη φορά που δίνει γλωσσόφιλο δεν ξέρει τον τρόπο... απλά βγαίνει... μην στεναχωριέσαι χαλάρωσε και όλα θα πάνε καλά... δεν χρειάζεται άγχος και στημένα πράγματα... ![]() Πήγαινε στο θέμα: Πως δείνουμε γλωσσόφυλο??
Μήνυμα στις 28/4/2011 στις 18:12 @Διάφορα
έχετε μιλήσει ποτέ ξανά ή θα είναι η πρώτη φορά που θα μιλήσετε? πες του κάτι σχετικό με τον λόγο που κάνει την επιτήρηση αυτός... πόσο χρονών είναι? σπουδάζει? ρώτα τον τι... κάτι τέτοιο... εσύ πόσο χρονών είσαι? Πήγαινε στο θέμα: Τι να του πω?
Μήνυμα στις 28/4/2011 στις 17:57 @Διάφορα
Αληθινή σημασία του ελληνικού αλφάβητου παιδιά δείτε και πείτε μου εσείς πιστεύεται σε κάτι τέτοιο??? και αν ξέρετε κάτι περισσότερο πάνω στο θέμα αυτό πείτε...
Πήγαινε στο θέμα: η αληθινή σημασία του Ελληνικού αλφάβητου
Μήνυμα στις 27/4/2011 στις 13:32 @Διάφορα
λοιπόν αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι μην στεναχωριέσαι... Δεν θα γίνεται πάντα αυτό απλά τώρα όπως είπαν και τα παιδιά δεν έχεις βρει τον κατάλληλο... Εγώ είμαι 17 χρονών και η μεγαλύτερη σχέση μου ήταν μια βδομάδα... είχα το ίδιο πρόβλημα με σένα... Μέχρι που βρέθηκε ένα παιδί(4 χρόνια μεγαλύτερο)και με έστρωσε... είμαστε μαζί σχεδόν τέσσερις μήνες που για μένα αυτό φάνταζε ακατόρθωτο στο παρελθόν... είναι να βρεις τον άνθρωπό σου αυτόν που θα σου δώσει την "σφαλιάρα" σου και θα στανιάρεις.... αυτά τα λίγα από μένα...
Πήγαινε στο θέμα: βαριέμαι/ξενερώνω γρήγορα...
Μήνυμα στις 23/4/2011 στις 12:34 @Διάφορα
όχι δεν με αναγκάζει πάντα να πηγαίνω εκκλησία... αλλά σε γιορτές όπως τα Χριστούγεννα και το Πάσχα όχι απλά με αναγκάζει να πηγαίνω εκκλησία αλλά να νηστεύω κιόλας... δεν το αναφέρω το θέμα γιατί έχω βαρεθεί να μαλώνουμε κάθε φορά... Αυτή είναι που το αναφέρει και λέει πράγματα παράλογα, όπως φοβάμαι για σένα, γιατί δεν έχεις να πιστεύεις πουθενά κι αυτό δεν είναι καλό ή είχα τον σατανά μέσα στο σπίτι μου και δεν το ήξερα και άλλα τέτοια.. έχει ξεφύγει λίγο...
Πήγαινε στο θέμα: περί θρησκείας
Μήνυμα στις 23/4/2011 στις 11:40 @Διάφορα
Γεια σας παιδιά.... Λοιπόν θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορείτε... είμαι 17 χρονών και επέλεξα να μην πιστεύω σε κανέναν θεό... η μαμά μου σαν χριστιανή στενόμυαλη δεν δέχεται την άποψη μου... έκατσα και της μίλησα αλλά το μόνο που κάνει είναι να με συγκρίνει με τους φίλους μου... με στεναχωρεί όταν το κάνει αυτό και της το έχω πει αλλά η απάντηση που παίρνω πάντα είναι ότι και εγώ στεναχωρώ αυτήν... γιατί δεν μπορεί να με δεχτεί έτσι όπως είμαι??? δεν την ζήτησα ποτέ να αλλάξει τα πιστεύω της αυτή πως ζητάει να αλλάξω τα δικά??? Πήγαινε στο θέμα: περί θρησκείας
Μήνυμα στις 31/1/2011 στις 20:52 @Μηχανήματα
μπορειται να με βοη8ησετε λιγο παραπανω παρακαλω????
Πήγαινε στο θέμα: error 400
Μήνυμα στις 31/1/2011 στις 20:36 @Μηχανήματα
παιδια εδς και κατι μερεσ μια φιλι μου θελει να μπει στο φεισ μπουκ και δεν μπορει τισ βγαζει ενα μυνημα error 400 bad request... μιπως ξερετε τι πρεπει να κανει? Πήγαινε στο θέμα: error 400
Μήνυμα στις 7/1/2011 στις 21:23 @Μηχανήματα
ευχαριστω πολυ ρε παιδια....!
Πήγαινε στο θέμα: Χρεώνομαι όταν κατεβάζω ταινίες; |