Μήνυμα στις 11/3/2011 στις 20:05 @Μηχανήματα
θα μπορουσα να σου πω οτι υπαρχει ενα στο torrentz το cs5 το οποιο μπορεις να το κατεβασεις σπασμενο και να κανει full update και ολλα χωρις να πληρωσεις τιποτα γραφωντας απλα adobe photoshop cs5 και κατεβαζεις το πανω πανω.Αλλα δεν στο λεω γιατι ειναι παρανομο.(Δεν φτεω εγω το ραδιο αρβυλα και ο χαρη κλιν... Εγω παντος ειλικρινα σου προτεινω να το αγορασεις και το συγκεκριμενο δεν κανει και πολλα μονο 805 euro.Χαζος εισε να καθεσε να το κατεβαζεις παρανομα? Πήγαινε στο θέμα: Adobe Photoshop
Μήνυμα στις 11/3/2011 στις 20:03 @Sex
Durex jeans η sensitive....Aυτα εχω συνηθησει παιρνω οτι βρω απο αυτα.Εχω φορεσει επιδης και duo και again αλλα νομιζω η αισθηση με τα durex δεν συγκρινεται.
Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικα προτιμησεις
Μήνυμα στις 11/3/2011 στις 19:50 @Διάφορα
Τωρα θα καθεσε να τσακωνεσαι και να σκας για μια κοπελα... Πρεπει να το καταλαβουν και οι φιλοι σου αυτο.Οι γκομενες γενικα αν δεν περναει το δικο τους μπλεκονται και γαμαν το πραμα ολοκληρο.Απλα πρεπει να μαθεις με τους φιλους σου να μην τις περνεται στα σοβαρα.Ειναι αγυριστα κεφαλια...Θα το καταλαβουν.Μην ξεκοψεις απλα παιξτω χαλαρος και βγες με αλλους να ξεσκασεις και θα δεις πως θα ερθουν μετα.Οσο για την αλλην απλα μην της ξανακανεις χαρη ξεκοψε και κρατα πισινες.Αστην να νομιζει πως θα ειστε φιλοι...Δεν σεβαστηκε οπως ειπες ουτε το σπιτι σου ουτε την αδερφη σου σου επαιξε μαλλον πουστια με τους φιλους σου.Τοτε συγνωμη αλλα καλυτερα αστην να γα,,,, αν το κανει καλα δεν θα σκασεις κιολας. Πήγαινε στο θέμα: τσακωμος με φιλους
Μήνυμα στις 11/3/2011 στις 19:41 @Διάφορα
Αυτο ειναι του τραγουδιου.Δεν υπαρχει σκετο.Μαλλον θα τ περδεψες με το theme των western η wildwest...Ισως να το εχει χρησιμοποιησει τι να πω.
Πήγαινε στο θέμα: τραγουδι
Μήνυμα στις 4/3/2011 στις 13:07 @Μηχανήματα
Αγοραζεις αυτο. Αυτο εχει ενα στικακι απο το οποιο περνας τα save μεσα στην καρτα.Επισεις με αυτο κανεις hack σε οτι παιχνιδι θελεις δες παραδειγμα στο you tube.δες Αν θες για τα save αγορασαι την εκδοση με το usb.Aν απλα για hackφ συμφαιρει να το κατεβασεις. Πήγαινε στο θέμα: ps2 saves
Μήνυμα στις 2/3/2011 στις 20:47 @Θ. Κλημεντίνη
Εχω μια ιδεα: Γιατι δεν γραφεσαι ποδοσφαιρο η μπασκετ? Πήγαινε στο θέμα: σχολες
Μήνυμα στις 2/3/2011 στις 20:41 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν θελει ντροπες απο μερος σου η να τον αφησεις γιατι θα τον χασεις.Θελει να ξεκινησεις με ενα για την μια μερα.Την αλλη να ανταλαξετε κινητα και μετα να βγειτε και να προχωρισεται.Θελει μεγαλα βηματα τωρα.Ειναι μικροτερος σου συναιπως καντον να εσθανθει "μεγαλυτερος" για να παρει θαρρος.Εγω οταν πηγαινα πρωτη γυμνασιου τα ειχα φτειαξει με μια 3 γυμνασιου και μαλιστα ειχα χωθει αναμεσα σε ζευγαρι.Αλλα μου εδεινε θαρρος οποτε μιλαγαμε και εκανε μπαμ οτι της αρεσα δεν κρυβοταν.Μου το επαιζε δηθεν οτι ειναι μικροτερη.Μου ελεγε πραγματα οπως με βρικες μικρη και με κανεις οτι θες (στα αστεια βεβαια) αλλα μου εδινε θαρρος και με ευτασε σε σημειο να κανω τρελες για αυτην και τα καταφερα.Σε εσενα συναιπως ειναι πολυ πιο ευκολα τα πραγματα.
Πήγαινε στο θέμα: μικρότερος
Μήνυμα στις 2/3/2011 στις 20:36 @Διάφορα
Περνας και για λυκειο και για γυμνασιο.Αυτο δεν σημενει πως πρεπει να επαναπαυθεις ομως.
Πήγαινε στο θέμα: γινετε να μηνεις ????
Μήνυμα στις 1/3/2011 στις 21:40 @Sex
Eιναι πολυ πολυ μικρο ρε που πας?Δεν ντρεπεσαι με αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: μεγεθοσ πεουσ
Μήνυμα στις 1/3/2011 στις 19:14 @Sex
Aν δεν ειναι σε χωρο με μικρα παιδια μπορεις...
Πήγαινε στο θέμα: φιλιομαστε |