Μήνυμα στις 26/3/2011 στις 21:06 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Oχι δεν ειχες.Με αυτο καθαρα η φιλη σου εδειξε οτι σε ζηλευει επιδη γουσταρει εσενα και οχι αυτην.Εξηγησε της πως εχουν οτι προτιμας να μην κανεις τιποτα μαζι του γιατι ειναι φιλη σου καιτ την αγαπας και αν αυτη συνεχισει και στην λεει τοτε κανε οτι θες.Θες να τα φτειαξεις μαζι του καντο.Δεν θες μην το κανεις και βρες αλλη φιλη.Πήγαινε στο θέμα: Τσακωμος για γκομενο
Μήνυμα στις 26/3/2011 στις 16:05 @Διάφορα
Θα την πηδαγα και χωρις να της παρω λεφτα... ![]() Πήγαινε στο θέμα: Αποψη για την Shakira
Μήνυμα στις 26/3/2011 στις 14:17 @Θ. Κλημεντίνη
Σημετεχει σε γιορτες?Πχ σε κανα χ0ρο του σχολειου η θεατρικες παραστασεις? Αυτος ειναι ο καλυτερος τροπος προσεγγισης.Η αποψη μου ειναι οτι πρεπει να μιλισεις σηντομα ας φας χιλοπιτα εξαλου του χρονου 90% θα την χασεις.Τουλαχιστον ετσι θα ισυχασεις και ισως καταφερεις να την γνωρισεις και αφου θα την γνωρισεις θα εχεις ελπιδες να παιξεις τα χαρτια σου και στο μελλον. Πήγαινε στο θέμα: Γουσταρω μεγαλυτερη που δεν την ξερω
Μήνυμα στις 26/3/2011 στις 13:52 @Sex
Θα σου πω να τον χωρισεις...
Πήγαινε στο θέμα: είμαι η δουλάρα του
Μήνυμα στις 26/3/2011 στις 13:48 @Διάφορα
Σε καταστηματα που πουλαν ειδη κηπουρικης και σε μερικα ανθοπολεια.Θελει προσοχη ομως γιατι ειναι υσχηρη βαση και μπορει να παθεις εγκαυμα.Να προσεχεις ειδικα τα ματια σου. Iσως σε ενδιαφερει Πήγαινε στο θέμα: smoke bomb
Μήνυμα στις 24/3/2011 στις 23:43 @Sex
(Με αυτο που θα διαβασεις δεν προκειται να βοηθηθεις καθολου.) Βασικα αμα ησουν σε σχεση μαζι μου και μου το εκανες αυτο και το μαθαινα θα σε "σκοτωνα".Τωρα που δεν εισε το βλεπω πολυ λογικο καθως πιστευω οτι το σεξ δεν ειναι και κατι το σπουδαιο για να χαλασει μια σχεση.Δεν ειναι και κατι που λερωνεσαι και μετα σε σημαδευει και σου κλινει τους δρομους.Δεν ειναι τιποτα παραμονο μια αναγκη να ικανοπιηθεις και να ικανοπιοιησεις καποιον που γουσταρεις η με λιγα λογια θες να κανεις φαση.Και εγω παντος εχω κερατωσει κοπελα με την οποια δεν καταφερα ποτε ουτε θελω πλεον να κανω κατι μαζι της. Πήγαινε στο θέμα: Κέρατο
Μήνυμα στις 24/3/2011 στις 17:07 @Διάφορα
Mπα καθολου επιθετικος κανε την δουλεια σου. Κοιτα να δεις φαινεσαι για ατομο που γνωριζεις πολλα για αυτα και εγω απλα επιδη ειμε ασχετος απο το θεμα λεω οτι βλεπω.Τεσπα σε διαδηλωσεις με την ενια διαδηλωση δεν εχω κατευει ποτε παω πασο λοιπον παντος απο τι βλεπω σημερα λεω σημερα καμια μα καμια δεν μου φαινεται μη κατευθυνομενη βλεποντας παντα οτι ολλες εχουν βια ,ζημιες και την πληρωνουν ανθρωποι οι οποιοι δεν φταινε.Αυτα που ειπες περι διαδειλωσεις αναρχικους και ολλα τα σχετικα μου φενονται αγνωστα και αδιαφορα.Δεν επελεξα ουτε εχω σκοπο να μαθω για την πολιτικη.Δεν στηριζω κανενα απολυτος κομα αδιαφορω.Θα αντιδρασω με τον δικο μου τροπο οταν ερθει στιγμη.Θα παρω μερος σε διαδηλωση που θα ξερω πως το 90% θα πηγαινει γιατι το θελει και ξερει τον λογο οπου εκει θα εχει και επιτυχια.Σημερα το 80% με βαση αυτο που εγω σαν ασχετος πιστευω παει απλα για να παει αφεινοντας παντα να την πληρωνουν αυτη που πυθονται παντα ευκολα.Και θα συνεχισω αν πιστευω οτι δεν μπορουμε να τα ριχνουμε ολλα σε αυτους.Τοσα χρονια το βλεπαμε και δεν αντιδραγαμε λοιπον?Τωρα πολοι απο εμας προσπαθουμε να το αλλαξουμε αλλα ειναι αργα.Δεν παιρνω το μερος των πολιτικων ισα ισα μπορω να σας πω τους απεχθανομαι αλλα το μονο σηγουρο ειναι οτι ξερω να αναλαμβανο της ευθυνες μου και μπορω να λεω ναι οτι φταιω και εγω.Ισως τα βλεπεται διαφορετικα εγω δεν εχω σκοπο να σας αλλαξω γνωμη μπορει να εχεται και δικιο παντος εγω δεν αλλαζω. 1)Οι ξενοι μας βοηθησαν δωραιαν?Υπηρχαν και φιλλενηνες ευτυχως... 2)Μεσα σε αυτα που χρωσταμε δεν ειναι και το δανειο απο απο τον Κολοκοτρωνη. Τωρα εξακολουθουν να υπαρχουν φιλελληνες μα δεν εχουν μεσο να μας βοηθησουν και ναι οι ξενοι Γερμανοι,Αμερικανοι κυριως κοιταν πως να μας πιουν το εμα και οχι τροπους να μας βοηθησουν... Πήγαινε στο θέμα: πτώχευση ελλαδας
Μήνυμα στις 23/3/2011 στις 20:26 @Διάφορα
Hello....Στην ουσια θελουμε δεν θελουμε.Συμφερει δεν συμφερει η δικη μας πτωχεψει.Ειναι σαν να ειμαστε σε κατι χειροτερο απο πτοχεψη.Η δηθεν κυβερνητες μας αδιαφορουν αφου ειναι γεννημενη αμερικανοι τεσπα... Εμεις οι ιδιοι βαζΩ και εμενα δεν λεμε να συμορφωθουμε κοιτωντας αν οχι παντα τις περισσοτερες φορες το πως θα βγαλουμε λεφτα.Μας εχουν μετατρεψει σε ασκοπους υπερκαταναλωτες και τεμπελιδες.Δεν θελω να επεκταθω νιωθω αβολα το θεμα παντος ειναι οτι ναι μεν φτενε οι μαλακες που μας κυβερνανε (συγνωμη) αλλα ναι φταιμε και "εμει" σαν πολιτες που κοιταμε το συμφερον μας και λειτουργουμε ως προβατα κανοντας που και που ψευτοδιαδειλωσεις με σκοπο και παλι κατι ασχετο που πολλες φορες γινετε επιτιδευμενα απο τριτους...Δυστηχως αυτο θεωρω πως θα κρατησει πολλες δεκατιες και το αποτελεσμα θα ειναι να ξεπουληθουμε και εμεις και οι Ελλαδα.Και ισως ναι η πτωχεψη μας να μην συμφερει αλλα ο απολυτος ελενχος που θα μας ασκουν θα ειναι κατι καταστροφικο τοσο για το εθνος μας και τα εθιμα μας τοσο και για τη ταυτοτητα μας.Εγω πιστευω πως αυτος ο πληρης ελενχος που θα γινεται ολο και πιο εντονος χρονο με το χρονο θα ειναι πολυ πιο χειροτερος απο τηνπτωχεψει,διοτι αυτος θα γινεται,απο ΞΕΝΟΥΣ!!! Πήγαινε στο θέμα: πτώχευση ελλαδας
Μήνυμα στις 23/3/2011 στις 16:08 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Περισοτερο γυμναζει τους μοιρους τους γλουτους και γενικα τα ποδια.Δεν χανεις ιδιετερο λοιπος απο αυτο ουτε κανεις κοιλιακους.Ενοω οτι κανεις αλλα ειναι καλυτερα να κανεις με τις παλιες μεθοδους.Με το στεπ γυμναζεις ελαχιστα τους κατω κοιλιακους.Αν θες παντος καλυτερα αποτελεσματα ειναι καλο να το συνδιασεις κρατοντας βαρακια η λαστιχα τα οποια σε συνδιασμο με συγκεκριμενες κινησεις γυμναζεις ολλο το σωμα.Νομιζω ομως πως τα κλασικα ροκανισματα πουσαπς και ολλα τα συναφοι ειναι οτι καλυτερο μπορεις να κανεις για γραμωση. Πήγαινε στο θέμα: Στεπ-Γυμναστικη
Μήνυμα στις 23/3/2011 στις 16:02 @Sex
Δεν βγαινουν παντα.Πρεπει να εισε καυλωμενος για να ξεκινησουν να βγαινουν.Ειναι για λιπενουν την ουριθρα ωστε να βγαινει ευκολα το σπερμα. Το χρωμα ειναι διαφανες και εχει την υφη σπερματος.Δεν μενεις εγκυος απο αυτα αλλα πρεπει να κρατας επφυλαξεις διοτι περιεχουν σπερμα. Πήγαινε στο θέμα: Προκαταρκτικα υγρα πεους |