Μήνυμα στις 4/4/2011 στις 11:06 @Sex
3 Φορες την ημερα τουλαχιστον.Στην λεκανη.Σε χαρτι και στην ντουζιερα αν κανω μπανιο.Εχει τυχει να χυσω και στα χερια σπανιως βεβαια και δεν το κανω σχεδον ποτε οχι γιατι τα συχαινομε απλα ειναι δυσκολο να τα καθαριζω μετα και βαριεμαι.
Πήγαινε στο θέμα: Που τελιωνετε; ΣΟΣ
Μήνυμα στις 3/4/2011 στις 19:22 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Iσως ζορησες το ημενα και αν δεν καταφερατε να τον κοψεται ειναι πολυ πυθανον να ξαναπονεσεις.Δεν υπαρχει λογος θεωρω να ανυσηχεις απλα πες του την αλλη φορα να ξαπλωσει μπρουμητα αυτος και να το κανεις εσυ σιγα σιγα οπως σε βολευει.Αν τον εμπιστευεσαι θα ηταν καλυτερο να ειναι αυτος απο πανο και με την δικη σου καθοδιγηση να τον αφηνεις να ισχωρει.Θα πονεσεις λιγοτερο αλλα λογικα ο πονος δεν θα συγκρινεται με την αλλη χαρα που θα νιωθεις.Μετα θα εισε κομπλε και δεν νομιζω να ξαναπονεσεις.Πήγαινε στο θέμα: θέλω βοήθεια
Μήνυμα στις 3/4/2011 στις 19:17 @Sex
Δεν ξερω αν οντος ειναι εικοση τα λεπτα που δεν πρεπει να ξεπερνας αλλα σηγουρα απο την στιγμη που δυσκολεβει την κινητικοτητα του αιματος υπαρχει κινδυνος να παθεις βλαβη για αυτο λενε με την παραμικρη ενοχληση να το βγαλεις.Τεσπα ερχεσε κανονικα σε οργασμο απλα το πεος ειναι πιο σκληρο και καθηστερει να πεσει.
Πήγαινε στο θέμα: Cock Ring
Μήνυμα στις 3/4/2011 στις 14:22 @Διάφορα
Φυσικα και δεν ενοώ αυτό το μέρος xxxxxx@gmail/hotmail/ect.com. Ενοώ το αυτό.xxxxx@gmail/hotmail/etc.com Kαι γιατί? Δεν υπάρχει καποιος λόγος απλά περιέργια να δω τι χρησιμοποιούν ποιο πολοι και για ποιόν λογο.Εγω χρησημοποιω hotmail χωρις να ξερω γιατι απλα ετυχε.Εσεις? Ευχαριστω, όσους απαντησουν στην χαζοερώτηση μου... Πήγαινε στο θέμα: Tι μορφή email έχετε και γιατί?
Μήνυμα στις 3/4/2011 στις 09:34 @Sex
Ουτε μενα με εχει πονεσει ποτε.Ουτε καν την πρωτη φορα.Απλα μερικες φορες εχω νιωσει την κλωστη που εχουμε στο κατω μερος να τεντωνει τοσο και νιωθω οτι θα κοπει.Για πες μου το πετσακι ειχε κατεβει τελειως?Μηπως ηταν η κλωστη και σε σενα?Την αλλη μετα ηταν ελαφρος κοκκινο απο κατω και ηταν λες και εχει γδαρθει?
Πήγαινε στο θέμα: exw provlima
Μήνυμα στις 3/4/2011 στις 09:31 @Sex
Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...Αν σε φτειαχνει δεν υπαρχει τιποτα το κακο. Προσωπικη σου ζωη ειναι δεν αναγκαζεις κανεναν.Οποτε ειναι ολλα οκ. Πήγαινε στο θέμα: αυνανισμος και σπερμα
Μήνυμα στις 2/4/2011 στις 14:31 @Μηχανήματα
Οπερα η γοογλε χρομε....
Πήγαινε στο θέμα: παιδια μια μικρη βοηθεια
Μήνυμα στις 1/4/2011 στις 22:55 @Διάφορα
The same with the lady...Το κολυμβητηριο ειναι το καλυτερο και μπορει να σου προσφερει πολλα.Εχω περασει και απο γυμναστηριο αλλα το συνδιαζα παντα με κολυμβηση.Τωρα εχω σταματησει και πιστεψεμαι και μονο το κολυμβητιριο κανει καλη δουλεια.Επισης πολυ καλο ειναι να γραφτεις και σε σχολη kick-boxing.Οχι απαρετητα να πλακωνεσαι απλα για την προπονηση.Ο ξαδεργφος μου παει δυο χρονια τωρα και εχει φτιαξει απιστευτο σομα.Το ιδιο εχω και εγω σκοπο...Καλη τυχη. Πήγαινε στο θέμα: να παω Γυμναστηριο η δεν εχει νοημα
Μήνυμα στις 1/4/2011 στις 00:26 @Θ. Κλημεντίνη
Aυτα που ειπε ο Pelvic_Thrust ειναι ακριβως οτι θα σου ελεγα.Δεν ειναι 20 αντε 21 να πεις ενταξι.Αλλα και εσυ ρε παιδι μου εισε 14 πυθανον να μην εισε και πληρη αναπτυγμενη και θες να πας με 26χρονο?Βρες ενα αγορακι στην υλικια σου να μαθεται ο ενας τον αλλον και μεσα απο μια σχεση να εισπραξεις αυτα που θες.
Πήγαινε στο θέμα: Έχουμε μεγάλη διαφορά υλικία
Μήνυμα στις 31/3/2011 στις 22:13 @Διάφορα
Καλα δεν εχει αδικο.Αλλα θα σου πω κατι που ισως και να σου φτειαξει το κεφι...Εχω εναν φιλο που ο πατερας του βρισκεται στην ζωη και δεν εχει χωρισει με την μανα του αλλα ειναι σε κατι σαν διασταση.Στο ιδιο σπιτι την ζωη μου την ζωη σου.Λοιπον και η μανα του και ο πατερας του λοιπον συναντιεται με αλλα ατομα.Το καταλαβαι ο φιλος μου στην τεταρτη δημοτικου δεν το συζητησαμε αλλα το ηξερα απο κουτσομπολιο.Τωρα εχει παθει ανοσια και δεν τον ενδιαφερει ουτε αυτον ουτε την αδερφη του. Ενταξι δεν ειναι το ιδιο αλλα ειναι καπως τρελο να αντεχουν τα παιδια σε τετιες καταστασεις...Εσενα ισως σου παρει λιγο καιρο να το συνηθησεις αλλα με τον καιρο ισως σου περασει.Συγουρα θα λυπασαι τον πατερα σου αλλα αν το καλοσκευτεις ο πατερα σου εναντιθεση με τον πατερα του φιλου μου ο οποιος ειναι ζωο και σε καμια περιπτωση δεν σεβεται τα ιδια του τα παιδια καλα καλα θα αγαπουσε την μανα σου και ισως να ηθελα να ξαναφτιαξει την ζωη της για να μην νιωθει μοναξια. Πήγαινε στο θέμα: Η μαμά μου έχει φίλο... |