Μήνυμα στις 7/3/2008 στις 13:44 @Διάφορα
ψάξε στο google,όλο και κάτι θα βρεις!
Πήγαινε στο θέμα: μια βοηθεια!
Μήνυμα στις 4/3/2008 στις 14:37 @Διάφορα
μόνο αυτό όλη μέρα?? όντως καλύτερα να πας σ ένα διατροφολόγο να σου πει τι πρέπει να κάνεις.44-45 κιλά είναι πολύ λίγο για την ηλικία σου.βέβαια θα πρέπει τα κιλά αυτά να είναι ανάλογα και με το ύψος σου. Πήγαινε στο θέμα: διατροφη
Μήνυμα στις 27/2/2008 στις 14:24 @Διάφορα
κοίτα,όταν προσωπικά όταν κοιτάω κάποιον πρώτη φορά,πρώτα βλέπω τον εξωτερικό του κόσμο,πόσο όμορφος είναι,πόσο με ενθουσιάζει,πως ντύνεται κτλ.αργότερα ψάνω να δω τι γίνεται στον εσωτερικό του κόσμο,αν είναι καλό παιδί,πώς φέρεται και γενικά τα εσωτερικά του χαρακτηριστικά κι αυτά είναι που μετράνε περισσότερο. τι να το κάνεις κάποιον που είναι ωραίος και έχει χάλια χαρακτήρα?να ''πουλάς μούρη''?πάνω από όλα είναι ο σεβασμός,η ελικρίνεια,η αγάπη,το ενδιαφέρον που δείχνει,γενικά τα καλά του χαρακτήρα του που κάνουν μια κοπέλα να νιώθει όμορφα,να την κάνει να νιώθει μοναδική...πάντα όμως για τις περισσότερες κοπέλες ένα ρόλο,εστω και μικρό,παίζει και η εμφάνιση. Πήγαινε στο θέμα: Για κοπέλες μόνο
Μήνυμα στις 27/2/2008 στις 14:13 @Θ. Κλημεντίνη
Στους γύρο δεν είσαι υποχρεωμένη να πεις τίποτα.Αν είναι φίλοι και σε καταλαβαίνουν θα σε βοηθήσουν και θα σε υποστηρίξουν από μόνοι τους. Όσο για τους γονείς σου,μπορείς να πιάσεις είτε τον πατέρα σου,είτε τη μητέρα σου,εκείνον που έχεις τις καλύτερες σχέσεις και μιλάς πιο ανοιχτά,και να μιλήσεις ξεκάθαρα.να πεις πως πραγματικά νιώθεις και πως αισθάνεσαι και σίγουρα θα σε καταλάβουν ως κόρη τους. Πήγαινε στο θέμα: Ti ginete otan...
Μήνυμα στις 27/2/2008 στις 14:07 @Θ. Κλημεντίνη
συμφωνώ.και επίσης οτί οι μαθητές πλέον,τουλάχιστον στο δικό μου το σχολείο ισχύει,δε διαβάζουν για τα μθήματα του σχολείου,αλλά για τα ιδιαίτερα και το φροντιστήριο έτσι όπως έχουμε καταντήσει.Επίσης οι περισσότεροι καθηγητές δε δουλεύουν σωστά στο σχολείο,αφού θεωρούν δεδομένο ότι οι μαθητές πηγαίνουν φροντιστήριο και επίσης θέλουν προσεγγίσουν μαθητές για να τους πάρουν στο ιδιαίτερο.Είναι απαράδεκτη ή κατασταση και δυστυχώς αλλαγή δεν προβλέπω να γίνεται...
Πήγαινε στο θέμα: Η αβεβαιότητα στις Εξετάσεις...
Μήνυμα στις 26/2/2008 στις 20:48 @Θ. Κλημεντίνη
σε καταλαβαίνω απολύτως...καποιοι καθηγητές είναι εκτός ''συστήματος''!
Πήγαινε στο θέμα: Η αβεβαιότητα στις Εξετάσεις...
Μήνυμα στις 26/2/2008 στις 18:35 @Θ. Κλημεντίνη
λογοτεχνία και αρχαία κατεύθυνσης...Δύο μαθήματα αβεβαιότητας στις Πανελλήνιες. Είχαμε διαγώνισμα Αρχαία την προηγούμενη βδομάδα κ στη μετάφραση,που η μετάφραση είναι συγκεκριμένη (υποτίθεται) και μαθαίνεται,μου έκοψε μσό βαθμό απ τις 5 μονάδες.Δε με απασχολεί ότι μου κόπηκε αυτή η μισή μονάδα,σιγά τι είναι!Άλλο είναι το θέμα.Σύμφωνα με τη μετάφραση που έχω και διαβάζω,την οποία μου έχει δώσει η μητέρα μου που είναι φιλόλογος και το έχει ψάξει πολύ το θέμα,όλη μου η μετάφραση ήταν σωστή.Αλλά όμως ο καθηγητής μου έχει κάποιο βοήθημα του εμπορίου και κάποια σημεία μου τα πήρε λάθος. Επίσης,στα Κείμενα,αν κοιτάξουμε τις απαντήσεις σε καθένα βοήθημα ξεχωριστά,βλέπουμε ότι ο κάθε συγγραφέας έχει διαφορετικές απόψεις κ απαντήσεις κ έτσι δε ξέρουμε κι εμείς οι υποψήφιο από ποιο βιβλίο να διαβάζουμε είτε για σχόλια είτε για τις απαντήσεις,αφού στο σχολείο δε γίνεται η κατάλληλη προετοιμασία κ δε δίνονται απο το Υπουργείο συγκεκριμένα βιβλία για τη σωστή μελέτη των μαθητών. Και ντάξει,στο σχολείο δε με νοιάζει ιδιαίτερα,το θέμα είναι στις Πανελλήνιες τι θα γίνει..Γιατί οι εξεταστές είναι δυνατον να διορθώνουν από ένα συγκεκριμένο βοήθημα που εγώ και άλλοι μαθητές δεν έχουμε και τις απόψεις ή τις μεταφράσεις του Χ συγραφέα της τάδε έκδοσης που διαβάζουμε 1 χρόνο τώρα να τις θεωρούν λάθος και αυτό έχει τύχει!Τότε τι γίνεται??? Αυτή είναι μία απ τις ''λίγες'' δυσαρέσκειές μου απέναντι στο ''τέλειο'' εκπαιδευτικό σύστημα που έχουμε..! Πήγαινε στο θέμα: Η αβεβαιότητα στις Εξετάσεις...
Μήνυμα στις 14/2/2008 στις 15:07 @Θ. Κλημεντίνη
υπάρχουν περιπτώσεις που όταν μια αλήθεια είναι σκληρή,πικρή κ πληγώνει να χαλάει μια οποιαδήποτε σχέση (φιλική, ερωτική, οικογενειακή,κτλ).πολλές φορές λέμε την εκφραση ''θέλουμε να μας λένε την αλήθεια μα φοβόμαστε να την ακούσουμε'',που όντως ισχύει,γιατί σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχουν αλήθειες που μας εκπλήσσουν αρνητικά κ που μας πληγώνουν. λένε ότι αξίζει είναι δύσκολο και η αλήθεια αξίζει να λέγεται,όσο δύσκολη κι αν είναι,φιατί μονο έτσι υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης.τώρα για το αν χαλάσει μια σχέση εξαρτάται από το άτομο,απ το πόσο σκληρή είναι αυτή η αλήθεια και απ το πώς θα ο πάρει,αν και πρέπει να εκτιμάμε μια αλήθεια που μας λένε όσο πικρή κι αν είναι. Πήγαινε στο θέμα: Ειλικρινία ή Ψέμα?
Μήνυμα στις 13/2/2008 στις 15:39 @Θ. Κλημεντίνη
koita,to kinito einai ena apsixo meso omilias...prepei na vlepeis tis antidraseis k eidika ta matia otan milas me kapoio atomo.to katallilotero einai na milisete apo konta...me vathies anases k ligi psixraimia,tha ta katafereis!
Πήγαινε στο θέμα: problima
Μήνυμα στις 12/2/2008 στις 14:35 @Θ. Κλημεντίνη
η προσπάθεια μετράει!πάρε και βοήθεια απ τους φίλους σου μπας κ σου ανέβει λίγο το ηθικό!:)
Πήγαινε στο θέμα: problima |