Μήνυμα στις 26/9/2012 στις 00:03 @Θ. Κλημεντίνη
φίλε ηρέμησε, τρίτη γυμνασίου είσαι... αφου τη θέλεις και σε θέλει δεν υπάρχει λόγος να το σκέφτεσαι, μικρός είσαι ακόμα, κοίτα να περνάς καλά... και δεν νομίζω ότι θα επηρεαστεί τόσο πολύ η καθημερινότητά σου... αμα θες όλα τα προλαβαίνεις, έγω πάω τρίτη λυκείου και έχω σχέση και δεν έχω κανένα θέμα ούτε με το σχολείο ούτε με το φροντιστήριο πύτε με τίποτα... όπου υπάρχει θέληση υπάρχει και τρόπος...
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω;
Μήνυμα στις 25/9/2012 στις 14:45 @Θ. Κλημεντίνη
δεν είπα ότι δεν υπάρχουν τέτοια κορίτσια άλλα μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας, συνήθως τα αγόρια έχουν τέτοια συμπεριφορά...
Πήγαινε στο θέμα: τι βλαμενα αγορια που υπαρχουν
Μήνυμα στις 24/9/2012 στις 23:59 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπόν θα συμφωνήσω μαζί σου.. κατα τη γνωμη μου και αυτο στο λέω και εμπειρικά οι περισσοτεροι είναι ανώριμοι, δεν ξέρουν τι θέλουν, μας έχουν για να περνάνε την ώρα τους, μας χρησιμοποιούν και στο τέλος μας πληγώνουν... μη τους βάζουμε όλους όμως στο ίδιο τσουβάλι, δεν είναι όλοι έτσι και πολλές φορές ακόμα κι αυτοί που είναι έτσι όταν βρουν τη κατάλληλη στρώνουν...
Πήγαινε στο θέμα: τι βλαμενα αγορια που υπαρχουν
Μήνυμα στις 24/9/2012 στις 23:52 @Θ. Κλημεντίνη
μη το πολυσκέφτεσαι, κάνε αυτό που νιώθεις, αν θες να μιλήσετε πήγαινε, δεν έγινε κάτι, άλλωστε αυτός είναι που είπε στον κολλητό σου ότι θέλει να πας από εκεί και όπως είπε και ο nicolas παραπάνω καλύτερα να μετανοιώνεις γι αυτά που έχεις κάνει παρά γι αυτά που δεν έχεις κάνει...
Πήγαινε στο θέμα: Να παω να του μιλησω η οχι?
Μήνυμα στις 24/9/2012 στις 19:48 @Sex
ναι, ε??? τι να πω??? όπως τη βρίσκει ο καθένας.... Πήγαινε στο θέμα: πως προκυπτει μια φαση;
Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 23:26 @Θ. Κλημεντίνη
λογικό είναι δεν μπορείς να τον ξεγράψεις έτσι απλά, σε καταλαβαίνω απόλυτα, χώρισα πριν ένα μήνα και ακόμα δεν το έχω ξεπεράσει τελείως, αλλά θα πρέπει να τον ξεχάσεις και να προχωρήσεις, και μην κάνεις τη βλακεία να κλειστείς στον εαυτό σου και να ρίχνεις το φταίξιμο σε σένα, να βγαίνεις όσο μπορείς, να γνωρίσεις νέο κόσμο, να είσαι διαρκώς απασχολημένη, να μη τον ξαναδεις ή του ξαναμιλήσεις και θα δεις που σε λίγο καιρό θα τον έχεις ξεπεράσει εντελώς....
Πήγαινε στο θέμα: Απλη φαση...
Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 23:05 @Sex
να πω την αλήθεια δεν το έχω ξανακούσει αυτό, και δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό, τι πάει να πει κανονίζουν μέρα και ώρα???? πολύ απότομο μου φαίνεται, δεν νομίζω ότι θα το έκανα ποτέ, δεν ξέρω εγώ θέλω να υπάρχει και λίγο παιχνίδι, να νιώσω άνετα με τον άλλον όχι έτσι άντε άντε να κάνουμε ότι είναι να κάνουμε και τέλος...
Πήγαινε στο θέμα: πως προκυπτει μια φαση;
Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 22:38 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:απο όσα λες δεν υπάρχει περίπτωση να καταλάβουν τίποτα οι γονείς σου, κάντο μη το σκέφτεσαι και μη φοβάσαι καθόλου, θα προσέχεις μόνο λίγο να μη σας δει κανείς και σε καρφωσει στους δικούς του, θα έχεις ενημερώσει τη φίλη σου μη πάρει κανένα τηλέφωνο σπίτι ή τη πετύχει κάπου η μάνα σου και γίνει μαλακία... άντε και να περάσεις καλά!!! α! και να θυμάσαι καλύτερα να μετανοιώνεις για πράγματα που έχεις κάνει παρά για πράγματα που δεν έχεις κάνει....Πήγαινε στο θέμα: Παιδιαααα !! βοηθεια πλζζ !!
Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 22:28 @Κλάψιμο
θα συμφωνήσω με τον απο πάνω... φίλε χαλάρωσε, 17 χρονών είσαι μη τρελαίνεσαι, απλά να είσαι ο εαυτός σου, μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά... και χυλόπιτα να φας δεν τρέχει, ούτε ο πρώτος θα είσαι ούτε ο τελευταίος, δεν είμαστε και τόσο δύσκολες θέλουμε απλά κάποιον που να ενδιαφέρεται και να μας το δείχνει....
Πήγαινε στο θέμα: Χμμμμ
Μήνυμα στις 23/9/2012 στις 22:17 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:ε όχι και έτσι ξερά ρε φίλε, πρέπει να γίνει λίγο παιχνίδι, να μιλήσεις με τον άλλο, να φλερτάρεις, να έρθετε πιο κοντά και η φάση θα έρθει απο μόνη της....Πήγαινε στο θέμα: πως προκυπτει μια φαση; |