Μήνυμα στις 26/11/2010 στις 22:57 @Διάφορα
Μια χαζή ερώτηση... Επιτρέπεται σε ανηλίκους να μετακινούνται με το μετρό μόνοι τους; Κάπου άκουσα οτι υπάρχουν ποινές αν πιασουν ένα παιδι μόνο του στο μετρό χωρις ενηλικα μαζι. Πήγαινε στο θέμα: Ανήλικοι στο μετρό
Μήνυμα στις 14/11/2010 στις 22:14 @Μηχανήματα
Ψαχνω το msn 2009 & γενικοτερα μια παλαιοτερη εκδοση του με την οποια οταν πας να βαλεις καμερα στον αλλον εχεις 2 επιλογες: -εμφανιση με καμερα web (εικονα μονο) -βιντεοκληση (δλδ εικονα και ηχο μαζι) και ολα αυτα στα ελληνικα. Μπορειτε να βοηθησετε? Πήγαινε στο θέμα: msn cam
Μήνυμα στις 14/11/2010 στις 21:41 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μπορει να τον εσπασε, αλλα μπορει και να τον τραυματησε για να ειδες λιγο αιμα. Δλδ μπορει να εισαι ακομα παρθενα. Το αιμα που ειδες, πως ηταν; Ηταν καθαρο κοκκινο αιμα;Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλο κ παρθενικος υμμενας
Μήνυμα στις 12/11/2010 στις 16:50 @Μηχανήματα
Γεια σε ολους.... Τις τελευταιες μερες μπαινω στο mail μου και βλεπω να μου στελνονται κατι μηνυματα απο ασχετες σελιδες τυπου MasteringHoldem.com που λενε οτι εχω δημιουργησει λογαριασμο σε αυτες... Βλεπω το username μου κι εναν κωδικο απο κατω που δε μου λεει τπτ. Εγω ομως δεν θυμαμαι εχω επισκευτει καμια απ αυτες τις σελιδες για να ανοιξω λογαριασμο!! Τι λετε να γινεται? Να μου κλεψαν τον κωδικο στο mail και φτιαχνουν accounts οπου βρουν?!? Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με mail
Μήνυμα στις 11/11/2010 στις 00:25 @Διάφορα
Θριλερς The Ring(s) The Grudge(s) ειναι και πολλες... Mirrors Paranormal activity BOO Silent Hill (πρεπει να χεις παιξει τα παιχνιδια για να καταλαβεις) Bloody Mary Hostel Dawn of the Dead Stay alive Ψυχώ THE BURNT OFFERINGS 9η πυλη Πήγαινε στο θέμα: Ταινίες
Μήνυμα στις 11/11/2010 στις 00:11 @Διασκέδαση
Μάνος Μάναρος Μάνος Μάνου Πήγαινε στο θέμα: ονομα για facebook
Μήνυμα στις 2/11/2010 στις 16:22 @Διάφορα
Ο Τωνης Λυκουρεσης με το "σκλαβοι στα δεσμα τους" (2008).Εξαιρετικη ταινια. Πηρε & 10 βραβεια στο Φεστιβαλ Κινηματογραφου Θεσσαλονικης.(επαιζε & ο παπαχρονης)
Πήγαινε στο θέμα: Τον αγαπημένο σου σκηνοθέτη
Μήνυμα στις 2/11/2010 στις 16:16 @Θ. Κλημεντίνη
Καθολου δυσκολο αφου λες οτι ειναι κι αυτη θετικη. Δειχνε κι εσυ το ενδιαφερον σου (οσο σε παιρνει) και να της πετας υπονοουμενα ;)
Πήγαινε στο θέμα: Πως να την κατακτησω?? |