Μήνυμα στις 19/5/2011 στις 19:11 @Μηχανήματα
Όπως ολοι σας δεν γνωριζεται ειμε λατρης των κλασικων παιχνιδιων ps1 και οταν τα βλεπω συγκηνουμε γιατι μου θυμηζουν τα παιδικα μου χρονια. Ψαχνω λοιπον ενα site το οποιο να πουλαει psx (pal) games σε λογικες τιμες.Βρηκα αρκετα μπορω να πω στο ricardo αλλα ειδα κατι τριανταρια που κοστιζουν και πενηνταρια και ειπα δεν γαμ...ται.Εχω αγορασει 2 games 4 ευρω απο βιντεοκλαμπ και οταν τα βρισκω στο internet παρολο που ειναι μεταχηρισμενα ειναι πανακρυβα.Θα ηθελα καποιος να με φωτισει κατευθυνοντας με που να ψαξω.Σας ευχαριστω εκ των προτερων απο τα βαθει τις καρδιας μου(απο τα πολλα βαθει). Πήγαινε στο θέμα: PSX Games (PAL)
Μήνυμα στις 18/5/2011 στις 23:19 @Sex
Koιτα η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και κατι το φυσιολογικο.Εχω ξανακουσει παρομια περιστατικα αλλα οχι ετσι οπως το περιεγραψες εσυ.Για να το επανελαβες πολλες φορες σημενει οτι σου αρέσει και δεν ειναι απλα μια περιεργια.Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι το τι σε εφερε σε αυτη την θεση.Αν δεν εχει πρόβλημα και δεν σε φερνω σε δυσκολη θεση θα μου απαντουσες στις παρακάτω ερωτήσεις? 1)Εισε ωραία κοπελα περιτριγυρίζεσαι απο αντρες γενικά?(με ηλικρινια και αντικειμενικοτητα) 2)Τι βρισκεις σε ενα κατοικιδιο παραπανω απο εναν αντρα?Ενοω σε σχεση με εσενα τι νομιζεις οτι ειναι αυτο που σε κανει να εσθανεσαι καλυτερα με τον σκυλο?Πχ (καθαρα δικη μου αποψη)Νιωθεις οτι για τους αντρες δεν εισαι αρκετα καλη ενω για εναν σκυλο θα ησουν θυσαβρος?Η το αντιθετο. Η δυο ηταν χαζη και λιγο ασαφη ερωτηση που περιελαμβανε πολλες αλλα δεν ηξερα ποσο πιο απλα να τα παρουσιασω. Πήγαινε στο θέμα: νιωθω περιεργα τωρα αλλα....
Μήνυμα στις 18/5/2011 στις 13:00 @Διάφορα
Γραψου κολυμβητιριο και μεχρι τα 15 σου αν γραφτεις ειδικα σε αγωνιστικο θα εισαι γυμνασμενος,γραμομενος και αδυνατισμενος.Μην περιμενεις τουμπανο αλλα θα εχεις ενα ωραιο φυσικα χαμενο σωμα και απαλαγμενο απο κιλα με αριστη φυσικη κατασταση και θα επιρεασει θετικα την αναπτυξη η ασκηση με το νερο απο το να στεριθεις τροφες που ειναι απαρετητες για σενα τωρα.Αν και μερικες καμσεις δεν θα σου προξενουσαν κανενα προβλημα και καλο θα ηταν να κανεις κανα τριαρι σετ των 15 ημερισιως.
Πήγαινε στο θέμα: Εκγυμναση
Μήνυμα στις 17/5/2011 στις 19:35 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καθιστε ρε παιδια...Εισαι 1.75 104 κιλα.Απλα οπως ειπες και μονος σου εισε πολυ παχης.Το λιπος κρυβει πολυ απο το πεος οταν ξεπερναει το κανωνικο.Δηλαδη πιστευω αφου τωρα σου ειναι εξι εκατοστα θα ειναι γυρο στα 10 το λιγοτερο με 13.Αρχισε σταδιακα την γυμναστικη και πηγαινε σε ενα διετολογο και του χρονουν τετια εποχη θα εισε στιλακι το θεμα ειναι ομως να το παρεις στα σοβαρα.Καλη τυχη φιλε μου!!!Πήγαινε στο θέμα: γεια σας
Μήνυμα στις 17/5/2011 στις 19:27 @Διάφορα
Δεν μενεις αλλα το θεμα ειναι να βαλεις μυαλο γιατι μετα που θα πας λυκειο θα πελαγωσεις που η βαθμολογηση θα γινεται πιο αυστηρη και οι καθηγητες θα ειναι λιγοτερο ελαστικοι.Δεν μενεις αλλα φροντισε απο την μερια σου να μην ξαναβρεθεις σε αυτη την θεση.
Πήγαινε στο θέμα: βοη9αει ο μεσος ορος ν μ μηνεις σ μα9ημα?
Μήνυμα στις 17/5/2011 στις 19:24 @Διάφορα
Παπαριες σου ειπε για να σε τρομαξει!Μην τα πιστευεις αυτα...
Πήγαινε στο θέμα: Περιεργα ονειρα
Μήνυμα στις 17/5/2011 στις 19:20 @Διάφορα
Τραβα παιξε μπαλα κανα τρειωρο και υστερα πες μου αν δεν θα κοιμασαι η οχι το βραδυ!!! Πήγαινε στο θέμα: Αυπνία
Μήνυμα στις 17/5/2011 στις 19:16 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Καλα θα κανεις να αποφευγεις να δινεις στοιχεια πιστοτικων καρτων ετσι αβερτα οπουδηποτε.Αλλα αυτο ειναι δικο σου θεμα αν θα με ακουσεις η οχι.Λοιπον εαν το site ειναι καλο με την ενια γνωστο ασφαλη οπως λες λογικα θα ερθει αφου σου τηλεφώνησαν απλα κανε υπομονη.Αυτο το τηλεφωνω που εδωσες ειναι απο γερμανια και ειναι λογικο να σου λεει πως δεν υπαρχει γιατι για να παρεις εξωτερικο βαζεις καποιον συγκεκριμενο αριθμο μπροστα και ειμε σχεδον σηγουρος πως δεν εχει νοημα να παρεις γιατι ειναι γραμμη εξυπηρετησης πελατων οχι του site που αγορασες αλλα του καταστηματος απο το οποιο το site προμηθευεται απο την γερμανια.Ψαξε καλα στο site και βρες καποιο email η τηλεφωνο με (210) που θα ανοικη στο ελληνικο καταστημα. Πήγαινε στο θέμα: παραγγελια ιντερνετ
Μήνυμα στις 9/5/2011 στις 00:29 @Ftou.gr admin
Αποδεκτή απάντηση:Ειχα γραψει σε ενα ποστ σχετικα με το πως θα γινοταν το forum αν εξαγοραζαμε πραγματα χρησιμοποιωντας τις αποδεκτες απαντησεις και ειπα για πλακα οτι θα εξαγοραζα ενα τριφιλι στο name για τις μισες αποδεκτες.Και η επιθυμια μου εγινε πραγματικοτητα χαρη στον webmaster!Πήγαινε στο θέμα: Doctoras
Μήνυμα στις 8/5/2011 στις 16:29 @Sex
Παιζει να τυφλωθεις και ειναι κλινικα αποδεδειγμενο αυτο!!! Τιποτα δεν παθενεις ρε.Μειωνεις τις πυθανοτητες να εμφανισεις προσταρη και αναγκαζεις τα μπαλακια σου να δημειουργουν σπερμα.Εγω το κανω τουλαχιστον 3-4 την ημερα. Πήγαινε στο θέμα: Πολύ τράβηγμα |