Μήνυμα στις 22/3/2016 στις 23:24 @Κλάψιμο
Εφόσων του έχεις πεί τι θέλεις, και ο μόνος λόγος που υψώνεις τοίχο όπως λες είναι για να του δώσεις χόρο και χρόνο, τότε αν σε θέλει πραγματικά θα έρθει. Απλά πρέπει εσύ απο μέρους σου να καταλάβεις πότε θα έρθει πραγματικά, και όχι απλά για μια τυπική συζήτηση. Αν εσύ συνεχίσεις να είσαι απότομη όταν αυτός έρθει επειδή σε θέλει πραγματικά, θα υποθέσει οτι εσύ είσαι αυτή που δεν τον θέλει πια και θα σταματήσει να προσπαθεί. Εγώ για παράδειγμα δεν ξέρω αν η στάση που κρατάει απέναντι μου η κοπέλα που έχω αναφέρει είναι επειδή δεν θέλει να της μιλάω ή επειδή θέλει να δεί αν θα κάνω την προσπάθεια να της μιλήσω. Σήμερα την ρώτησα στα ίσια αν την ενοχλώ που της στέλνω και μου είπε πως όχι και οτι απλά περνάει μια περίεργη φάση. Τρέχα γύρευε μετά τι πρέπει να κάνω εγώ...Η επιλογή μου; Υπομονή! Πήγαινε στο θέμα: Οταν δεν θέλουν και οι δυο σχεση..
Μήνυμα στις 22/3/2016 στις 12:49 @Διασκέδαση
Κοίτα, επιχρυσωμένη δεν θα βρείς. Η χρυσή είναι ουσιαστικά γυαλιστερό κίτρινο. Σαν φοιτητής παίζω tichu καθημερινά και πάρα πολύ. Σημαντική διαφορά μεταξύ κίτρινων και χρυσών τραπουλόχαρτων δεν έχω δεί, απλά τα 2α είναι ποιό γυαλιστερά (είναι πλαστική τράπουλα και όχι χάρτινη). Το link που σου έστειλα διαφημίζει χρυσή τράπουλα οπότε δεν νομίζω να είναι μαύρη ή κόκκινη. Ελπίζω να βοήθησα, ότι θές ξαναγράφεις. Πήγαινε στο θέμα: Χρυσή τράπουλα Tichu
Μήνυμα στις 21/3/2016 στις 23:12 @Διασκέδαση
Κάτι ΤΕΤΟΙΟ εννοείς?
Πήγαινε στο θέμα: Χρυσή τράπουλα Tichu
Μήνυμα στις 21/3/2016 στις 23:09 @Κλάψιμο
Καλησπέρα Κατερίνα και καλωσήρθες στην παρέα μας. Εγώ είμαι σε μια κάπως παρόμοια κατάσταση. Εχω γνωρίσει μια κοπέλα με παρόμοιο τρόπο (μέσω FB στην αρχή, μετά μιλούσαμε Skype ή Viber καθημερινά και για πολύ ώρα), και ενώ αυτή είναι Θεσσαλονίκη και εγώ σε νησί, καταφέραμε και βρεθήκαμε στην Αθήνα για έναν καφέ. Παρόλο που δεν την ξέρω για όσο καιρό αναφέρεις στο πόστ σου, και παρόλο που είχε αγόρι για 2,5 χρόνια όταν ξεκινήσαμε να μιλάμε, δεθήκαμε αρκετά. Τώρα αυτή χώρισε και έχει απομακρυνθεί αρκετά απο εμένα με την πρόφαση οτι "δεν είμαι σε φάση τώρα" και "έχω τόσα στο κεφάλι μου, δεν μπορώ να σκέφτομαι και εσένα¨. Στην αρχή σκεφτόμουν οτι ντάξει, δεν πειράζει, δεν έγινε και τίποτα. Οσο περνάνε οι μέρες όμως, με πιάνει μια μελαγχολία που δεν της μιλάω. Πιστεύω οτι το να ξεκόψω θα ήταν το καλύτερο, αλλα όπως κι εσύ, έτσι κι εγώ, δεν μπορώ. Την σκέφτομαι συνέχεια και περιμένω πως και πως να μου στείλει ενα μύνημα ή να με πάρει τηλέφωνο. Η συμβουλή που θα σου έδινα είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις μια επαφή και όχι να ξεκόψεις τελείως με την πρώτη. Σιγά σιγά να μιλάτε όλο και λιγότερο και εν τέλει να το κόψετε. Αν κι ελπίζω και σας εύχομαι να φτιάξουν τα πράγματα, ακριβώς όπως ελπίζω να φτιάξουν τα πράγματα μεταξύ εμού και της κοπέλας που αναφέρω. Καλή τύχη! Πήγαινε στο θέμα: Οταν δεν θέλουν και οι δυο σχεση..
Μήνυμα στις 19/3/2016 στις 13:52 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα φίλε An0nym0us και καλωσήρθες στην παρέα μας.Μπορώ να πω πως έχω έρθει στην θέση σου αρκετές φορές όσο ήμουν γυμνάσιο/λύκειο, και πως ακόμα με ακολουθεί αυτή η κατάσταση και στο πανεπιστήμιο (πολύ λιγότερο όμως). Για να ρωτάς πως να την προσεγγίσεις πάει να πει (στο ταπεινό μου μυαλό τουλάχιστον), πως δεν έχεις ξαναπροσεγγίσει κοπέλα και συνεπώς έχεις ακόμα αυτό το αρχικό κόμπλεξ που όλοι μας κάποια στιγμή είχαμε. Κατά την γνώμη μου, αυτό που μας αποθεί όλους μας απο το να προσεγγίσουμε κάποια κοπέλα την πρώτη φορά είναι ο φόβος της απόρριψης. Βέβαια αμα δεν προσπαθήσεις, δεν θα μάθεις, οπότε η συμβουλή που σου δίνω είναι καταρχήν να προσπαθήσεις να ξεφορτωθείς το κόμπλεξ. Πήγαινε και μίλα σε άκυρα κορίτσια. Αν όχι απο το σχολείο σου, τότε έξω στον δρόμο. Εγώ το έκανα αυτό στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα. Πήγαινα, άραζα, και όποτε έβλεπα κάποια που μου ψιλοάρεσε, πήγαινα και προσπαθούσα να πιάσω κουβέντα. Σκοπός μου δεν ήταν να κλείναμε ραντεβού ή τίποτα, απλά να τις προσεγγίζω ώστε να μου φύγει το άνγχος...και δούλεψε! Το να είναι στις "γνωστές" του σχολείου δεν σημαίνει κάτι. Εγώ ήμουν απο τα παιδιά που ήμουν χωμένος σε όλα, με ξέραν αρκετά άτομα, αλλα σίγουρα δεν ήμουν "γνωστός", αυτό δεν άλλαξε ούτε τον χαρακτήρα μου, ούτε το ποιούς έκανα παρέα, ούτε το ποιά κορίτσια κοιτούσα. Και αφού κάνεις παρέα με γνωστά άτομα όπως λές, προσπάθησε να την προσεγγίσεις αρχικά μέσω κάποιου/κάποιας φίλου/φίλης της. Μπές στην παρέα της και κάνε την να σε προσέξει. Μιάς που ήσαστε και στην ίδια τάξη, υπάρχουν χιλιάδες λόγοι για να την προσεγγίσεις. Ρώτα την τι είχατε για το σπίτι σε κάποιο μάθημα. Σχολίασε κάποιον καθηγητή ή κάτι που έγινε στην τάξη. Ρώτα την αν κατάλαβε κάτι σε κάποιο μάθημα. Όλο και κάτι θα βρείς. Τα κορίτσια δεν είναι χαζά. Αν δεί οτι απο τα 20+ άτομα που είσαστε στην τάξη εσύ πας και μιλάς σε αυτή, θα το πιάσει το νόημα. Αν γουστάρει την φάση, θα προσπαθήσει και εκείνη απο μέρος της να ψιλοσυνεχίσει την κουβέντα αλλα ταυτόχρονα προσπαθόντας να το παίξει αδιάφορη (γυναίκεια λογική...τι να πείς..). Αν δείς οτι ανταποκρίνεται, κάλεσε την με τρόπο να βγείτε για έναν καφέ. (Να ξέρεις πως αν δεχτεί με την πρώτη, 99% θέλει να κάνετε κάτι -δεν ισχυεί πάντα, αλλα οι πιθανότητες είναι μεγάλες). Αν θές να "της τα ζητήσεις" για να το πώ "λαϊκά", μη το κάνεις στο σχολείο. Θα αποφύγεις και τα σχόλια, και την ντροπή της απόρριψης (σε περίπτωση που σου πεί όχι). Επίσης, ξέχνα το βάρος σου. Είτε είσαι αδύνατος, είτε είσαι χοντρός δεν παίζει ρόλο. Να είσαι περιποιημένος και καθαρός, και να έχεις αυτοπεποίθηση, όλα τα άλλα είναι άσχετα. Τέλος, τα "παιχνίδια" αυτά με τα μάτια είναι πολύ καλά για να κάνεις αισθητή την παρουσία σου. Εγώ αυτό το κάνω οταν είμαι σε καφετέρις/μπαράκια/κλάμπ. Αν δώ κάποια που μου αρέσει, περιστασιακά γυρνάω και την κοιτάω. Αν την πιάσω πάνω απο 2-3 φορές να με κοιτάει, πηγαίνω και της μιλάω. Άλλες φορές δεν ανταλλάζουμε τρόπο επικοινωνίας και άλλες πάμε για καφέ την επόμενη μέρα. Δεν με νοιάζει το τι θα συμβεί, εγώ την κίνηση μου την κάνω και το μπαλάκι βρίσκεται στην περιοχή τους. Απλά πρέπει να περιμένω να δω τι θα κάνουν εκείνες. Συνοπτικά, προσπάθησε να ξεφορτοθείς το άνγχος σου μιλόντας με άσχετα κορίτσια οπότε να μη σε πιάσει όταν μιλας με αυτή που σου αρέσει. Βρές αφορμές να της μιλάς εδώ και εκεί. Συνέχισε να την ψιλοκοιτάς στην τάξη και να κόβεις αντιδράσεις (προσοχή όμως, μην καρφώνεις το βλέμα σου πάνω της όλη την ώρα). Προσπάθησε να την συναντήσεις κάπου έξω απο το σχολείο και να πάτε για κανα καφέ ή ότι σας αρέσει. Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Να είσαι ο εαυτός σου και μην ανυσηχείς. Αν δεν θέλει αυτή, τόσες θα βρεθούν! Ελπίζω να σε βοήθησα Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλες για φλερτ
Μήνυμα στις 31/1/2016 στις 04:32 @Sex
Φίλε alexgate, θα μπορούσες να ρίξεις μια ματία στο περίφημο θέμα του moan,"Review Περιτομής - Προς ναυτιλομένους". Περιέχει πάρα πολλές χρήσιμες πληροφορίες, για αυτό αλλωστε και είναι καρφιτσομένο στην κορυφή. Πήγαινε στο θέμα: Περί περιτομής
Μήνυμα στις 31/1/2016 στις 04:20 @Διάφορα
Όπως είπε και ο φίλος Dieftharmenos, η καλύτερη σου επιλογή μετά τους συγγενείς είναι το internet. Μπορείς να μάθεις να χειρίζεσε προγράμματα σα τον MS Office και να κάνεις μικροδουλείες, ή αν ξέρεις πολύ καλα μια ξένη γλώσσα μπορείς να μεταφράζεις κείμενα. Ιστοσελίδες σαν το Freelancer, Elance, Fiverr προσφέρουν την δυνατότητα να φτίαξεις την δική σου προσφορά. Υπάρχει βέβαια μεγάλος ανταγωνισμός. Εγώ είμαι αρκετά τυχερός που βρήκα δουλεία μέσω του gaming σε έναν online server σα community manager, και πληρώνουν και σχετικά καλά για τα δεδομένα. Πήγαινε στο θέμα: πως να βγαλει μια εφηβη λεφτα?
Μήνυμα στις 27/1/2016 στις 20:46 @Sex
Όπως είπε ο φίλος Cosks3, οι πόνοι λογικά οφείλονται στο οτι ήταν η πρώτη σου φορά. Εγώ εκεί θα πόνταρα τα λεφτά μου. Ειδικά αφού λες οτι φορούσε προφυλακτικό και πως δεν έσπασε. Μην ανυσηχείς άδικα. Αν οι πόνοι συνεχίσουν και ακόμα φοβάσαι μην είσαι έγγυος, υπάρχουν και τα τέστ εγγυμοσύνης, διαθέσιμα για αγορά απο οποιαδήποτε ηλικία στα φαρμακεία. Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι εγκυος?
Μήνυμα στις 27/1/2016 στις 20:43 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα Καινούργια και καλωσόρισες στο φτου!Με την ερωτική επαφή θα υπάρξει ρίξη του παρθενικού υμμένα και ο γυναικολόγος θα καταλάβει οτι δεν είσαι παρθένα. Βέβαια ο παρθενικός υμένας μπορεί να σπάσει και απο άλλους λόγος όπως για παράδειγμα απο αυνανισμό (αν κάνεις πολύ βιαίες κινήσεις, ή αν έχεις προσπαθήσει να αυνανιστείς εισχορόντας κάποιο αντικείμενο στο αιδίο σου). Όπως και να έχει, ο γυναικολόγος θα μπορέσει να καταλάβει αν εχει υπάρξει ρίξη του υμμένα. Βέβαια, αν μπείς μόνη σου στο ιατρείο (και νομίζω οτι μόνη σου θα είσαι στην εξέταση αν είσαι αρκετά μεγάλη) μπορείς να του ζητήσεις να μην το αναφέρει στην μητέρα σου. Το ιατρικό απόρρητο δεσμεύει τον ιατρό να μη συζητά τα θέματα των ασθενών του. Συμβαίνουν συχνά τέτοια περιστατικά σε γυναικολόγους και οι περισσότεροι καταλαβαίνουν και ξέρουν πως να το χειριστούν. Για εμένα η καλύτερη σου επιλογή είναι απλά να το πείς στους γονείς σου, και η δεύτερη καλύτερη είναι να ζητήσεις στον γιατρό να μην το πεί στην μητέρα σου. Αν σε βοήθησα, δώσε αποδεκτή. Πήγαινε στο θέμα: γυναικολογος
Μήνυμα στις 24/1/2016 στις 19:22 @Sex
Γεία σου φίλε Λουκά Όταν λές δεν έχει σπέρμα εννοείς οτι δεν εξερματώνεις όταν αυνανίνεζαι? Αν αυτό είναι το πρόβλημα, υπάρχουν μερικές αιτίες που μπορεί να γίνεται αυτό. Η πρώτη είναι βιολογική. Μπορεί λόγο ηλικίας να μην παράγεις αρκετό σπέρμα. Η αλλη είναι ο συχνός αυνανισμός. Αν αυνανίζεσαι παρα πολύ το σώμα σου δεν θα προλαβαίνει να αναπαράγει το σπέρμα με αποτέλεσμα να μην εξπερματώνεις. Δεν έχω πολλές γνωσεις πάνω στο θέμα οπότε καλό θα ήταν να το ψάξεις στο ιντερνετ, ή να μιλήσεις με τους γονείς σου και να επισκεφτείς κάποιον ιατρό. Δεν νομίζω να είναι κατι σοβαρό όμως. Ελπίζω να βοήθησα. Πήγαινε στο θέμα: Οχι εξπερματωση |