Μήνυμα στις 25/4/2012 στις 19:36 @Διάφορα
Έχεις ακούσει ποτέ για γυμναστήριο?Λοιπόν εκεί πρέπει να πας.....Μπορείς και να αγοράσεις βαράκια και να κάνεις σπίτι σου.Για κοιλιακούς πρέπει να κάνεις την κλασσική άσκηση ή να πας να τρέξεις(στίβο,ποδόσφαιρο).Εγώ έφτιαξα σώμα με μπράτσα,τετρακέφαλους,γάμπες και κοιλιακούς "πέτρα" από το ποδόσφαιρο και είμαι ακόμα Β'Γυμνασίου.Τώρα το καλοκαίρι θα πάω να πάρω όγκο στο γυμναστήριο.Αυτά από μένα....
Πήγαινε στο θέμα: ΜΠΡΑΤΣΑ
Μήνυμα στις 24/4/2012 στις 16:39 @Θ. Κλημεντίνη
14 είμαστε και οι δυο!Ξέχασα να πω πως είμαστε και γείτονες....Α ναι και όταν ερχόμασταν μια φορά από το σχολείο ήμασταν σε απόσταση 20 μέτρων και κάτι είπε στην φίλη της και η φίλη της με αυτήν με κοιτούσαν.Μετά η φίλης της έφυγε επειδή φεύγει από άλλο δρόμο αυτή μου πρότεινε να πάμε μαζί σπίτι ενώ παλιότερα όταν δεν το ήξερε ούτε μου μιλούσε στον δρόμο....
Πήγαινε στο θέμα: Λέτε να ξενέρωσε ή βαρέθηκε να περιμένει
Μήνυμα στις 24/4/2012 στις 15:37 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας.Πριν από ενάμιση μήνα είπα σε μια φίλη μου να πει σε αυτήν που γουστάρω ότι την θέλω και την αγαπάω.Και αυτή δεν το πήρε αρνητικά ίσα ίσα από τότε άρχισε να μου μιλάει και τέτοια(από τον Αύγουστο δεν μιλούσαμε μέχρι που έμαθε ότι την γουστάρω).Μάλλον θα περίμενε να κάνω εγώ την 1η κίνηση αλλά εγώ είμαι του τύπου "χέστης" σε αυτό το θέμα και ντροπαλός και δεν βρήκα το θάρρος να της μιλήσω...Λέτε να ξενέρωσε και να βαρέθηκε να περιμένει?
Πήγαινε στο θέμα: Λέτε να ξενέρωσε ή βαρέθηκε να περιμένει
Μήνυμα στις 23/4/2012 στις 16:54 @Μηχανήματα
Το θέμα δεν είναι να πάρεις εσύ το εξάρτημα και να το αλλάξεις το θέμα είναι ξέρεις να το αλλάζεις το εξάρτημα γιατί μπορεί να το διαλύσεις εντελώς.....Πάν'το καλύτερα στο μαγαζί που το πήρες...
Πήγαινε στο θέμα: χαλασε η touch screen του κινητου
Μήνυμα στις 23/4/2012 στις 16:19 @Θ. Κλημεντίνη
Κανείς/καμιά?
Πήγαινε στο θέμα: Πως το δείχνουν τα κορίτσια ότι ενδιαφέρο
Μήνυμα στις 23/4/2012 στις 15:22 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας.Θέλω να μου απαντήσουν κυρίως κορίτσια...Πως κάνετε όταν αγαπάτε κάποιον και είναι φίλος σας και τον ξέρετε?Δηλαδή πως φέρεστε απέναντι του??
Πήγαινε στο θέμα: Πως το δείχνουν τα κορίτσια ότι ενδιαφέρο
Μήνυμα στις 23/4/2012 στις 15:16 @Διάφορα
Νηπιαγωγός,δασκάλα,αθλήτρια και ιδιωτική υπάλληλος κατά την άποψη μου....Αλλά μην με ακούς 14 είμαι.Την γνώμη μου λέω...
Πήγαινε στο θέμα: επαγγελματικη αποκατασταση
Μήνυμα στις 22/4/2012 στις 17:46 @Sex
Για σας!Όταν ήμουν 3 χρονών έκανα περιτομή επειδή τότε που φτιαχνόταν το σπίτι μου έπαιζα με χώματα και το πετσάκι γέμισε με χώματα και δεν μπορούσα να κατουρήσω,είχα φουσκώσει.Αναγκαστικά έκανα περιτομή.Έχω μια απορία όταν θα μεγαλώσω θα έχω κανένα πρόβλημα με την σεξουαλική μου ζωή?Είμαι 14...
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή
Μήνυμα στις 21/4/2012 στις 23:39 @Κλάψιμο
Φίλε εσένα το ιδανικό βάρος σου πρέπει να είναι 65-70 κιλά.Φάε πιο πολύ τι να σου πω φάε τρόφιμα με θερμίδες.Εάν κάνεις άθλημα προσπάθησε να ρήξεις τους ρυθμούς σου αλλά έχει επίπτωση ειδικά αυτόν τον καιρό.Ή άλλη λύση πάρε πρωτεΐνες από φαρμακείο για να φουσκώσεις ή πάνε γυμναστήριο για να φουσκώσεις(εγώ αυτό έκανα επειδή έπρεπε να φουσκώσω επειδή παίζω ποδόσφαιρο και από 54 πήγα 61 κιλά,είμαι 1,70 και είμαι 14 χρονών άσε που τώρα έγινα και τούμπανο)!Κάνε τίποτα από αυτά... Ελπίζω να βοήθησα... Πήγαινε στο θέμα: Θελω 4-5 κιλα μεχρι το καλοκαιρι |