Μήνυμα στις 5/6/2011 στις 14:30 @Διάφορα
Εγω μεχρι τωρα νομιζα οτι ηταν απορπαντικο για τα πιατα...Λολ
Πήγαινε στο θέμα: A.V.A
Μήνυμα στις 5/6/2011 στις 00:56 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:
Πολυ τραβηγμενο....Ισα ισα το πετσακι μπορει να στο κραταει "βρωμικο" που για καποιον που πλενεται δεν υπαρχει κανενα προβλημα.Τα πεοι με περιτομη ειναι πιο εβαλοτα σε μολινσεις αποτι αυτα με το πετσακι.Διοτι το πετσακι ειναι για να προστατευει το πεος.Περιτομη μονο αν υπαρχει προβλημα.Ναι να το πλενεις και μεσα και εξω αλλα καλο ξεβγαλμα. Πήγαινε στο θέμα: πλυσιμο πεους
Μήνυμα στις 5/6/2011 στις 00:08 @Κλάψιμο
Κατι σοβαρο θα εχει συμβει για να μιλας ετσι τωρα.Η αληθεια ειναι οτι το εχω αναρωτηθει και εγω πολες φορες.Ο θεος θεωρω οτι ναι μπορει να κανει τα παντα αλλα θα τα βοηθησει αυτον που ειναι σε πιο δυσκολη θεση απο σενα (γιατι παντα θα υπαρχει καποιος που θα τον εχει περισσοτερο αναγκη)καποιος ο οποιος θα ειναι πολυπλευρα χτυπημενος και οπου δεν θα εχει κανεναν.Επιδη καλως η κακως δεν γινεται στον κοσμο οπου υπαρχει και το κακο να ειναι ολλα καλα για αυτο επιλεγονται μερικοι ανθρωποι οι οποιοι θα περασουν καποια βασανα για να μην τα περασουν καποιοι αλλοι. Ετσι το αντιλαμβανομαι εγω ισως να ενοχλει μερικους αλλα ειναι προσωπικη μου αποψη.Πιστευω οτι αν δειξουμε πιστη αφαιρώντας τις σκεψεις (γιατι σε μενα και οχι σε καποιον αλλον.Και γιατι δεν με βοηθας αφου κανεις τα παντα?)Θα κανει τα αδυνατα δυνατα να μας βοηθσει.Και αν δεν τα καταφερει η καλη σου προθεση και η προσπαθιες θα περαστουν στις καλες πραξεις που εκανες σαν ανθρωπος και οταν ερθει η στιγμη να φυγουμε απο αυτον τον κοσμο θα βρουμε ποιο ευκολα τον δρομο για αυτο που ονομαζεται παραδεισος (οτι και να ειναι αυτο). Και εγω δεν ειμε ανθρωπος οπου πιστευω στον θεο οπως οριζει η θρησκεια μας απλα εχω πιστευω οτι υπαρχει μια ανωτερη δυναμη που προσεγκιζει με αυτα που λεει η θρησκεια μας αλλα δεν ειναι ακριβως ετσι.(Μην παω παραπερα γιατι δεν θελω να δημηουρησω εντασεις).Παντος αθεος δεν ειμαι.Κανεις αθρωπος ακομα και αν το δηλωνει δεν ειναι. Πήγαινε στο θέμα: Που ειναι ο θεος?
Μήνυμα στις 4/6/2011 στις 23:52 @Διάφορα
Εγω προσωπικα την παω και μου αρεσει παραπολυ και σαν τραγουδιστρια και σαν ανθρωπος και σαν γυναίκα.Νομιζω οτι ολοι λιγο πολυ ξερουμε τα τιμιματα του να εισαι σταρ.Οχι οτι τα εχουμε ζησει αλλα επιδη τα βλεπουμε.Πολοι σταρ εχουν πεσει στις παγίδες της δημοσιοτητας αλλοι καταρεουν.Η μπριτνει οχι μονο τα καταφερε αλλα στα ματια μου τουλαχιστον αρχίζει και παιρνει ξανα τον δρομο προς την ανοδο!
Πήγαινε στο θέμα: Η Γνώμη σας για την Britney Spears
Μήνυμα στις 4/6/2011 στις 15:59 @Μηχανήματα
Οπως και να χει τωρα τα εβγαλα διοτι δεν ειναι συμβατα πληρως με το λαπτοπ και θα τα βαλω οταν αγορασω τον επιτραπαιζιο.Ευχαριστω για το χρονο σου φιλαρακι παντος!!!
Πήγαινε στο θέμα: LInux Ubuntu resolution.Άμεση βοήθεια sos
Μήνυμα στις 4/6/2011 στις 00:02 @Μηχανήματα
Ναι θελω wide αλλα να ξεκοινα απο ενα σημειο και μετα αν με πιανεις.Το εκανα αυτο που ειπες και σε ευχαριστω πολυ αλλα καμια αναλυση δεν ξεκοινα ετσι και ειναι ολλες αθλιες.Μαλλον θα φταιει που δεν αναγνωριζει το μοντελο της οθονης. Πήγαινε στο θέμα: LInux Ubuntu resolution.Άμεση βοήθεια sos
Μήνυμα στις 3/6/2011 στις 19:50 @Μηχανήματα
01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation G98 [GeForce 9300M GS] (rev a1) Δεν ειμε πολυ εξηδικευμενος οποτε αν καταλαβα καλα να το μοντελο της καρτας.Το αλλο δεν εχω ιδεα λυπαμαι. Πήγαινε στο θέμα: LInux Ubuntu resolution.Άμεση βοήθεια sos
Μήνυμα στις 3/6/2011 στις 16:39 @Μηχανήματα
Μερικοί ίσως θυμάστε που ειχα πει οτι εχω ενα λαπτοπ με προβλημα στο κατω μερος της οθονης.Τοτε ειχα windows 7 και καταφερα βαζοντας μια wide resolution να το κανω να μην μου τρώει την οθονη.Το προβλημα ειναι οτι τωρα εβαλα linux ubuntu και οι αναλύσεις που εχει ειναι δεν δειχνουν σωστα και η 1280χ800 που ειναι η καλυτερη δυστυχως δεν ειναι wide για να μπορω να βλεπω ολη την οθόνη.Θελω με λιγα λογια να την κανω οπως με τις ταινιες που πανω και κατω εχουν μαυρη γραμη ετσι ωστε να βλεπω ολλα τα εργαλεια.Παρακαλω κυρίως τον webmaster ο οποιος ειναι σπουδαγμενος να μου δωσει μια λυση εαν υπάρχει η τελος παντον οποιος ξέρει.Μην μου πειτε να τα βγαλω και να βαλω 7 παλυ γιατι πραγματικα θα με ισοπεδοσεται. *Εχω δοκοιμάσει αναλύσεις απο στο terminal xrandr -s αλλα τιποτα... Δεκτές όλλες οι προτάσεις απο ατομα που γνωρίζουν καλά τα linux.Ευχαριστω εκ των προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: LInux Ubuntu resolution.Άμεση βοήθεια sos
Μήνυμα στις 3/6/2011 στις 14:38 @Sex
Ειναι κακο διοτι μπορει να μεινεις εγκυος!Τι λεμε παραπάνω ε? Πήγαινε στο θέμα: στοματικό σέξ
Μήνυμα στις 2/6/2011 στις 23:38 @Sex
Τι λετε μωρε που δεν μενεις εγκυος?ΑΣΧΕΤΟΙ!!!Ισα ισα απο το στοματικο την παταν οι περισσοτερες....Ελα χαλαρωσαι.Δεν υπαρχει καμια περιπτωση να μεινεις εγκυος απο στοματικο αυτα ειναι παπαριες. Ενα σχετικο ανεκδοτο που τεριαζει με την περισταση:Ειναι δυο σπερματοζωαρια και ρωταει το ενα το αλλο. -Ρε συ αργουμε πολυ ακομα για την μητρα? Και απανταει το αλλο. -Ηρεμησε ρε ακομα στον εισοφαγο ειμαστε! Τι να του πεις τωρα?Οτι ειναι κοντα?Αφου ψεμα θα ναι. ![]() Πήγαινε στο θέμα: στοματικό σέξ |