Μήνυμα στις 12/5/2012 στις 17:17 @Θ. Κλημεντίνη
Κάποιος να μου απαντήσει είναι σημαντικό! Πήγαινε στο θέμα: Το ανακάλυψε ο αδερφός της
Μήνυμα στις 12/5/2012 στις 16:55 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας μέλη του ftou!Συγνώμη που γράφω πολλά θέματα αλλά είμαι πολύ μπερδεμένος αυτόν τον καιρό.Λοιπόν άμα έχετε διαβάσει τα παλιότερα μου ποστ έχω γράψει για ένα κορίτσι.Της τα ζήτησα αλλά μου είπε πως θέλει χρόνο για να το σκεφτεί επίσης μου έδωσε και το νούμερο της.Χθες όταν βγήκα με έναν φίλο μου,ο φίλος μου της έστειλε μήνυμα από το δικό μου κινητό και το μόνο που της είπε είναι "τι κάνεις?".Αλλά το μήνυμα το πήρε ο αδερφός της(18 χρονών,τούμπανο).Δεν ξέρω αν την χτύπησε αλλά ξέρω ότι την μάλωσε.Σήμερα έμαθα πως θέλει να είμαστε μαζί αλλά δεν θέλει ο αδερφός της.Το πρωί μου έστειλε σε μήνυμα να μην της στείλω μήνυμα.Οι γονείς τις δεν το έχουν μάθει ακόμα και δεν θέλω να δώσω αφορμές για να το μάθουν γιατί θα γίνει χαμός.Επίσης ο αδερφός της της είπε να μην την ξαναδεί μαζί μου.Τι να κάνω παιδιά?Έχω σκεφτεί να μιλήσω με τους γονείς μου και να μετακομίσουμε μόνο για αυτό. Πληροφορίες:Είμαστε 14 χρονών,μένουμε στην ίδια γειτονία,της αρέσω μου αρέσει και ο αδερφός της είναι βλάκας. Έχω σκεφτεί να μιλήσω στον αδερφό της από Facebook αλλά φοβάμαι μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Μάγκες βοηθήστε με ΚΑΙΓΟΜΑΙ ![]() Πήγαινε στο θέμα: Το ανακάλυψε ο αδερφός της
Μήνυμα στις 11/5/2012 στις 18:12 @Μηχανήματα
Για να μην γράψω άλλο θέμα μπορείς να μου απαντήσεις και σε αυτό:το λάπτοπ μου δεν έχει bluetooth γίνεται να κατεβάσω κανένα πρόγραμμα για να έχει?Δηλαδή να κατεβάσω bluetooth. Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο διαδύκτιο
Μήνυμα στις 11/5/2012 στις 17:38 @Μηχανήματα
Γεια σας!Χθες αγόρασα το chat phone της vodafone(vodafone 555 blue)αλλά δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο.Προσπαθώ να βρω το δικό μου internet αλλά δεν μπορώ να το βρω από το κινητό μου.Ξέρει κανείς πως γίνετε? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορώ να έχω πρόσβαση στο διαδύκτιο
Μήνυμα στις 10/5/2012 στις 15:34 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας!Μπορείτε να μου προτείνετε κάτι έξυπνο να πω σε κορίτσι?Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;-)
Πήγαινε στο θέμα: Έξυπνες φράσεις.
Μήνυμα στις 10/5/2012 στις 15:29 @Θ. Κλημεντίνη
Γιατί πρέπει να μην έχει ανοιχτά τα μάτια?(Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τον Freeze αλλά της έχω μιλήσει) Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω πως να φερθω και τι να της πω
Μήνυμα στις 9/5/2012 στις 21:19 @Θ. Κλημεντίνη
Σας ευχαριστώ!zifeis πάντα με κάνεις να γελάω ευχαριστώ!
Πήγαινε στο θέμα: Λέτε να έχω ελπίδες;
Μήνυμα στις 9/5/2012 στις 16:08 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας μέλη του ftou!Το Σάββατο έστειλα μήνυμα(από κιν.) στο κορίτσι που γουστάρω(έχω γράψει σε άλλα ποστ)να είμαστε μαζί.Μου είπε πως δεν ξέρει και καλύτερα να μιλήσουμε από κοντά.Της είπα πως της δίνω όσο χρόνο θέλει να το σκεφτεί και να μου πει.Χθες καθώς πηγαίναμε σχολείο(εγώ πάω με έναν φίλο μου και αυτή με δυο φίλες της και με τις φίλες της μιλούσα πολύ για αυτό το θέμα).Στο δρόμο μιλήσαμε και μου είπε πως το σκέφτηκε καλά και πως δεν θέλει τώρα να είμαστε μαζί γιατί άμα ήμασταν μαζί και χωρίζαμε θα χαλούσαμε την φιλία μας.Μου είπε επίσης πως η απάντηση της μπορεί και να αλλάξει,ήθελε πρώτα να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.Μετά δώσαμε τα χέρια και τέλος η συζήτηση πήγε στις φίλες της και εγώ στον φίλο μου.Στο σχόλασμα εγώ με τον φίλο μου ήμασταν καμιά 100 μέτρα μπροστά από αυτήν και τις φίλες της και τις έβλεπα να μιλάνε και αυτή να ήταν με το κεφάλι κάτω και στεναχωρημένη.Μετά η μια φίλη της μου είπε ότι το μετάνιωσε αυτό που έκανε το πρωί και η άλλη φίλη της μου είπε πως αυτή δεν ξέρει τι θέλει.Όταν μιλήσαμε μετά(με μηνύματα) μου είπε να μην την αποφεύγω και ότι δεν ξέρει τι θέλει να κάνει και πως θέλει να δει πως θα έρθουν τα πράγματα. 1)Λοιπόν λέτε να έχω ακόμα ελπίδες? 2)Μπορείτε να μου δώσετε καμιά συμβουλή για το τι να κάνω? ΥΓ:Ξέχασα να σας πω πως είμαστε 4 χρόνια φίλοι,είμαστε 14 χρονών και οι 2 και μένουμε στην ίδια γειτονιά. Πήγαινε στο θέμα: Λέτε να έχω ελπίδες;
Μήνυμα στις 6/5/2012 στις 15:44 @Sex
Σας ευχαριστώ...Αλλά ούτε εγώ δεν ξέρω γιατί το κάνω...
Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι και τον κρύβο |