Μήνυμα στις 11/6/2011 στις 10:50 @Διάφορα
Λοιπον παιδια σκευτομαι να αρχισω του χρόνου μαθήματα ισπανικών.Εχω ακουσει οτι αν ξερεις την αγγλικη γλωσσα ειναι πολυ ευκολο και σε δυο χρονια εχεις μαθει να συνενοήσαι.Θελω να ασχοληθώ τώρα για οταν τελειώσω το σχολειο να εχω μπει σε μια σειρα ετσι ωστε να μπορω πιο εθκολα να μαθω την ισπανικη γλωσσα. 1)Αυτο αληθεύει? 2)Ειναι ευκολη σαν γλωσσα σε σχεση με τα αγγλικα? 3)Του χρονου θα ειμε Γ λυκειου τεχνολογικη λετε να με επιρεασει να ξεκλεβω τρεις ωρες απο την βδομάδα μου?(Στις πανελληνιες θα σταματήσω). Σας ευχαριστω εκ των προτέρων. Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω ρε παιδιά?
Μήνυμα στις 10/6/2011 στις 16:33 @Διάφορα
Δεν ξερω πολλα αλλα βοηθαει σηγουρα να βλεπεις tutorial στο youtube.Πως γινονται οι κινησεις κτλ.Παρεπιπτοντος φιλε μου ειναι πραγματικα ωραιο αθλημα και θα ηθελα να σε ρωτησω κατι.Οπως παλευουν τωρα ετσι παλευαν και στην αρχαιοτητα οι Ελληνες?Ειναι ιδιοι κανονισμοι? Δεν έχεις κανένα μικρό αδερφούλη στο σπίτι;?Χαχαχαχαα(Ωραιος veteranos). Πήγαινε στο θέμα: Παγκράτιο
Μήνυμα στις 10/6/2011 στις 16:28 @Sex
Ρε φιλε δεν ξερω τι ειναι αλλα θα πρεπει να αντιλυφθεις οτι με τετοια πραγματα δεν παιζουν.Πηγαινε σε γιατρο και πες το στους γονεις σου.Δηλαδι αν οντος βρεις τροπο και μαθεις οτι εχεις καρκινο (που δεν νομιζω να εχεις)δεν θα το ελεγες στους γονεις σου?Δεν θα πηγαινες σε γιατρο?Θα ζηταγες τροπους να γιατρεφτεις μονος σου? Ποσο χρονων εισαι? Πήγαινε στο θέμα: SOS help :’(
Μήνυμα στις 10/6/2011 στις 11:37 @Sex
Καλυτερα να παρεις ενα fleshlight απο το να φτασεις σε σημειο να γαμας πορτοκαλια...Το χερακι τι το εχουμε?
Πήγαινε στο θέμα: τροπος αυνανισμου με πορτοκαλι
Μήνυμα στις 9/6/2011 στις 09:55 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Για μια φορα δεν παθαινεις τιποτα.Αντιθετα η συχνη και παρατεταμενη εκθεση σε αυτην δημειουργει προβληματα.Θα σου πω κατι το οποιο αρχηκα θα σε σκοτωση στην συνεχεια ομως αν εχεις επιζησει θα ανακουφιστεις.Ζουμε σε μια εποχη οπου ειμαστε ολοι διαρκως εκτεθιμενει σε ραδιενεργια (μικρου βαθμου)και ειναι αγνωστο το τι θα μας προκαλεσει μακροχρονια.Δεν μπορουμε να κανουμε κατι να προφυλακτουμε διοτι τα ασυρματα δικτια κτλ φτανει παντου.Ομως ξερεις οτι οσο δεχεσαι και εσυ δεχονται αλλο τοσο και οι αλλοι (δυστιχως) και δεν το περνας μονος.Μεταξυ μας δεν ειναι τοσο επιβλαβει τα δυκτυα και η υπεριθρες ακτινες και τα αποτελεσματα τους θα φανουν στην υλικια 70-80.Το μονο που ειναι πολυ ραδιενεργο ειναι τα μικροκυματα και το κινητο.Απο αυτα να προσπαθεις να προστατευεσαι.Πήγαινε στο θέμα: Πολλα ψυχολογικα
Μήνυμα στις 9/6/2011 στις 09:40 @Διάφορα
Δοκοιμασαι οταν βγαινεις με την παρεα να μην κανετε τα πραγματα που θεωρητε μονοτονα.Τωρα που θα εχετε ελεφθαιρο χρονο να πηγαιετε για paintball,να κλισετε κανα 5χ5,να πηγαινετε σε μακρινα μερη για μπανιο,πηγαιντε πεζοπορια σε κανα βουνο για εξερεβνιση....Ποιο γενικα πραγματα που να ξεφευγουν απο την καθημερινοτητα σου και να ειναι οσο πιο δυνατον αγνωστα απο τα ενδιαφεροντα σου.
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κάνω όταν βαριέμαι???
Μήνυμα στις 9/6/2011 στις 09:34 @Διάφορα
Γιατι κανεις σας δεν λεει πληροφοριές η ενα σωστο βιβλιο?Θελω να το δω γιατι αρχιζω και χανω την πιστη μου σε πνευματα και δαιμονες.Οποιος θελει να πει δεν σου λεω για να σας προστατεψω κτλ... ας μην απαντησει.
Πήγαινε στο θέμα: OUIJA BOARD -πνεύματα
Μήνυμα στις 8/6/2011 στις 15:37 @Διάφορα
Λοιπον εγω δεν το πιστευω...Το εχω κανει με κατι παιδια σε αυτοσχεδιο και με ποτυρι απο σφινακι και το αποτελεσμα ηταν να μαλ..ζομαστε πιγενοντασ το οπου να ναι...Δεν γνωριζω αν ειναι αληθεια η οχι παντος αν δεν γνωριζεις κατι καλο ειναι να μην το δοκοιμασεις.ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
Πήγαινε στο θέμα: OUIJA BOARD -πνεύματα
Μήνυμα στις 8/6/2011 στις 15:25 @Διάφορα
Δεν ξερω αν ηταν μεταφιυσικη δραστιριοτητα παντος αν εγινε ετσι οπως τα ειπες ηταν μετα φυσικο οχι να πεταξεις το βιβλιο μονο αλλα να παισεις απο το παραθηρο και οπου φυγει φυγει.
Πήγαινε στο θέμα: σατανικο βιβλιο
Μήνυμα στις 7/6/2011 στις 21:04 @Διάφορα
Εγω νομιζω οτι βγαζεις πολυ κακια διοτι δεν περιεγραψες κατι που κανει σε σενα.Δεν γνωριζω τι εχει γινει αλλα αν δεν πεις κατι συγκεκριμενο που σου εχει κανει τα λεγομενα σου δειχνουν οτι εσυ εχεις αδικο και οτι ζηλευεις.Και αν ειναι ετσι καλο θα ειναι να προσπαθεις να γινεις καλυτερη και να μην ασχολησε.Συγνωμη αν σε αναστατωσα δεν ειχα τερτοιο σκοποτην αποψη μου λεω αντικειμενικα.Αν θες ξεχασε οτι σου ειπα και μην δωσεις σημασια εξαλου θα εχεις τους δικους σου λογους που μπορει να μην θες να πεις.Ο καθενας ειναι κανει οτι θελει,απο την στιγμη που δεν επιρεαζει αλους (εσενα) δεν εχεις λογο να ασχολησαι!!!
Πήγαινε στο θέμα: Πως να αντιμετοπισω μια ψωναρα γνωστη μου |